Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Střední elektrické vejce od E-Stim Systems

Vítáme středně velké, zbrusu nové elektrické vejce od společnosti E-Stim Systems. Ačkoli je průměr větší pouze o 8 mm, tato malá změna činí střední elektrické vejce 2,5krát větším. Díky tomu se v konečníku cítí mnohem lépe a poskytuje více skvělého pocitu z elektrostimulace.

Více informací

3783/00

k dispozici na

    Více informací

    Středně velké elektrické vajíčko od E-Stim Systems: větší pro ještě větší stimulaci a ještě větší uspokojení.

    Vítáme středně velké, zcela nové elektrické vajíčko od E-Stim Systems E-Stim Systems. Stejně krásné jako malé elektrické vajíčko, ale s červeným izolačním kroužkem oddělujícím dvě leštěné poloviny vajíčka a výrazně větší než jeho malý bratříček. Ale o kolik větší? Průměr je větší pouze o 8 mm, ale tato malá změna dělá ze středního elektrického vajíčka 2,5krát větší. Díky tomu se v análním otvoru cítí mnohem lépe a poskytuje více skvělého pocitu z elektrostimulace.

    Objevte vzrušující možnosti anální nebo vaginální elektrostimulace s elektrickým vajíčkem od společnosti E-Stim Systems:

    S elektrickými vajíčky od E-Stim Systems e-Stim se potkává pokročilá technologie elektrostimulace s čistým sexem. K dispozici jsou tři velikosti - malá, střední a velká - každé elektro vajíčko je navrženo pro jedinečný zážitek. Vaginální a anální elektrostimulace poskytují jedinečný smyslný zážitek, který se výrazně liší od běžných metod sexuální stimulace. Při vaginální elektrostimulaci se elektrické impulsy jemně zaměřují na vnitřní nervová zakončení a vytvářejí hluboký, dlouhotrvající pocit, který běžné sexuální hračky, jako jsou vibrátory nebo dilda, často nedokážou vyvolat. Tento typ stimulace může vést k velmi intenzivním orgasmům. Anální elektrostimulace se naproti tomu zaměřuje na nervová zakončení v okolí konečníku. Elektrické impulzy stimulují tyto citlivé oblasti a vytvářejí pocity od mírného brnění až po silné rytmické impulzy. To může výrazně zvýšit sexuální potěšení, zejména pro ty, kteří si chtějí stimulaci prostaty užít v plné síle. Je známo, že elektrostimulace prostaty může vyvolat intenzivní orgasmy celého těla. Všechny metody anální a vaginální elektrostimulace nabízejí vysokou míru kontroly a přizpůsobení díky elektrostimulačním přístrojům od společnosti E-Stim Systems nabízejí vysoký stupeň kontroly a přizpůsobení, které lze přizpůsobit osobním preferencím. Uživatelé tak mohou experimentovat s různými intenzitami a vzory elektrostimulace. To může vést k hlubšímu poznání osobních bodů rozkoše a objevení dosud neznámých erotogenních zón. Souhrnně řečeno, vaginální i anální elektrostimulace představuje inovativní způsob, jak zvýšit sexuální potěšení a umožnit prožitky v nových oblastech prožitků a intimity.

    Není třeba žádný další kabel!

    Elektrické vajíčko je vybaveno cca 1,5 m dlouhým kabelem s 3,5mm jack konektorem, takže nejsou potřeba žádné další kabely. Protože z elektrického vajíčka nevyčnívá žádná zástrčka, je to ideální elektroda pro diskrétní užívání si erotické elektrostimulace pod oblečením během dne.

    Optimalizovaný design pro pohodlné používání:

    • Elektrické vajíčko má jedinečný design s izolačním kroužkem, který odděluje dvě vysoce leštěné poloviny pro účinnou bipolární stimulaci.
    • Hladký tvar elektrického vajíčka usnadňuje zavádění a je stejně vhodný pro vaginální i anální stimulaci.


    Kvalita a záruka:

    • Stejně jako u všech prémiových elektrod od E-Stim Systems electro Egg se i na ně vztahuje jedinečná doživotní záruka E-Stim Systems (s výjimkou kabelů), která zaručuje kvalitu a spolehlivost.


    Specifikace: Elektrodové elektrody jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který je součástí balení:

    • Velikost: 60 mm délka, 38 mm průměr
    • Hmotnost: 153 g


    Integrované připojení pro větší pohodlí:

    • Elektrické vajíčko se dodává s cca 1,5 m dlouhým, trvale připojeným kabelem s 3,5mm jack konektorem pro přímé připojení k elektrostimulačním zařízením od firmy E.ON E-Stim Systems dodává se.


    Snadno se čistí:

    • Stačí vyčistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem VERYCLEAN. Otřete do sucha, nepoužívejte agresivní čisticí prostředky a neponořujte do tekutin.
    • Elektrické vajíčko není určeno k demontáži za účelem čištění.


    Příprava a správné mazání:

    • Pro optimální funkci je třeba použít mazivo ESHOCK na vodní bázi, které zajistí snadné zavedení a co nejlepší elektrickou vodivost.
    • Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridů a mějte na paměti, že kondomy nejsou kompatibilní s elektrodami z E-Stim Systems nejsou kompatibilní.


    Středně velké elektrovajíčko od společnosti E-Stim Systems: Výrazné zvýšení potěšení z elektrostimulace!

    Středně velké elektrovajíčko od společnosti E-Stim Systems: Výrazné zvýšení potěšení z elektrostimulace! E-Stim Systems e-Stim nabízí intenzivnější a uspokojivější zážitek z elektrostimulace. Větší velikost poskytuje hlubší pocit a je ideální volbou pro všechny, kteří chtějí svůj elektrostimulační zážitek ještě více umocnit.

    Více informací:

    • Střední elektro vajíčko od E-Stim Systems
    • Rozměry: délka 60 mm, průměr 38 mm
    • Hmotnost: 153 g
    • Elektrické vajíčko NENÍ určeno k demontáži za účelem čištění.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • S doživotní zárukou výrobce.
    • Vyrobeno podle nejnovějších bezpečnostních předpisů EU a Velké Británie.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit bezpečnostní otázky s ní spojené. E-stimulátor není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečním onemocněním nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems zařízení byla navržena a vyrobena podle nejvyšších standardů. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídr v oblasti BDSM a elektrostimulace!
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Hodnocení 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Napište vlastní recenzi

        Střední elektrické vejce od E-Stim Systems

        Střední elektrické vejce od E-Stim Systems

        Vítáme středně velké, zbrusu nové elektrické vejce od společnosti E-Stim Systems. Ačkoli je průměr větší pouze o 8 mm, tato malá změna činí střední elektrické vejce 2,5krát větším. Díky tomu se v konečníku cítí mnohem lépe a poskytuje více skvělého pocitu z elektrostimulace.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: