Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

BDSM Odhadujte, že vibrátor

Náš vibrátor Estim je víc než jen vibrátor na elektřinu, protože nabízí mnohem víc než jen povrchovou stimulaci. Elektrická energie proniká hluboko do tkání a svalů a vytváří pocit, který lze popsat pouze jako extatický a dechberoucí! Během stimulace pocítíte svalové kontrakce, které se obvykle objevují pouze při nejsilnějším orgasmu!

Více informací

3302/00

k dispozici na

    Více informací

    Náš vibrátor Estim je víc než jen vibrátor na elektřinu, protože nabízí mnohem víc než jen povrchovou stimulaci. Elektrická energie proniká hluboko do tkání a svalů a vytváří pocit, který lze popsat pouze jako extatický a dechberoucí! Během stimulace pocítíte svalové kontrakce, které se obvykle objevují pouze při nejsilnějším orgasmu!

     

    Užijte si dechberoucí elektrosex s tímto výkonným vibrátorem Estim!

     

    Silné vibrace v kombinaci se silnou elektrostimulací poskytují neuvěřitelně příjemné zážitky! Používejte vibrace a elektrostimulaci buď samostatně, nebo společně. Dlouhá rukojeť vibrátoru Estim se vždy pohodlně drží a kulatá, měkká hlavice má plně flexibilní krček, který se otáčí o 360 stupňů, takže si vždy najdete úhel, který vám vyhovuje. Vysoce kvalitní silikon bez ftalátů a šetrný k tělu, který tvoří hlavici vibrátoru, je hedvábně jemný. Perfektně funguje se všemi lubrikanty na vodní bázi, jako je E-Shock-Lube nebo Aquameo. Díky dlouhému kabelu je vibrátor Estim vždy po ruce a není třeba jej nikdy dobíjet ani měnit baterie!

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Vibrace a E-Stim: Zažijte vibrace a elektrickou stimulaci současně nebo nezávisle na sobě! Vyberte si ze 3 rychlostí a 7 silných vibračních vzorů a 5 různých úrovní elektrostimulace!
    • Ohebný krk: Ohebný krk se otáčí o 360 stupňů, takže můžete pronikat v ideálním úhlu!
    • Prémiový silikon: Díky vysoce kvalitnímu silikonu bez ftalátů a šetrnému k tělu získáte jen to nejlepší pro vaše tělo! Vibrátor Estim však používejte pouze s elektrodovým gelem MEO E-Shock na vodní bázi nebo lubrikantem Aquameo.
    • S kabelem: Baterie se nikdy nevybije, protože tento drátový vibrátor vám vždy nabídne plný výkon, jakmile ho zapojíte!

     

    Více než jen klasické vibrace: Nechte se kompletně elektrizovat!

     

    Tento senzační e-stimulační vibrátor nabízí mnohem víc než jen povrchovou stimulaci. Elektřina proniká hluboko do tkání a svalů a vytváří pocit, který lze popsat jen jako naprosto elektrizující! Během stimulace zažijete svalové kontrakce, které se běžně objevují pouze během silného orgasmu! Vyberte si ze 3 rychlostí, 7 vibračních vzorů a 5 různých typů elektrické stimulace! Použijte oba typy stimulace dohromady nebo odděleně a získejte řadu jedinečných a nikdy předtím nezažitých pocitů! Díky ohebnému krku, který se otáčí o 360 stupňů, můžete stimulovat svá sexuální sladká místa z jakéhokoli úhlu! Vzhledem k tomu, že se vibrátor Estim zapojuje do zásuvky, už nikdy se nebudete muset starat o výdrž baterie nebo o baterie! Hlavice vibrátoru Estim je vyrobena z vysoce kvalitního silikonu a je měkká, hladká a hedvábná. Navíc neobsahuje ftaláty, takže je pro vaše tělo bezpečná! Abyste však dosáhli nejlepších zážitků, používejte vibrátor Estim pouze s lubrikantem na vodní bázi, jako je Aquameo nebo E-Stim Gel E-Shock. K jeho čištění stačí trocha vody a jemné mýdlo. Před a po použití jej nastříkejte naším VERYCLEAN sprejem a poté jej osušte.

     

    Udělejte si pohodlí a relaxujte...

     

    Uvolněte se a udělejte si pohodlí při zavádění vibrátoru Estim. Pokud je pro vás 180 cm dlouhý kabel příliš krátký, můžete jej prodloužit prodlužovacím kabelem pro ještě větší volnost pohybu při extatickém elektrosexu. Dopřejte si požitek pod pasem a vychutnejte si, jaké to je, když si vibrátorem Estim masírujete stydké pysky, klitoris a vulvu jako žena nebo penis, varlata a žalud jako muž. Vychutnejte si neuvěřitelný pocit, když vibrátor Estim posunete dále dozadu směrem k perineu a análnímu otvoru. Při zkoušení různých nastavení vibrací můžete přidat E-Stim a zjistit, jaké jsou pocity po stranách intimních partií, přímo na nich nebo při masáži krouživými pohyby. Jakmile najdete své sladké místo, můžete vibrátor Estim držet na místě a zvyšovat intenzitu, zatímco vaše svaly budou pulzovat, stahovat se a škubat extází a očekáváním! Zjistěte sami, zda chcete vibrátor Estim používat k naprostému uspokojení, nebo zda chcete přidat další erotickou hračku! Používejte vibrátor Estim s partnerem nebo sami, přesně tak, jak to máte rádi, ale jedno vám můžeme slíbit: Na orgasmus s tímto e-stimulačním vibrátorem nikdy nezapomenete.

     

    Více informací:

     

    • E-stimulační vibrátor pro elektrosex
    • Ideální pro Estim anál, Estim penis, Estim varlata, Estim klitoris a další.
    • Rozměry: Celková délka 31,4 cm, průměr hlavice 5,7 cm, délka kabelu 178 cm
    • Výstupní napětí: 1. stupeň - 45 V, 2. stupeň - 55 V, 3. stupeň - 65 V, 4. stupeň - 75 V, 5. stupeň - 95 V
    • Materiál: silikon, plast ABS, PC
    • Barva: modrá, černá
    • Upozornění: V případě potřeby je možné použít i jiné materiály, např Používání E-Stim osobami se srdečními problémy nebo kardiostimulátory může být nebezpečné.
    • Elektrosex s hračkami Estim: Pro elektrosex používejte náš gel s elektrodami E-Shock! Náš gel na elektrosex E-Shock je "nutností" pro jakoukoli formu e-stimulace. Náš elektro-gel zajišťuje maximální vodivost mezi kůží a přístrojem, čímž zesiluje vodivost. Tím je zajištěna zvýšená stimulace všech erotogenních zón.
    • Předpokládaná hra: Vibrátor E-Stim je napájen elektřinou a musí být zapojen do zásuvky. Má několik nastavení rychlosti a vibračních vzorů a také další funkci, elektrostimulaci, která stimuluje nervová zakončení elektrickými impulsy a zvyšuje pocit rozkoše. Vibrátor E-Stim lze používat k různým sexuálním účelům, jako je masturbace, sex nebo BDSM. Lze jej použít ke stimulaci různých erotogenních zón těla, jako je klitoris, bradavky nebo penis, a je vhodný zejména pro ty, kteří mají rádi silné vibrace nebo chtějí se sexuální e-stimulací experimentovat.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    drives her crazy

    drives her crazy she gets so horny and screams with delight

      Hodnocení 

      Intensivere und länger anhaltende Orgasmen - aber nicht nur!

      Der Estim-Dildo (Elektrostimulations-Dildo) ist ein ganz besonderes Sexspielzeug, das elektrische Impulse nutzt, um einzigartige und intensive Empfindungen zu erzeugen. Das Gerät ist wirkich von allerhöchster Qualität und mit gar nichts zu vergleichen. Ich kann es wirklich sowohl für Frauen als auch für Männer empfehlen.

      Hier sind einige Vorteile, die dieser Estim-Dildo bietet:

      1. Vielfältige Empfindungen: Der Estim-Dildo kann eine breite Palette von Empfindungen erzeugen, von sanftem Kribbeln bis hin zu stärkeren, pulsierenden Schlägen. Durch die Anpassung der Intensität und der Art der elektrischen Impulse können Benutzer das gewünschte Vergnügen und die gewünschte Stimulation erreichen.

      2. Muskelaufbau und Training: Elektrostimulation kann dabei helfen, die Beckenbodenmuskulatur zu trainieren und zu stärken. Eine stärkere Beckenbodenmuskulatur kann zu intensiveren Orgasmen und einer verbesserten sexuellen Leistungsfähigkeit führen.

      3. Hands-free Stimulation: Der Estim-Dildo bietet die Möglichkeit, ohne den Einsatz der Hände oder manuellen Bewegungen stimuliert zu werden. Dies kann besonders vorteilhaft sein, um sich auf andere erogene Zonen oder das Zusammenspiel mit einem Partner zu konzentrieren.

      4. Vielseitigkeit: Der Estim-Dildo ist sowohl für vaginale als auch anale Anwendungen geeignet, was ihn zu einem vielseitigen Spielzeug für alle Geschlechter und Vorlieben macht.

      5. Neue Erfahrungen: Für viele Benutzer kann die Verwendung eines Estim-Dildos ganz sicherlich eine neue Welt der sexuellen Empfindungen eröffnen, die sie zuvor nicht erlebt haben. Dies kann das Liebesleben bereichern und neue, aufregende Möglichkeiten bieten.

      6. Orgasmusintensität: Die Verwendung von Estim-Dildos führt zu intensiveren und länger anhaltenden Orgasmen. Das kann besonders vorteilhaft sein, wenn man auf der Suche nach neuen Wegen ist, um sexuelle Höhepunkte zu erreichen.

      • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Love this first estim toy.

      Different levels provide awesome stim for all over the body - the lowest level for the privates is...well...shockingly pleasurable. The higher levels for other parts provide nice sensations. Going back and forth generates such strong sexual feelings, and ultimately great Os.

        Hodnocení 

        Wow - verwöhnt oder bestraft

        Sehr gut und für Stimulation von sanft bis sehr hart. Einfach zu bedienen und super Qualität

          Napište vlastní recenzi

          BDSM Odhadujte, že vibrátor

          BDSM Odhadujte, že vibrátor

          Náš vibrátor Estim je víc než jen vibrátor na elektřinu, protože nabízí mnohem víc než jen povrchovou stimulaci. Elektrická energie proniká hluboko do tkání a svalů a vytváří pocit, který lze popsat pouze jako extatický a dechberoucí! Během stimulace pocítíte svalové kontrakce, které se obvykle objevují pouze při nejsilnějším orgasmu!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: