Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Anální kolík 2.0 - Nový anální zázrak

Malé velikosti, střední velikosti a velmi velké velikosti. Ať už jste venkovanka, začátečnice, pokročilá analistka nebo absolutní anální profesionálka, tento anální kolík, takzvaný anální zázrak, si zamilujete. Butt plug je vyroben z materiálu příjemného na tělo a díky anatomickému tvaru ho v sobě můžete nosit diskrétně, pohodlně a bezpečně po celý den.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Mnoho nových velikostí! Malé velikosti, střední velikosti a velmi velké velikosti. Nezáleží na tom, zda jste neviňátko z venkova, začátečník, pokročilý nebo absolutní anální profesionál, tento anální kolík, takzvaný anální zázrak, vás nadchne. Pravděpodobně nejlepší anální kolík na světě je anální kolík pro muže i anální kolík pro ženy. Butt plug je vyroben z materiálu šetrného k tělu a díky anatomickému tvaru jej můžete nosit diskrétně, pohodlně a bezpečně v sobě po celý den. Průhledný anální kolík je k dispozici v 6 velikostech.

     

    Co je na tomto análním kolíku tak výjimečného?

     

    Tento anální kolík je anální hračka, kterou musíte mít! Nabízí vám mnoho technických výhod oproti jiným análním kolíkům. Díky své speciální základně se anální kolík sám nasaje mezi hýždě. Anální kolík tak můžete nosit diskrétně 24 hodin denně 7 dní v týdnu a užívat si anální rozkoš na každém kroku. Jeho krásný, mimořádně měkký a bezešvý povrch z prvotřídního TPE je prostě úžasný. Díky všem těmto výhodám do vás anální kolík vklouzne jakoby sám od sebe s několika kapkami lubrikantu. Zavádění usnadňuje i trocha spreje EXTREMEO, který uvolňuje anální otvor.

     

    Úspěšný a oblíbený: anální zázrak od MEO®

     

    Po mnoha testech a diskusích s našimi zákazníky jsme mohli dále optimalizovat naše velmi úspěšné anální kolíky! Výsledkem je anatomicky dokonalý anální kolík, který nabízíme v 6 velikostech.

     

    Nejlepší anální kolík

    Anální kolík je tak dokonale tvarovaný, že se mu také říká anální zázrak. Díky 6 různým velikostem je anální kolík vhodný pro začátečníky, pokročilé i profesionály, stejně jako butt plug pro muže i ženy. Anální kolík lze nosit obzvlášť pohodlně po dlouhou dobu. Mezi našimi análními erotickými hračkami je tento butt plug bestsellerem v našem internetovém sexshopu.

     

    Díky své speciální konstrukci vyvíjí anální kolík tlak přesně tam, kde je to opravdu příjemné. Speciální tvar análního kolíku usnadňuje zavádění, takže ani začátečníky nepřekvapí. Dokonale tvarovaná anatomická patka zajišťuje bezpečnost a pohodlí.

     

    S materiálem análního kolíku by se neměly dělat žádné kompromisy.

     

    Anální kolík je vyroben z mimořádně kvalitního materiálu se sametově hebkým povrchem. Je dostatečně tvrdý, a přesto úžasně ohebný, aby se dal velmi snadno zavést. Zaručuje velmi vysoký komfort nošení a zůstane ve vás bezpečně usazen, aniž by vyklouzl.

     

    Anální kolík v 6 velikostech pro každého! Ať už pro začátečníky, pokročilé nebo profesionály!

     

    Oproti jiným análním kolíkům je anální kolík ideální pro všechny, kteří milují anální erotiku. Ať už začátečník nebo pokročilý, tento anální kolík udělá radost opravdu každému a poskytne obzvlášť krásné, intenzivní pocity. Anální kolík je k dispozici v 6 velikostech:

     

    VelikostXXS - velmi malý anální kolík pro nováčky bez zkušeností: průměr od 15 mm do 25 mm. Šířka nožičky 58 mm, zasouvací délka 61 mm

     

    Velikost XS - Malý anální kolík pro začátečníky s malými zkušenostmi: průměr od 21 mm do 36 mm. Šířka nožky 80 mm, zasouvací délka 85 mm

     

    Velikost S - malý anální kolík pro začátečníky se zkušenostmi: průměr od 27 mm do 47 mm. Šířka nožičky 105 mm, délka zasunutí 105 mm

     

    Velikost M - střední anální kolík pro zkušené uživatele: průměr od 33 mm do 59 mm. Šířka nožky 120 mm, délka zasunutí 131 mm

     

    Velikost L - Velký anální kolík pro pokročilé a profesionální uživatele: průměr od 40 mm do 69 mm. Šířka nožky 155 mm, délka 160 mm

     

    Velikost XL - Velmi, velmi velký anální kolík pro absolutní anální experty: průměr od 46 mm do 80 mm. Šířka nožičky 177 mm, délka zasunutí 180 mm

     

    Použití a čištění análního kolíku:

     

    Se správným lubrikantem pro anální kolíky je to ještě větší zábava! Anální kolík používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo® nebo Alphamale ®. Před a po použití byste měli anální kolík vyčistit naším sprejem VERYCLEAN. Před použitím análního kolíku můžete také použít anální sprchu, abyste se očistili zevnitř.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít anální kolík s přívodem vody, který je součástí análního análu:

     

    • Anal Plug 2.0 Anal Miracle
    • K dispozici v 6 velikostech
    • Anální kolík je vyroben z vysoce kvalitního TPE, je bezpečný pro tělo, netoxický, neobsahuje ftaláty a je kompatibilní s lubrikanty na vodní bázi.
    • Anální erotická hračka pro všechny; ať už jako butt plug pro muže, nebo jako anální kolík pro ženy
    • Vyzdvihujeme v našem online sexshopu a vybíráme jako nejlepší anální kolík s nejvyšší spokojeností zákazníků.
    • Anální kolík prosím používejte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Alphamale nebo AQUAMEO a naše Lube Shooter.
    • Doporučujeme náš produkt EXTREMEO: Tento sprej funguje bez ztráty citlivosti, snižuje bolestivou citlivost svěrače a pomáhá vám mít anální sex bez zábran.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Nahe an der Perfektion

    Der beste Plug in dieser Größe (in meinem Fall S), den ich bisher hatte. Durch seine Form und weil er etwas weicher ist, geht er leicht rein, sitzt bombensicher genau dort, wo er sein soll und stimuliert die Prostata wunderbar. Keine Gefahr, dass man ihn unfreiwillig verliert, aber wenn er raus soll, geht das auch wunderbar. Ich hoffe, dass es die Größe M bald wieder gibt.

      Hodnocení 

      My favorite wearable

      Anatomically these are amazing, the most comfortable buttplug I’ve ever worn. Ordered medium and large based on what I’m used to but could easily have done large and extra large for a little extra stretch. Order a size up, you won’t be disappointed

        Hodnocení 

        PARFAIT

        Bonjour j'ai essayé la taille L juste pour la première fois sensation de plaisir , puit la taille XL un peu difficile à introduire mais une fois passé le cap je suis bien rempli et actuellement au moment ou j'écris le texte je l'ai toujours en moi et il est très doux à gardé en soi je ne regrette pas mon achat.

        • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        XL das ist schon richtig groß aber auch extrem geil

        Habe mir den plug in XL gekauft und war von der Größe schon recht überrascht. Konnte aber gar nicht schnell genug loslegen bei dem Anblick. Das Teil ist definitiv nicht für Anfänger in der Größe geeignet aber trainierte haben damit richtig Spaß. Die Länge ist schon beachtlich und für mich zu Anfang etwas zu viel gewesen, da kommt man eventuell schon an seine Grenzen. Aber mit Übung und Training geht das. Ich liebe das Gefühl richtig ausgefüllt zu sein.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Increíble!!!

        material flexible, resistente muy satisfecha con el producto, recomendable 100x100!!!

          Hodnocení 

          L extase

          Jutilise le plug L ,le meilleur de tous ,prise facile,une super matière souple juste pour une introduction agreable juste avec un peux de gel,le meilleur et qu il reste en place sans risque de sortie comme la plupart des autres plug ,ajouter une sensations d être remplis très agreable, je recommande fortement pour des moments agréables !!!

          • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Der absolut geilste Plug ever

          Das Ding ist das geilste was ich jemals mir in mein Ar.... geschoben habe . Material, Form, Abmessunge, Fuß .... alles ist perfekt und geil! ich kans nur weiter empfehlen ein fach nur absolut geil

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Davvero felice dell'acquisto e a che prezzo!

          Neofita dell'anale, volevo iniziare a sperimentare: ottimo se si è un po' insicuri, XXS è piccolo, ma fa il suo dovere!
          Davvero felice dell'acquisto e a che prezzo!

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Geilster Buttplug ever

          Das Ding ist das geilste was ich jemals hinten drin habe. Material, Form, Abmessunge, Fuß .... alles ist perfekt und geil!

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Just love having this up my ass

          Just love having this up my ass. It is tight and wide. Like to cum with it up my ass too.

          • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Anální kolík 2.0 - Nový anální zázrak

          Anální kolík 2.0 - Nový anální zázrak

          Malé velikosti, střední velikosti a velmi velké velikosti. Ať už jste venkovanka, začátečnice, pokročilá analistka nebo absolutní anální profesionálka, tento anální kolík, takzvaný anální zázrak, si zamilujete. Butt plug je vyroben z materiálu příjemného na tělo a díky anatomickému tvaru ho v sobě můžete nosit diskrétně, pohodlně a bezpečně po celý den.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: