Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Anální paušál - sada 3 análních kolíků

Nabízíme vám pravděpodobně nejlepší anální kolíky na světě v praktické sadě 3 análních kolíků s velkou cenovou výhodou.

Více informací

1683/SL

k dispozici na

    Více informací

    Nabízíme vám pravděpodobně nejlepší anální kolíky na světě v praktické sadě 3 kusů s velkou cenovou výhodou.

     

    Hledáte anální kolík pro maximální zábavu a naplňující potěšení, ale nejste si jisti správnou velikostí? Pak co třeba tato sada od MEO - obsahuje tři velikosti, takže si zaručeně vyberete tu správnou.

     

    Už jen jejich vyzkoušení vás bude bavit - to si pište! Sada obsahuje černé anální kolíky ve třech různých velikostech: model pro začátečníky s průměrem 27 mm, amatérský model s průměrem 34 mm a nakonec "profesionální" verzi pro pokročilé uživatele s obrovským průměrem 40 mm. Všechny jsou zábavné a všechny tři anální kolíky se dobře nosí. Který z nich je pro vás ten pravý, však zjistíte pouze tak, že je všechny vyzkoušíte. Nejlepší je začít s tím nejmenším, a jakmile si na něj zvyknete, můžete snadno přejít na další velikost. Díky anatomickému designu se dokonale přizpůsobí vašemu tělu, takže ani dlouhé nošení nebo dokonce chůze s butt plug není žádný problém: jakmile jsou jednou vloženy, zůstanou tam, kam patří.

     

    Velikosti:

     

    • Vkládací délka: 4,5 cm, průměr: 2,7 cm
    • Vkládací délka: 6,0 cm, průměr: 3,4 cm
    • Vkládací délka: 7,0 cm, průměr: 4,0 cm

       

     

    Spousta potěšení zaručena:

     

    Anální kolík potřebuje uvolněnou osobu, která se k nejtlustší části análního kolíku přiblíží s klidem a časem. Nejlepší je ležet na zádech s pokrčenýma nohama a pomalu zvyšovat tlak na rozetu, abyste ji povzbudili k otevření. V určitém okamžiku se to náhle stane velmi rychle a zadeček do sebe prakticky nasaje zbytek kolíku. Lubrikant, jako je např AnalPush nebo Alphamale je naprostou nezbytností.

     

    Po zdolání butt plug je vždy spojeno s malým pocitem štěstí, který se dostaví poté, co se řitní otvor za tlustým koncem kolíku opět uzavře. Držet v sobě butt plug, chodit s ním chvíli nebo celý den, je také více než erotické.

     

    Pokud jste ještě nevyzkoušeli butt plug: Nebojte se, vždycky to jde ven, i když teď musíte nejprve překonat širokou stranu. Koneckonců střeva jsou vycvičená k tomu, aby se věcí zbavovala - takzvaná peristaltika, vlnovitý pohyb svalů ve střevních stěnách, ukazuje zátce cestu ven. Pomáhá také hlava. Ta totiž dává svěračovému svalu povel, aby otevřel všechna vrátka dokořán. ....

     

    Další podrobnosti:

     

    • tři velikosti v sadě
    • sametově hebký povrch
    • hygienický a k tělu šetrný silikon
    • anatomicky tvarovaná patka pro nepřetržité potěšení
    • butt plug vyrobeno z hypoalergenního silikonu bez ftalátů.
    • Čištění teplou vodou a sprejem VERYCLEAN.
    • Doporučené lubrikanty: Alphamale a AnalPush.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    à la recherche de bons conseils

    Bonjour, je ne vais pas jeter la pierre à ce produit qui est par ailleurs très bien réalisé; je vais plutôt aborder mon expérience avec ce nouveau jouet.

    Pour commencer je suis en général plutôt actif mais je kiff me faire défoncer de temps en temps; je problème c'est que je suis serré du cul et qu'il m'est difficile d'encaisser des XL-XXL plus d'un soir par mois. L'idée était donc de m'élargir avec des plugs en sachant que le plus gros de ces trois-ci fait la circonférence de mon dildo.

    Alors voila très concrètement j'ai quasiment pas de plaisir à enfoncer ou a garder aucun des 3 plugs :/ .... je suis un peu déçu du coup. J'appréhende même la douleur ressentie lors de l'expulsion du plug (même pour le moyen). ce qui m'étonne alors que je suis habitué à avoir bcp plus gros dans le cul.
    D'ailleurs j'ai beau lubrifier avec mes doigts et en profondeur ... les plugs ressortent tjrs "secs" -- J'utilise le lubrifiant analPUSH acheté pour l'occasion.

    Ce sont mes premiers plugs et à vrais dire je m'attendais à mieux .......... je suis parvenu a garder le gros (le seul qui me procure encore un peu de sensation agréables) 30-40min mais sans grand plaisir.

    Alors voila j'aimerais être conseillé quand à leur utilisation. L'idée donc était d’élargir mon cul pour le rendre plus résistant au séance de défonçage.

    Merci,
    Cordialement.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ich liebe sie!

    Wenn mann nach und nach anfängt sich zu dehnen macht es selbst mit dem ganz großen Anal Plug geilen Spaß und dadurch bin ich zum zweiten Mal gekommen. Es ist auch sehr angenehm die Anal Plugs tagsüber in der Schule zu tragen.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great product for the price.

    For someone who Is new to butt plugs, I was surprised how big the biggest one is. I gave it to a friend. A little too big for me. I use the small one its great and I havent yet used the second size but I will work up to it lol All in all, great product for the price.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Anální paušál - sada 3 análních kolíků

    Anální paušál - sada 3 análních kolíků

    Nabízíme vám pravděpodobně nejlepší anální kolíky na světě v praktické sadě 3 análních kolíků s velkou cenovou výhodou.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: