Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Mystim - Elektrostimulace

Zpravodaj

Mystim Vibrátor Right on Ron s E-Stim

Jste připraveni na prvotřídní sexy potěšení? Pak dovolte "Right on Ron", e-stimulačnímu vibrátoru od Mystim, aby vás přenesl do nové dimenze elektrosexu! Tento výkonný a všestranný vibrátor s elektrostimulací byl speciálně navržen tak, aby vám poskytl veškeré anální nebo vaginální potěšení, jaké si jen můžete přát.

Více informací

3342/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Jste připraveni na prvotřídní sexy potěšení? Pak dovolte "Right on Ron", e-stimulačnímu vibrátoru od Mystim, aby vás přenesl do nové dimenze elektrosexu! Tento výkonný a všestranný vibrátor s elektrostimulací byl speciálně navržen tak, aby vám poskytl veškeré anální nebo vaginální potěšení, jaké si jen můžete přát.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: - je vybaven speciální technologií, která je schopna stimulovat vibrace, a to i v případě, že se jedná o vibraci:

     

    • Lze použít análně i vaginálně.
    • Dobíjecí vibrátor s elektrostimulací.
    • Elektrostimulace a vibrace: Vše v jedné erotické hračce - není potřeba žádné další stimulační zařízení.
    • Zploštělá hlavice: obejme vaše horká místa pro přesnou stimulaci.
    • 8 vibračních režimů: Zajistí rozmanitost.
    • Elektrostimulace v 5 režimech: Pro hluboké, příjemné pulzující brnění.
    • Účinný trénink pánevního dna: Posiluje a tonizuje intimní svaly.
    • Snadné použití: Vše lze pohodlně ovládat přímo na vibrátoru E-Stim stisknutím jediného tlačítka.
    • Hedvábně měkký silikon: Pro snadné zavádění a maximální pohodlí při rozmazlování.
    • Vodotěsný: Pro sex ve vaně/bazénu nebo ve sprše.

     

    Náš "Right on Ron" je skutečně všestranný: S 8 vibračními režimy a 5 intenzitami stimulačního proudu vám nabízí spoustu možností pro nezapomenutelné orgasmy. A to nejlepší na něm? Nepotřebujete žádné další stimulační zařízení! Stisknutím tlačítka si můžete vibrace i elektrickou stimulaci nastavit přímo na erotické pomůcce.

     

    Díky své zploštělé hlavici se "Right on Ron" dokonale uhnízdí ve všech vašich horkých místech, ať už ho chcete používat análně nebo vaginálně. Sametově hebký silikon zajišťuje příjemný pocit na pokožce a snadné zavádění. Skutečnou zajímavostí je režim tréninku pánevního dna: kromě dechberoucích orgasmů jej můžete využít také k posílení a zpevnění intimních svalů. Zajistí tak nejen skvělé orgasmy, ale také vaši fyzickou pohodu.

     

    Další plus: "Right on Ron" je vodotěsný! Ať už ve vaně, v bazénu nebo ve sprše - své nejintimnější fantazie můžete prožívat, kdekoli budete chtít. A díky přiloženému USB kabelu s magnetickou nabíječkou je vždy připraven, když jste vy.

     

    K čištění Right on Ron stačí trocha vody a mýdla nebo náš sprej VERYCLEAN. Ujistěte se však, že používáte pouze lubrikanty na vodní bázi, protože lubrikanty na bázi silikonu mohou hedvábný povrch poškodit.

     

    Jste připraveni na "Right on Ron"? Pak se nechte hýčkat touto důmyslnou hračkou a vyzkoušejte, jak dobrá může být souhra vibrací a elektrostimulace. Těšte se na dechberoucí orgasmy a výkonný trénink pánevního dna v jednom!

     

    Čištění a péče:

     

    E-Stim Sextoy je vyrobena z lékařského platinového silikonu. Díky tomu je velmi hygienický a snadno se čistí vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. V pravidelných intervalech byste také měli používat dezinfekční prostředek šetrný k pokožce, například VERYCLEAN (dodržujte prosím návod k použití). Před použitím nebo nabíjením vibrátoru jej nechte zcela vyschnout. Ujistěte se, že vibrátor používáte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je náš gel ESHOCK, který byl speciálně vyvinut pro elektrostimulaci.

     

    Více informací:

     

    • Mystim Více informací o vibrátoru "Right on Ron" s E-Stim
    • Vibrace a elektrostimulace v jediném přístroji
    • Obzvláště tichý navzdory dvěma výkonným motorům
    • 8 vibračních programů
    • 5 programů E-Stim v 10 intenzitách
    • 1 program stimulující krevní oběh
    • Lithium-iontová baterie
    • Rozměry: Délka (s rukojetí) 17 cm, délka (bez rukojeti) 12 cm, průměr: 3,6 cm.
    • Vodotěsnost: Pro sex ve sprše nebo ve vaně.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjecí vibrátor Right on Ron s E-Stim z Mystim. Součástí je magnetický USB nabíjecí kabel.
    • Materiál: 100 % lékařský platinový silikon
    • záruka 12 měsíců
    • Návod k použití v němčině, angličtině, francouzštině, italštině, španělštině, holandštině a ruštině.
    • E-stim neboli elektrická stimulace je v posledních letech stále populárnější. Není divu: v oblasti genitálií se nachází spousta nervů - mnohem více než na jiných místech. Se správně nastaveným e-stimulačním přístrojem a správným příslušenstvím můžete každý z těchto nervů stimulovat až k extázi. Tato stimulace je neškodná, pokud se provádí s kvalitními výrobky od MEO a ne bezmyšlenkovitě.

    • Programy: Vibrační přístroj Mystim E-Stim má 8 vibračních programů, 5 programů E-Stim a speciální program pro trénink pánevního dna. Máte kontrolu nad tím, zda se chcete stimulovat nepřetržitými vibracemi, nebo spíše energickými intervaly. Níže je uveden stručný přehled programů. Ale jak už to tak v životě bývá, i zde platí totéž: Důkazem toho, že pudink je dobrý, je jeho konzumace! Svaly pánevního dna mají mnoho důležitých úkolů: Udržují orgány tam, kam patří, stabilizují břicho a záda, zabraňují nepříjemnostem, jako je slabost močového měchýře nebo výhřez dělohy, a přispívají k lepšímu držení těla. A pak jsou tu další výhody dobře trénovaného pánevního dna: lepší prokrvení tkání a samozřejmě schopnost "stáhnout" konečník nebo pochvu napínáním Dobře trénované pánevní dno zvyšuje citlivost na intimní doteky a prokazatelně zvyšuje schopnost dosáhnout orgasmu.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Überzeugter Fan

    Schon als ich das Produkt hier vor zwei Wochen online im MEO Shop entdeckt habe, war ich skeptisch. Elektrostimulation und Vibration zur gleichen Zeit? Das klang nach etwas, das weit außerhalb meiner Komfortzone lag. Doch eine Mischung aus Neugier und Lust auf etwas Neues trieb mich dazu, das Gerät auszuprobieren.

    Das Einführen war dank der guten Form und des weichen Materials kein Problem. Schon die Vibration war beeindruckend. Ein sanftes, tiefes Brummen, das genau den richtigen Punkt traf. Aber als ich den E-Stim Modus einschaltete, wurde es richtig intensiv. Es war, als würde jede Faser in mir zum Leben erweckt. Es kribbelte, pulsierte und vibrierte in einer absolut geilen Art und Weise.

    Ich hatte zwar schon von der Prostata als dem "G-Punkt des Mannes" gehört, aber dass die Kombination aus Vibration und Elektrostimulation so intensiv sein würde, hatte ich nicht erwartet. Die zwei Orgasmen, die ich direkt hintereinander hatte, waren von einer Intensität und einem Ausmaß, wie ich es noch nie zuvor erlebt hatte. Es war, als würde eine Welle der Extase von innen heraus explodieren, stärker und anhaltender als alles, was ich bisher erlebt hatte.

    Zusammenfassend kann ich sagen, dass der Mystim Anal Stimulator meine Erwartungen bei weitem übertroffen hat. Ich kann dieses Toy nur jedem empfehlen, der offen für neue Erfahrungen ist. Und obwohl ich anfangs skeptisch war, bin ich jetzt ein überzeugter Fan.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Nur Lob ! Nie wieder ohne ....

    Der Right on Ron ist der ultimative E-Stim Vibrator von MEO, der mich jeden Abend in eine Welt heißer Orgasmen entführt! Dieses Kraftpaket wurde scheinbar entwickelt, um mich ganz persönlich anal oder vaginal auf Hochtouren zu bringen. Mit atemberaubenden Vibrationen und intensiver Elektrostimulation, alles in einem Toy, habe ich Sachen gespürt, die ich noch niemals gespürt habe. Die 5 Elektrostimulationsmodi bieten ein "geiles", angenehm pulsierendes Kribbeln, das mich jedesmal komplett um den Verstand bringt.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Pleasure Beyond Imagination!

    "Right on Ron" E-Stim Vibrator by Mystim is a game changer! This powerful, versatile tool, built for both anal and vaginal play, brings a whole new level to your pleasure experience. The flat head design ensures it hits all the right spots for pinpoint stimulation.

    With 8 vibration modes and 5 e-stim settings, "Right on Ron" offers a delightful variety for unforgettable climaxes, all managed by a simple button press right on the toy. The silky smooth silicone ensures effortless insertion and maximum comfort.

    And let's not forget, it's waterproof - making it the perfect companion for some steamy, wet fun. With "Right on Ron", your pleasure is just a push-button away!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Mystim Vibrátor Right on Ron s E-Stim

    Mystim Vibrátor Right on Ron s E-Stim

    Jste připraveni na prvotřídní sexy potěšení? Pak dovolte "Right on Ron", e-stimulačnímu vibrátoru od Mystim, aby vás přenesl do nové dimenze elektrosexu! Tento výkonný a všestranný vibrátor s elektrostimulací byl speciálně navržen tak, aby vám poskytl veškeré anální nebo vaginální potěšení, jaké si jen můžete přát.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: