Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Elektrostimulace - Příslušenství

Zpravodaj

Samolepicí elektrody - kulaté, 35 mm

Tyto elektrody se používají k přenosu elektrických impulzů z elektrostimulačního zařízení do těla. Připevňují se přímo na kůži v závislosti na požadované stimulační oblasti na penisu, varlatech, konečníku nebo žaludu.

Více informací

1667/00

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

1,49 €/kus

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Samolepicí elektrody MEO®: kulaté, univerzální a šetrné k pokožce

    Tyto elektrody se používají k přenosu elektrických impulzů z elektrostimulačního zařízení do těla. Lepí se přímo na kůži, podle požadované stimulační oblasti na penisu, varlatech, konečníku nebo žaludu.

    Nejdůležitější vlastnosti výrobku:

    • Samolepicí a šetrné k pokožce: Elektrody bezpečně a pohodlně přilnou k různým částem těla - ať už na penis, varlata, konečník nebo žalud. Jejich materiál šetrný k pokožce zajišťuje příjemnou aplikaci i při dlouhodobém nošení.
    • Vysoce kvalitní materiál: Věrny záruce kvality MEO® jsou tyto elektrody vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují jejich trvanlivost a spolehlivost.
    • Opakovaně použitelné: Kulaté elektrody jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít vícekrát, aniž by ztratily přilnavost. To z nich činí cenově výhodnou a ekologickou variantu elektrostimulace.
    • Kompatibilní s elektrostimulačními přístroji: Tyto elektrody jsou dokonale sladěny s našimi elektrostimulačními přístroji, takže jsou nezbytným příslušenstvím pro milovníky tohoto konkrétního typu stimulace.


    Elektrody mají samolepicí vrstvu, která umožňuje jejich bezpečné a pohodlné připevnění k pokožce bez nutnosti použití dalšího fixačního materiálu nebo gelu. Díky tomu se snadno používají a zajišťují dobrý kontakt s kůží.

    Použití v elektrostimulaci:

    V oblasti BDSM a erotiky se elektrody tohoto typu používají pro různé typy elektrostimulace, které se mohou pohybovat od mírného brnění až po intenzivnější pocity.

    Ať už již máte s elektrostimulací zkušenosti, nebo v tomto vzrušujícím světě teprve začínáte, samolepicí elektrody MEO® jsou ideálním doplňkem, který posune vaše zážitky na vyšší úroveň.

    Více informací:

    • Samolepicí elektrody
    • 10 kusů
    • Průměr 35 mm
    • Pro připojení k našim elektrostimulačním přístrojům
    • K dispozici jsou různé adaptéry (viz příslušenství)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    auch für das weibliche Genital empfohlen

    Das weibliche Genital ist auch für Elektrostimulation empfänglich. Wichtig für das geile Erleben ist es, durch entsprechenden Anschluss der Elektroden die Impulse zwischen den beiden Labien wirken zu lassen. Alternativ ist auch die korrespondierende Anordnung von zwei Elektroden kurz oberhalb der Klitoris und auf dem Damm zwischen Vagina und Anus. Wenn die Dame durch Bondage gut fixiert ist, wird das durch die Impulse ausgelöste Zucken durch geilste Wollustlaute ergänzt.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    I love it

    I get tied up usually on my back my wrists tied above my head, my legs pulled up and spread wide the pads put on me just like in the picture and turned on and he watches me orgasm over and over I love it last time I was exposed to 4 of his friends as They watched me cum 10 times we use these pads several times a week I highly recommend them

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Samolepicí elektrody - kulaté, 35 mm

    Samolepicí elektrody - kulaté, 35 mm

    Tyto elektrody se používají k přenosu elektrických impulzů z elektrostimulačního zařízení do těla. Připevňují se přímo na kůži v závislosti na požadované stimulační oblasti na penisu, varlatech, konečníku nebo žaludu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: