Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM elektrostimulace

Zpravodaj

Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulace

Poslechni, nebo budeš potrestán! Červená Pain&Pleasure Stick od Dr. Sado je víc než jen BDSM doplněk. Je jako portál do světa, kde se fascinujícím a intenzivním způsobem prolíná sexuální rozkoš a strach z bolesti.

Více informací

3634/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Poslechni, nebo budeš potrestán! Červená Pain&Pleasure Stick od Dr. Sado je víc než jen BDSM doplněk. Je jako portál do světa, kde se fascinujícím a intenzivním způsobem prolíná sexuální rozkoš a strach z bolesti. Působivý Pain&Pleasure Stick nabízí bezkonkurenční kombinaci fyzické stimulace a psychologické hry, což z něj činí vzrušující a nezbytnou položku pro všechny milovníky BDSM.

    Nádherná tyčinka Pain&Pleasure Stick od Dr. Sado: Povinná výbava pro fanoušky BDSM!

    Jedinečná tyčinka Pain&Pleasure Stick od dr Pain&Pleasure Stick je BDSM erotická hračka, která vzrušujícím způsobem spojuje hranice mezi sexuálním potěšením a strachem. Její speciální schopnost kombinovat elektrickou stimulaci se sexuálním vzrušením z ní činí nepostradatelnou pomůcku pro milovníky intenzivních smyslných zážitků.

    Základem této fascinující BDSM pomůcky je elektrická stimulace. Prostřednictvím jemných až silných elektrických impulsů naše Pain&Pleasure Stick vytváří celou škálu pocitů, od lehkého brnění až po silnější, pronikavější stimulaci.

    Očekávání, úzkost a nejistota spojené s každou elektrickou jiskrou umocňují celkový smyslný zážitek. Očekávání, kdy přesně nevíte, kdy a jak intenzivní bude další dotek s Pain&Pleasure Stick očekávání, že nevíte přesně, kdy a jak intenzivní bude další dotek, vytváří atmosféru, která vyvolává úzkost i sexuální vzrušení.

    Důmyslné Pain&Pleasure Stick lze použít na různých částech těla, což z něj činí flexibilní BDSM pomůcku. Výrobek je ideální pro stimulaci erotogenních zón nebo jej lze použít k vytvoření mírně bolestivého zážitku, který dodá fyzickému prožitku další rozměr.

    Děsivý Pain&Pleasure Stick hraje důležitou roli také v kontextu dominance a submisivity. Lze jej použít jako nástroj trestu nebo ke zvýšení sexuálního vzrušení, což z něj činí dynamický prvek v různých scénářích BDSM:

    • V případě, že se podřídíš, nebo budeš potrestán: S pomocí Pain&Pleasure Stick vnáší do hry nový rozměr rozkoše a trestu. Tento fascinující BDSM doplněk kombinuje brnící elektrostimulaci se strachem z nepředvídatelného.
    • Vzrušující stimulace: šikovný Pain&Pleasure Stick vydává hlasitý, ale neškodný praskavý zvuk, který rozechvěje každého. Jemné elektrické šoky jsou ideální pro stimulaci nejintimnějších míst.
    • Pohodlné a snadné použití: Fantastický a pohodlný Pain&Pleasure Stick je vybaven měkkou pogumovanou rukojetí pro pohodlnou manipulaci. Díky dobíjecí baterii USB je přístroj nejen šetrný k životnímu prostředí, ale také pohodlný a snadno se používá.


    Ať už ve světě BDSM teprve začínáte, nebo jste pokročilý uživatel - naše Pain&Pleasure Stick je vynikajícím doplňkem v každém ohledu. Naše Pain&Pleasure Stick nabízí dokonalou kombinaci kontroly, dominance a smyslné elektrostimulace.

    Další podrobnosti:

    • Pain&Pleasure Stick
    • Celková délka: 34 cm - ideální pro přesnou a cílenou stimulaci.
    • Materiál: Vysoce kvalitní ABS plast a kov bez obsahu niklu, zaručeně šetrný k pokožce a bezpečný.
    • Dobíjecí: Nabíjení je šetrné k životnímu prostředí a probíhá přes USB.
    • Ovládání: Jednoduché a nekomplikované ovládání pomocí tlačítka.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    2 words: Fucking amazing.

    2 words: Fucking amazing.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr geil

    Sehr geil wenn man drauf steht wie ich

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulace

    Pain&Pleasure Stick - BDSM elektrostimulace

    Poslechni, nebo budeš potrestán! Červená Pain&Pleasure Stick od Dr. Sado je víc než jen BDSM doplněk. Je jako portál do světa, kde se fascinujícím a intenzivním způsobem prolíná sexuální rozkoš a strach z bolesti.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    19 další položky ve stejné kategorii: