Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM elektrostimulace

Zpravodaj

BDSM jezdecký plod s elektrostimulací - E-Stim Crop by Dr. Sado

Pokud hledáte intenzivní BDSM zážitek, máme pro vás dokonalé řešení: BDSM jezdecký bičík s elektrostimulací od Dr. Sado! Tento inovativní doplněk kombinuje vzrušující prvek výprasku s fascinujícím světem elektrostimulace a přináší tak revoluční BDSM zážitek.

Více informací

3488/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pokud hledáte intenzivní BDSM zážitek, máme pro vás perfektní řešení: BDSM jezdecký bičík s elektrostimulací od Dr. Sado! Tento inovativní doplněk kombinuje vzrušující prvek výprasku s fascinujícím světem elektrostimulace a přináší tak revoluční BDSM zážitek. Objevte zcela novou úroveň potěšení a zažijte nezapomenutelné chvíle s jezdeckým bičíkem s elektrostimulací od Dr. Sado.

     

    Když se klasika potkává s high-tech: objevte jezdecký bičík s elektrostimulací od Dr. Sado.

    Jezdecký bičík s elektrostimulací Dr. Sado kombinuje to nejlepší ze dvou světů: tradiční jezdecký bičík s moderní elektrostimulací. Co však dělá tuto erotickou hračku tak úžasnou, zejména v kontextu BDSM?

     

    Zaprvé, jezdecký bičík s elektrostimulací nabízí dvojí pocit: zatímco tradiční jezdecký bičík již může vyvolat ostrý, bodavý pocit, elektrostimulace navíc nebo střídavě poskytuje mravenčení - v případě potřeby i bolestivý - pocit. Kombinace těchto dvou pocitů vytváří úžasně intenzivní zážitek.

     

    Za druhé, jezdecký bičík s elektrostimulací poskytuje moment překvapení. Dominantní partner se může sám rozhodnout, kdy elektrostimulaci použije. To vytváří dodatečný psychický náboj, který dělá sezení BDSM ještě vzrušivějším. Nastavitelná intenzita elektrostimulace umožňuje dominantnímu partnerovi měnit sílu elektrického impulzu, což mu poskytuje další úroveň kontroly nad pocity otroka.

     

    Za třetí hraje důležitou roli psychologický aspekt. Elektřina je něco, co mnozí z nás považují za nebezpečné nebo tabu. Hra s těmito hluboce zakořeněnými tabu může mít v kontextu BDSM další psychologický efekt, který ponoří celé tělo do moře extáze a vzrušení.

     

    Jezdecký bičík s elektrostimulací je mimořádně univerzální a přizpůsobí se různým úrovním zkušeností a preferencí. Ať už dáváte přednost jemným nebo bolestivým úderům, tento jezdecký bičík vám nabízí nespočet možností pro různé scénáře. Zažijte mravenčení při předehře nebo intenzivní sezení - volba je na vás!

     

    Díky vysoce kvalitnímu zpracování a atraktivnímu designu jezdecký bičík s elektrostimulací zaujme nejen svou funkčností, ale také kvalitou a estetikou. Veganská PU kůže jemně klouže po pokožce a poskytuje příjemný pocit, zatímco stabilní úchop a lehká pružnost jezdeckého bičíku zajišťují tvrdé údery.

     

    Bezpečnost je samozřejmě také nejvyšší prioritou. Zamezte prosím kontaktu jezdeckého bičíku s vodou a mějte na paměti, že elektrostimulace by se neměla používat v oblasti hrudníku a osobám s kardiostimulátorem se obecně doporučuje elektrostimulaci nepoužívat.

     

    Další podrobnosti:

     

    • E-Stim riding crop, jezdecký bičík s elektrostimulací (Zeus by Dr. Sado)
    • Rozměry: Celková délka: 53,8 cm, šířka plodiny: 6,1 cm.
    • Materiál: Veganská PU kůže, ABS plast, zinková slitina, železo.
    • Barva: černá.
    • Možnost nabíjení: Nabíjení pomocí přiloženého USB kabelu.
    • Objevte nový BDSM zážitek s jezdeckým bičem s elektrostimulací od Dr. Sado. Ponořte se do světa plného rozkoše a bolesti ve spojení s elektrizujícím napětím - pro nezapomenutelné vyvrcholení a intenzivní rozkoš.
    • Elektrosex je vzrušující způsob, jak posunout erotický zážitek na zcela novou úroveň. Tato inovativní praktika využívá elektrické impulzy k vytvoření intenzivního mravenčení, pulzování nebo dokonce elektrických "šoků" pro jedinečnou sexuální stimulaci. Ať už je někdo ve světě elektrosexu nováčkem, nebo s ním má již zkušenosti, u předního specialisty na elektrosex, společnosti MEO, najde každý širokou nabídku vysoce kvalitního vybavení a elektrod. Naše odborné znalosti jsou zárukou bezpečného a intenzivního zážitku. Nabízíme rozmanitý sortiment, který vyhoví každému vkusu a potřebám, od elektrických kroužků na penis po elektrické anální kolíky a elektrické svorky na bradavky. S naší řídicí jednotkou E-Stim, známou také jako "Tens Unit", máte plnou kontrolu nad intenzitou a rytmem elektrických impulzů. Na výběr je široká nabídka od elektro-vaginálních a análních sond až po vodivé elektro-sexuální polštářky, které jsou ideální pro začátečníky. Naše elektrická klec na penis jedinečným způsobem kombinuje cudnost a stimulaci, zatímco naše elektrické svorky na bradavky vytvářejí svůdný pocit mravenčení. Pro ty, kteří hledají hlubší a intenzivnější pocity, nabízíme také dilda E-Stim a vibrátory E-Stim. Pokud jste připraveni na nová, vzrušující dobrodružství, vyzkoušejte naše elektrosexové uretrální sondy pro extra intenzivní zážitky. A pro kreativní BDSM hrátky nabízíme naše rukavice E-Stim a další elektrostimulační doplňky. Objevte fascinující svět elektrosexu s MEO a zažijte jedinečnou a ohromující sexuální stimulaci. Odvažte se vstoupit do nových zážitků, které vám přinesou nezapomenutelné chvíle rozkoše.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Perfecta

    Es suave y flexible. Además de tener un largo perfecto para alcanzar todas las partes del cuerpo de tu pareja.

      Hodnocení 

      Elektrisierend geil

      Die E-Stim-Gerte von Dr. Sado kombiniert das Beste aus beiden Welten: den scharfen Schlag eines klassischen Instruments und den elektrisierenden Reiz der Elektrostimulation. Was dieses Toy jedoch wirklich außergewöhnlich macht, vor allem im BDSM-Kontext? Lasst es mich euch verraten! Zusätzlich zu dem Schmerz und Vergnügen, den eine herkömmliche Reitgerte oder Peitsche verursacht, bringt die Elektrostimulation ein kribbelndes und intensiveres Gefühl ins Spiel. Diese Kombination schafft ein Feuerwerk an Empfindungen, das euch den Atem rauben wird. Mein Top hat die volle Kontrolle darüber, wann die Elektrostimulation zum Einsatz kommt. Diese Extra-Portion Spannung und Vorfreude macht das Erlebnis noch aufregender. Mit der einstellbaren Intensität kann mein Top die Stärke der elektrischen Impulse variieren und somit meine Empfindungen perfekt steuern. Egal, ob ihr Streicheleinheiten oder harte Schläge bevorzugt – diese Sadomaso-Gerte bietet unbegrenzte Möglichkeiten für verschiedene Szenarien.

        Napište vlastní recenzi

        BDSM jezdecký plod s elektrostimulací - E-Stim Crop by Dr. Sado

        BDSM jezdecký plod s elektrostimulací - E-Stim Crop by Dr. Sado

        Pokud hledáte intenzivní BDSM zážitek, máme pro vás dokonalé řešení: BDSM jezdecký bičík s elektrostimulací od Dr. Sado! Tento inovativní doplněk kombinuje vzrušující prvek výprasku s fascinujícím světem elektrostimulace a přináší tak revoluční BDSM zážitek.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        19 další položky ve stejné kategorii: