Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM elektrostimulace

Zpravodaj

E-Stim Paddle s hroty: elektrizující BDSM zážitek od Dr. Sado

Zapomeňte na vše, co víte o výprasku: E-Stim Paddle s hroty od Dr. Sado je další úroveň! Jste připraveni na intenzivní sezení, které bude nevídaným způsobem stimulovat VŠECHNY vaše receptory rozkoše a bolesti? Pokud je odpověď "Ano, pane", pak je nejnovější vynález Dr. Sado přesně pro vás!

Více informací

3486/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Zapomeňte na vše, co víte o výprasku: E-Stim Paddle s hroty od Dr. Sado je další úroveň! Jste připraveni na intenzivní sezení, které bude nevídaným způsobem stimulovat VŠECHNY vaše receptory rozkoše a bolesti? Pokud je odpověď "Ano, pane", pak je nejnovější vynález Dr. Sado přesně pro vás: BDSM pádlo s elektrostimulací, které zanechá mnohem víc než dojem!

     

    Proč toto pádlo od Dr. Sado bere svět BDSM útokem!

     

    Elektrizující hroty dělají všechno jinak! Hroty zvyšují intenzitu elektrostimulace tím, že soustředí elektrický impuls na menší oblasti a části kůže. To vede k silnějšímu a naprosto koncentrovanému pocitu, který vyvolává každý úder BDSM pádlem. Není to tedy jen fyzická slastná bolest způsobená hroty, která je cítit, ale také přidaný stimul elektrostimulace. Kombinace výprasku a elektrostimulace nabízí dvojí pocit, který je překvapivý a intenzivní. Jedná se o BDSM hračku, která rozhodně není pro každého, ale pro ty, kteří touží po vysoké intenzitě a bolestivé "stimulaci", je nezbytným doplňkem v repertoáru BDSM.

     

    Máte chuť na intenzivnější zážitek? Dr. Sado má řešení!

    Zvláštnost erotického E-Stim (elektrostimulace): E-Stim vám nabízí zcela nový zážitek mezi rozkoší a bolestí. E-Stim přímo oslovuje nervy a vysílá do těla jemné nebo bolestivé elektrické vlny. Tyto jedinečné pocitové vlny jsou více než jen povrchovou stimulací, pronikají hluboko do vašeho nitra a vytvářejí úchvatnou směs bolesti a rozkoše.

     

    Elektrostimulace, často označovaná jako e-stim, se na BDSM scéně rychle stala oblíbenou praktikou, která otevírá nové obzory rozkoše a poddanství. V rámci scénářů BDSM je elektrostimulace spojena s pojmy ovládání a podřízení. Dominantní partner může ovládat intenzitu a frekvenci elektrických impulzů, což relaci dodává další vrstvu moci a dominance. Nejde jen o fyzický pocit, ale také o psychologickou složku - vědomí, že druhý člověk tyto intenzivní a neobvyklé pocity ovládá. E-stim je také skvělý způsob, jak prozkoumat hranice. Každý totiž reaguje na elektrickou stimulaci jinak: to, co jeden člověk pociťuje jako lehké mravenčení, může být pro jiného intenzivní a zdrcující. Tato souhra nejistoty a očekávání může prohloubit pouto mezi partnery a nabízí vzrušující změnu oproti tradičnějším BDSM praktikám.

     

    E-Stim Paddle od Dr. Sado splní vaše sadomasochistické fantazie:

    • Oboustranné působení: na jedné straně deset hrotů poskytuje intenzivní, bolestivý pocit, zatímco druhá, hladká strana je ideální pro klasický výprask nebo jemnější doteky.
    • Elektrizující momenty: Díky elektricky vodivým hrotům získá každý úder pádlem další rozměr: aktivujte elektrostimulaci a pocítíte, jak každý úder pádlem získává další rozměr. Vyberte si ze dvou stupňů intenzity - vyzkoušejte oba a najděte si své oblíbené místo.
    • Styl a materiál: Pádlo Estim v chladivé černé barvě je kombinací veganské kůže (PU) s krásnými kovovými akcenty bez obsahu niklu. Opravdový poutač na oči a stylová BDSM hračka do vaší sbírky.
    • Není třeba měnit baterie: Pomocí přiloženého USB kabelu můžete pádlo znovu a znovu dobíjet.

     

    Bezpečnostní upozornění: BDSM pádlo nepřicházejte do styku s vodou. Elektrostimulační výrobky by se neměly používat v oblasti hrudníku a nejsou vhodné pro osoby s kardiostimulátorem.

     

    Další podrobnosti:

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Muy buena

    El material es muy bueno, me ha resultado comoda de usar , muy versátil y superestética,

      Hodnocení 

      An electrifying companion for intense sessions

      As a professional dominatrix, I am always on the lookout for innovative and exciting BDSM toys that can provide my submissives with an unparalleled experience. Dr. Sado's E-Stim Paddle is a game changer that pushes the boundaries of pleasure and pain, setting new standards in the BDSM world. The electrifiable spikes on this paddle are a stroke of genius. They take electrostimulation to a whole new level by concentrating the electrical impulse on specific areas of the skin. This extraordinary feature intensifies the sensation of each stroke, adding an electrifying element to the submissive's experience. With this paddle, the combination of spanking and electrostimulation creates an incredibly powerful and exhilarating sensation that awakens all the pleasure and pain receptors. This paddle is not for the faint of heart, but for those seeking high intensity sensations it is an absolute must have in their repertoire. It allows me as a dominatrix to deliver a double dose of sensation, ensuring a session that is both surprising and intense. The electrifying spikes make each stroke more pronounced, driving the submissive's responses to new heights. Dr. Sado's E-Stim Paddle has become an essential tool in my arsenal. Its unique design, coupled with its ability to deliver heightened sensations, is unparalleled in the BDSM world. It allows me to create experiences that push boundaries and explore new dimensions of pleasure and pain. In conclusion, Dr. Sado's E-Stim Paddle is a revolutionary creation that offers an electrifying avenue for exploration within BDSM. Its ability to combine spanking with electrostimulation creates an experience that will captivate even the most experienced players. If you're ready to delve into uncharted territories of sensation, this paddle is an unparalleled companion.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      E-Stim Paddle s hroty: elektrizující BDSM zážitek od Dr. Sado

      E-Stim Paddle s hroty: elektrizující BDSM zážitek od Dr. Sado

      Zapomeňte na vše, co víte o výprasku: E-Stim Paddle s hroty od Dr. Sado je další úroveň! Jste připraveni na intenzivní sezení, které bude nevídaným způsobem stimulovat VŠECHNY vaše receptory rozkoše a bolesti? Pokud je odpověď "Ano, pane", pak je nejnovější vynález Dr. Sado přesně pro vás!

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      19 další položky ve stejné kategorii: