Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Nafukovací dilda a anální kolíky

Zpravodaj

Nafukovací anální kolík - Anal Wonder 3.0

Náš nafukovací anální kolík je ideální pro dlouhodobé uživatele, protože po zavedení a nafouknutí kolíku na požadovanou velikost lze vyjmout trubičku i kuličku s pumpičkou. Díky svému anatomickému tvaru se základna análního kolíku po úplném zavedení vsákne mezi hýždě.

Více informací

3259/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

Brzy k dispozici

    Více informací

    Náš anální kolík je nafukovací a je ideální pro dlouhodobé uživatele, protože po zavedení a nafouknutí análního kolíku na požadovanou velikost lze trubičku i kuličku s pumpičkou vyjmout. Díky svému anatomickému tvaru se základna análního kolíku po úplném zavedení vsákne mezi hýždě. Nafukovací anální kolík tak v sobě můžete diskrétně nosit 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Po všech stránkách dokonalý butt plug, který inspiruje naše zákazníky po celém světě.

     

    Ale to není všechno! Pod povrchem z pružného silikonu se nachází těžká, rotující kulička, díky níž je nafukovací anální kolík velmi těžký a zajišťuje tak mimořádnou stimulaci. Inovativní design usnadňuje zavádění a poskytuje mimořádně naplňující pocit v análním otvoru i dokonalou stimulaci prostaty.

     

    Nafukovací anální kolík s odnímatelnou trubičkou lze bez problémů používat několik hodin. Ať už v kanceláři, při nakupování nebo při sexu s partnerem - nafukovací anální kolík MEO® vás bude hýčkat intenzivními pocity.

     

    Jak nafukovací anální kolík používat?

     

    Nafukovací anální kolík se zavádí jako normální butt plug - nejlépe v poloze na pejska. Náš nafukovací anální kolík si vaším pohybem vyvine vlastní život, jaký znají jen velmi aktivní sexuální partneři nebo drahé šukací stroje. Těžká rotující koule předává svou energii (nazvali jsme ji "Fuck Energy"), aniž by se nafukovací anální kolík musel hýbat. Pevné nárazy, stále silnější, se přenášejí přímo a hluboko do nejvnitřnější části těla. Neuvěřitelný zážitek při každém pohybu a každém kroku. A spolu s možností, že můžete neustále měnit velikost análního kolíku pomocí kuličkové pumpy, je to naprosto vzrušující pocit!

     

    Podle toho, jak dlouho budete pumpovací míček používat, můžete měnit velikost od jednoduchého roztažení pro anální trénink až po extrémní velikost. Mužům nafukovací anální kolík intenzivně stimuluje prostatu a díky vzrušujícímu tlaku poskytuje ještě silnější orgasmy.

     

    Nafukovací anální kolík by se měl používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo nebo Alphamale Aqua. Lubrikanty na bázi silikonu mohou materiál poškodit. Nafukovací anální kolík před a po každém použití očistěte naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Nafukovací anální kolík
    • Velikost análního kolíku (nenafouknutý): průměr 3 cm, délka 7 cm
    • Velikost análního kolíku (nafouknutý): průměr 9 cm, délka 14 cm
    • Nafukovací anální kolík by měl být nafouknutý na maximální průměr 9 cm.
    • Délka trubice přibližně 50 cm
    • S kuličkovou pumpičkou a vypouštěcím ventilem
    • Odnímatelná hadice
    • Těžké kovové závaží uvnitř análního kolíku působí v análním kanálu naprosto vyplňujícím dojmem a neustále dráždí prostatu.
    • Materiál: silikon, bez ftalátů, kov.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Much fun!

    I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Macht den Sex noch geiler

    Eigentlich sehr gut. Wir benutzten ihn sowohl als auch. Ich persönlich fand es geil. Meine Frau ist auch nicht abgeneigt. Preis Leistung echt Top wenn ich sehe wie groß es sich aufpumpt. Gutes angenehmens Material und lässt sich gut einführen. Macht den Sex noch geiler

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Nafukovací anální kolík - Anal Wonder 3.0

    Nafukovací anální kolík - Anal Wonder 3.0

    Náš nafukovací anální kolík je ideální pro dlouhodobé uživatele, protože po zavedení a nafouknutí kolíku na požadovanou velikost lze vyjmout trubičku i kuličku s pumpičkou. Díky svému anatomickému tvaru se základna análního kolíku po úplném zavedení vsákne mezi hýždě.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: