Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Nafukovací dilda a anální kolíky

Zpravodaj

Nafukovací anální kolík od Alphamale

Náš nafukovací anální kolík je inovativní anální erotická hračka, která je díky své univerzálnosti a neotřelému designu oblíbená u mužů i žen. Lze jej nafouknout do velké velikosti, takže můžete rozšířit své osobní fyzické limity.

Více informací

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Náš nafukovací anální kolík je inovativní anální erotická hračka, která je díky své univerzálnosti a inovativnímu designu oblíbená u mužů i žen. Lze jej nafouknout do velkých rozměrů, takže můžete posunout své osobní fyzické hranice.

    Anální kolík je vyroben z vysoce kvalitního silikonu, má celkovou délku 105 mm a délku pro zasunutí cca 90 mm, což z něj činí ideální erotickou hračku pro začátečníky i pokročilé uživatele. Anatomicky tvarovaná základna zajišťuje nejen bezpečné uchycení nafukovacího análního kolíku, ale také velmi pohodlné nošení.

    Možnost nafouknout anální kolík až na 80 mm a zažít tak přizpůsobitelný pocit je prostě úžasná. Díky svému designu a speciálním vlastnostem je anální kolík obzvláště přitažlivý, protože se dokonale přizpůsobí vnitřním konturám těla a poskytuje tak velmi intenzivní, ale příjemnou stimulaci. Integrovaná 500 mm dlouhá trubice s kuličkovou pumpičkou umožňuje přesnou kontrolu stupně nafouknutí, takže uživatel může měnit velikost podle potřeby.

    Muži i ženy si tento výrobek od Alphamale oblíbili hned z několika důvodů: Zaprvé, jeho nafukování nabízí jedinečný způsob, jak měnit anální roztažení, což u běžných análních kolíků není možné. Za druhé, měkký, pružný silikonový materiál umožňuje jemné zavádění a přizpůsobení se tělu, což je obzvláště výhodné pro anální použití a výrazně zvyšuje pohodlí.

    Kromě toho se nafukovací anální kolík neomezuje pouze na anální hrátky, ale lze jej použít i vaginálně, což z něj činí univerzální nástroj pro sólový sex nebo předehru. Možnost nafouknout anální kolík poskytuje další rozměr stimulace nad rámec toho, co může nabídnout pevná erotická hračka.

    Celkově je nafukovací anální kolík vynikající volbou pro ty, kteří chtějí zlepšit své sexuální zážitky. Díky jedinečné kombinaci designu, flexibility, pohodlí a přizpůsobitelné velikosti nabízí vzrušující způsob, jak posunout vlastní fyzické hranice!

    . Více informací:

    • Nafukovací anální kolík od Alphamale
    • Materiál: silikon, plast
    • Rozměry: Celková délka 105 mm, zasouvací délka 90 mm, nafukovací do cca 80 mm.
    • Pro optimální potěšení a bezpečnost při používání nafukovacího análního kolíku doporučujeme používat pouze lubrikant na vodní bázi, nejlépe náš Aquameo. Tento speciálně vyvinutý lubrikant zajišťuje jemné a hladké pronikání a je dokonale sladěn se silikonovým materiálem nafukovacího análního kolíku. Lubrikantům obsahujícím olej nebo silikon je třeba se vyhnout, protože mohou materiál poškodit.
    • Pro čištění doporučujeme nafukovací anální kolík před a po každém použití omýt teplou vodou a jemným mýdlem. K důkladné dezinfekci pak můžete použít náš sprej VERYCLEAN. Tento jednoduchý postup péče zajistí, že nafukovací anální kolík zůstane hygienický a bude vám poskytovat potěšení po dlouhou dobu.
    • Aquameo, Alphamale a MEO jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Napište vlastní recenzi

      Nafukovací anální kolík od Alphamale

      Nafukovací anální kolík od Alphamale

      Náš nafukovací anální kolík je inovativní anální erotická hračka, která je díky své univerzálnosti a neotřelému designu oblíbená u mužů i žen. Lze jej nafouknout do velké velikosti, takže můžete rozšířit své osobní fyzické limity.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: