Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Nafukovací dilda a anální kolíky

Zpravodaj

Nafukovací anální kolík se závažím

Dechberoucí anální orgasmy zaručeny! Máte chuť na zcela nový druh stimulace v análním kanálu a chcete zažít extrémní orgasmy? Pak je pro vás nafukovací anální kolík se zátěží tou správnou volbou! Náš fantastický výrobek kombinuje výhody tří druhů anální stimulace, které jste ještě nikdy nezažili!

Více informací

2792/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Dechberoucí anální orgasmy zaručeny! Máte chuť na zcela nový druh stimulace análního kanálu a chcete zažít extrémní orgasmy? Pak je pro vás tento nafukovací anální kolík se závažím tou správnou volbou! Náš fantastický výrobek kombinuje výhody tří druhů anální stimulace, které jste ještě nikdy nezažili!

     

    Nafukovací dlouhý anální kolík je dokonalou erotickou hračkou pro všechny milovníky extrémního análního potěšení. S délkou cca 13 cm a průměrem 3 až 4 cm se anální kolík příjemně snadno zavádí, když není nafouknutý. Jakmile se aktivuje ruční pumpička, anální kolík se začne rozpínat až do průměru 10 cm, což vám zaručí extrémně naplňující rozkoš.

     

    To však v žádném případě není vše!!!! Pod povrchem z pružného silikonu se skrývá těžká rotující kulička, díky níž je nafukovací anální kolík velmi těžký, a zajišťuje tak mimořádnou stimulaci. Inovativní design zajišťuje mimořádně naplňující pocit v análním otvoru a dokonalou stimulaci prostaty.

     

    Nafukovací anální kolík s odnímatelnou trubičkou lze bez problémů používat několik hodin. Ať už v kanceláři, při nakupování nebo při sexu s partnerem - nafukovací anální kolík MEO® vás bude hýčkat intenzivními pocity.

     

    Jak nafukovací anální kolík používat?

     

    Nafukovací anální kolík se zavádí jako normální butt plug - nejlépe v poloze na pejska. Náš nafukovací anální kolík si vaším pohybem vyvine vlastní život, jaký znají jen velmi aktivní sexuální partneři nebo drahé šukací stroje. Těžká rotující koule předává svou energii (nazvali jsme ji "Fuck Energy"), aniž by se nafukovací anální kolík musel hýbat. Pevné nárazy, stále silnější, se přenášejí přímo a hluboko do nejvnitřnější části těla. Neuvěřitelný zážitek při každém pohybu a každém kroku. A spolu s možností, že můžete neustále měnit velikost análního kolíku pomocí kuličkové pumpy, je to naprosto vzrušující pocit!

     

    V závislosti na tom, jak dlouho budete pumpovací míček používat, můžete měnit velikost od jednoduchého roztažení pro anální trénink až po extrémní velikost. Mužům nafukovací anální kolík intenzivně stimuluje prostatu a díky vzrušujícímu tlaku poskytuje ještě silnější orgasmy.

     

    Mnoho výhod, které přesvědčí na celé čáře: Vyrobeno z prvotřídního silikonu bez ftalátů - bezpečného pro tělo, neporézního a sametově hebkého, který nabízí jedinečný, mimořádně uspokojivý anální pocit. Trocha spreje EXTREMEO usnadňuje zavádění! Pro prodloužení životnosti nafukovacího análního kolíku používejte prosím pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo nebo Alpha Male Aqua by MEO®!

     

    Po použití lze nafukovací anální kolík díky jeho hladkému povrchu snadno vyčistit teplou vodou a naším čističem hraček VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Nafukovací anální kolík s vnitřní kuličkou
    • Hedvábně měkký silikon: Hladký, s tělem kompatibilní materiál se jemně přitiskne k citlivé tkáni análního otvoru a je příjemný na dotek.
    • S pumpičkou s kuličkou a uvolňovacím ventilem
    • Odnímatelná trubička
    • Zúžená špička a hladký silikonový povrch do vás snadno vklouznou. Uvolnění vzduchu je také velmi snadné díky praktickému ventilu.
    • Těžké kovové závaží uvnitř análního kolíku působí ve vašem análním kanálu naprosto vyplňujícím dojmem a neustále dráždí prostatu.
    • Materiál: silikon, bez ftalátů, kov.
    • Zaváděcí délka: cca 13 cm
    • Ø: cca 3 až 4,3 cm, nafouknutý cca 10 cm max.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Produkt und absolut geiles Gefühl

    Super Produkt und absolut geiles Gefühl - Kann ich wirklich jedem empfehlen.

      Hodnocení 

      Tolles Gefühl, schlechtes Material

      Bis einschließlich der zweiten Benutzung hätte ich den Plug ausnahmslos empfohlen: 5 Punkte. Besonders beim Gehen, Super!

      Jedoch hatte der Plug beim dritten Mal der Benutzung ein kleines Loch und konnte die hineingepumpte Luft nicht mehr halten und entleerte sich im Darm. Schade! Selbst zum reduzierten Preis damit viel zu teuer. Vier Punkte Abzug.

        Hodnocení 

        Hammer

        Ich habe diese plug schon etwas länger und ich liebe es wenn die kugel gegen die darmwand beim gehen schlägt

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Einfach herrlich aufregend

        Das Geniale an diesem Teil ist, dass man den Blasebalg abnehmen kann. Dadurch kann man es unauffällig unter der Kleidung tragen. Ich war eben damit im Supermarkt einkaufen. Habe es mir im Auto reingeschoben und fest aufgepumpt und bin dann damit einkaufen gegangen. Beim Gehen poltert das Innengewicht deutlich gegen die Darmwand. Beim Stehen jedoch hat man das dringende Gefühl kacken zu müssen. Das trieb mir Schweißperlen auf die Stirn, als ich an der Kasse stand. Lange hält man das nicht aus. Das Ablassen der Luft ist etwas schwierig und man wird ungeduldig. Letzen Endes drückt man es lieber mit einem "Blubb" einfach raus, wenn das Loch gut gedehnt ist.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Super

        Super Teil.Gleitet Ruck Zuck rein und durch das aufpumpen fühlt man sich richtig schön ausgefüllt + bewegliches Gewicht = wie im siebten Sex Himmel.Super

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Leggermente troppo grande per i principianti

        Leggermente troppo grande per i principianti, non è stato facile per noi inserirlo a causa della flessibilità del pallone.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Super beim Sex.

        Auch beim Sex ist es unglaublich, wenn man bei jedem Stoß und jeder Bewegung die Kugel spürt.

        • 2 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Nur zu empfehlen

        Das beste was mir je in dieser Art unter die Finger bzw. in den Ars.... gekommen ist. Einfach sensationell das Gefühl.

        • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Sehr geil

        Der Analplug fühlt sich super bequem an und kann auch sehr lang getragen werden ohne unangenehm zu werden. Stimulation ist nicht von dieser Welt: Sprich - sehr, sehr geil.

        • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Enjoyed this one.

        She put this into me before we sat and enjoyed a movie together…slowly inflating and then deflating the bulb at they commercials. Easy going in, but after the fourth pump the stretch was undeniable, and by the sixth the pleasure made the movie simply images on the screen. Enjoyed this one.

        • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Nafukovací anální kolík se závažím

        Nafukovací anální kolík se závažím

        Dechberoucí anální orgasmy zaručeny! Máte chuť na zcela nový druh stimulace v análním kanálu a chcete zažít extrémní orgasmy? Pak je pro vás nafukovací anální kolík se zátěží tou správnou volbou! Náš fantastický výrobek kombinuje výhody tří druhů anální stimulace, které jste ještě nikdy nezažili!

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: