Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Mystim Sleak Freak - Vibrátor E-Stim

Pokud hledáte speciální erotické dobrodružství, pak je e-stimulační vibrátor "Sleak Freak" od Mystim přesně pro vás! Tato inovativní a praktická elektrosexuální hračka v sobě spojuje vše, po čem jste vždy toužili!

Více informací

3344/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Pokud hledáte speciální erotické dobrodružství, pak je e-stimulační vibrátor "Sleak Freak" od Mystim přesně pro vás! Tato inovativní a praktická elektrosexuální hračka v sobě spojuje vše, po čem jste vždy toužili! Výkonný a přitom velmi tichý motor, 8 různých vibračních režimů, 5 elektrizujících programů E-Stim a speciální program na posílení pánevního dna. A pokud si Sleak Freak potřebuje odpočinout, je díky přiloženému magnetickému nabíjecímu kabelu rychle připraven k opětovnému použití.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Pro anální stimulaci, stimulaci prostaty a stimulaci bodu G
    • Dobíjecí vibrátor s elektrostimulací.
    • Elektrostimulace a vibrace: Vše v jedné erotické hračce - není potřeba žádné další e-stimulační zařízení.
    • Šikovné malé rozměry: lze začlenit do jakékoli sólo, předehry nebo milování.
    • 8 vibračních režimů: poskytují dostatečnou rozmanitost.
    • Elektrostimulace v 5 režimech: Pro hluboké, příjemné pulzující brnění.
    • Účinný trénink pánevního dna: Posiluje a tonizuje intimní svaly.
    • Snadné použití: Vše lze pohodlně ovládat přímo na vibrátoru E-Stim stisknutím jediného tlačítka.
    • Hedvábně měkký silikon: Pro snadné zavádění a maximální pohodlí při rozmazlování.
    • Vodotěsnost: Konečně sex s erotickou hračkou E-Stim ve vaně/bazénu nebo ve sprše.

     

    Ať už jde o anální stimulaci, masáž prostaty nebo stimulaci bodu G - Sleak Freak je všestranný. Je ideální pro všechny druhy erotických hrátek, ať už vaginální nebo anální, o samotě nebo v páru. A s trochou lubrikantu na vodní bázi se potěšení opět enormně zvýší a zároveň zajistí optimální přenos vibrací a stimulačního proudu.

     

    Výhody Sleak Freak se projevují i v jeho jednoduchém ovládání. Stisknutím tlačítka jednoduše zvolíte režim vibrací a intenzitu elektrických impulzů. Užívejte si obě funkce dohromady nebo každou zvlášť - přesně tak, jak to máte rádi. Vibrátor E-Stim je vždy příjemně tichý, takže vaše intimní potěšení zůstane zcela diskrétní. Ale pozor: vaše výkřiky rozkoše by přesto mohly být slyšet!

     

    Ani ve sprše nebo ve vaně vás Sleak Freak nezklame, protože je vodotěsný. Jen se uvolněte a vnímejte teplou vodu na své pokožce, zatímco vás budou hýčkat jemné až intenzivní vibrace a elektrické impulzy - to je skutečná rozkoš!

     

    I péče o vaši novou oblíbenou hračku je velmi snadná. Stránky Sleak Freak lze snadno čistit vodou a jemným mýdlem nebo můžete použít náš sprej VERYCLEAN. Upozorňujeme však, že byste měli používat pouze lubrikanty na vodní bázi nebo speciální lubrikant pro elektrostimulaci, abyste nepoškodili hedvábný povrch Sleak Freak.

     

    Tak na co ještě čekáte? Vrhněte se do dobrodružství a objevte mnoho rozkoší, které pro vás e-stimulační vibrátor Sleak Freak od Mystim připravuje. Vaše mnohonásobné orgasmy vám poděkují!

     

    Čištění a péče: Vhodné pro použití v domácnosti:

     

    Erotická hračka E-Stim je vyrobena z lékařského platinového silikonu. Díky tomu je velmi hygienická a snadno se čistí vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. V pravidelných intervalech byste také měli používat dezinfekční prostředek šetrný k pokožce, například VERYCLEAN (dodržujte prosím návod k použití). Před dalším použitím nebo nabíjením vibrátoru jej nechte zcela vyschnout. Ujistěte se, že vibrátor používáte pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je náš gel ESHOCK, který byl speciálně vyvinut pro elektrostimulaci.

     

    Více informací:

     

    • Mystim Více informací o vibrátoru "Sleak Freak" s elektrostimulací
    • Vibrace a elektrostimulace pouze v jednom přístroji
    • Extrémně tichý i přes dva výkonné motory
    • 8 vibračních programů
    • 5 programů elektrostimulace v 10 intenzitách
    • 1 program stimulující krevní oběh
    • Lithium-iontová baterie
    • Rozměry: Celková délka 14,5 cm, zasouvací délka 9,5 cm, max. průměr 3,6 cm.
    • Vodotěsnost: Pro sex ve sprše nebo ve vaně.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjecí vibrátor Sleak Freak s E-Stim z Mystim. Součástí je magnetický USB nabíjecí kabel.
    • Materiál: 100 % lékařský platinový silikon
    • záruka 12 měsíců
    • Návod k použití v němčině, angličtině, francouzštině, italštině, španělštině, holandštině a ruštině.
    • E-stim neboli elektrická stimulace je v posledních letech stále populárnější. Není divu: v oblasti genitálií se nachází spousta nervů - mnohem více než na jiných místech. S vhodně nastaveným přístrojem na stimulační proud a správným příslušenstvím můžete každý z těchto nervů stimulovat až do bodu extáze. Tato stimulace je neškodná, pokud se provádí s vysoce kvalitními výrobky MEO a ne bezmyšlenkovitě.
    • Programy: Vibrátor Mystim E-Stim má 8 vibračních programů, 5 programů E-Stim a speciální program pro trénink pánevního dna. Máte kontrolu nad tím, zda se chcete stimulovat nepřetržitými vibracemi, nebo spíše energickými intervaly. Níže je uveden stručný přehled programů. Ale jak už to tak v životě bývá, i zde platí totéž: Důkazem toho, že pudink je dobrý, je jeho konzumace! Svaly pánevního dna mají mnoho důležitých úkolů: Udržují orgány tam, kam patří, stabilizují břicho a záda, zabraňují nepříjemnostem, jako je slabost močového měchýře nebo výhřez dělohy, a přispívají k lepšímu držení těla. A pak jsou tu další výhody dobře trénovaného pánevního dna: lepší prokrvení tkání a samozřejmě schopnost "stáhnout" konečník nebo pochvu napínáním Dobře trénované pánevní dno zvyšuje citlivost na intimní doteky a prokazatelně zvyšuje schopnost dosáhnout orgasmu.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Game-Changer for My BDSM Playtime

    Alright, BDSM peeps and pleasure-seekers, if you haven’t tried the "Sleak Freak" E-Stim Vibrator by Mystim, you're seriously missing out. This was my first E-Stim experience, and man, what a ride it has been!

    First off, this sleek little gadget is small and compact, fitting effortlessly into all kinds of play. Solo sessions, foreplay, full-on action - you name it, Sleak Freak enhances it. And don't let its size fool you. This thing is powerful!

    With 8 vibration modes and 5 E-Stim settings, the possibilities are almost overwhelming. Each one provides a unique blend of pulse-pounding pleasure and delicious, tingling shock. As a newbie to E-Stim, I was amazed by how the pulsations added a new level of intensity to my playtime.

    And guess what? This beast even doubles as a pelvic floor trainer! Not something I thought I’d be into, but it’s actually a great bonus. Besides, who wouldn't want a more powerful orgasm?

    The silky smooth silicone is a joy to handle, making insertion a breeze. It’s also waterproof, so I finally got to enjoy E-Stim in the shower (dream come true, am I right?). And when Sleak Freak needs a recharge, the included magnetic charging cable makes it quick and easy.

    Sleak Freak is not just an anal stimulator, a prostate massager, or a G-spot stimulator, it's all three rolled into one! This versatile toy has seriously upped my BDSM game. So, to all my fellow explorers out there - take it from a first-timer turned devotee: the Sleak Freak is a game-changer. Dive in and let the electrifying journey begin!

      Napište vlastní recenzi

      Mystim Sleak Freak - Vibrátor E-Stim

      Mystim Sleak Freak - Vibrátor E-Stim

      Pokud hledáte speciální erotické dobrodružství, pak je e-stimulační vibrátor "Sleak Freak" od Mystim přesně pro vás! Tato inovativní a praktická elektrosexuální hračka v sobě spojuje vše, po čem jste vždy toužili!

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: