Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Deviant™ - Malá vaginální a anální elektroda z E-Stim Systems

Tato kompaktní elektroda je ideální pro každého, kdo chce zažít pocit extrémní anální/vaginální elektrostimulace s menší elektrodou.

Více informací

3788/00

k dispozici na

    Více informací

    The Small Deviant™ od E-Stim Systems: Kompaktní a stimulující!

    Tato kompaktní elektroda je ideální pro všechny, kteří chtějí zažít pocit extrémní anální/vaginální elektrostimulace s menší elektrodou. Elektroda Small Deviant™ od E-Stim Systems je inovativní zaváděcí elektroda, která kombinuje naše odborné znalosti v oblasti e-stimulační technologie s kreativním designem a nabízí jedinečný zážitek z elektrostimulace.

    Zažijte čistou extázi s elektrodami Deviant™ od společnosti E-Stim Systems:

    Elektrody Deviant™ jsou k dispozici ve třech velikostech a nabízejí výjimečný zážitek z vaginální nebo anální elektrostimulace Jedinečná technologie Ripplehead™ s drážkovaným povrchem zvyšuje elektrickou stimulaci elektrody uvnitř těla, což z ní činí mimořádně účinný nástroj pro extatické orgasmy. Bipolární konstrukce soustřeďuje elektrický vjem a zintenzivňuje stimulaci a potěšení. Elektrody jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jsou pohodlné na používání a slibují bezpečnost a absolutní sexuální uspokojení. Ať už jde o stimulaci bodu G nebo prostaty, elektrody Deviant™ jsou klíčem k intenzivním a dechberoucím orgasmům.


    Klíčové vlastnosti menší elektrody Deviant™:

    • Jedinečný design Ripplehead™: Elektroda Deviant™ má podél hlavice množství výstupků, pečlivě navržených tak, aby poskytovaly extra intenzivní stimulaci při anální/vaginální penetraci. Rýhy zesilují elektrickou stimulaci, zatímco hladká kulatá hlavice umožňuje pohodlné anální/vaginální zavádění.
    • Účinná konstrukce bipolární elektrody: Kombinace vodivé hlavice elektrody a základny oddělené izolovaným krčkem vytváří vysoce účinnou bipolární elektrodu. Tato konstrukce umožňuje cílenou a intenzivní elektrostimulaci jak análně, tak vaginálně.
    • Ergonomický a bezpečný design: Mírné zakřivení izolovaného, elektricky nevodivého krčku a vyfrézovaná drážka na základně usnadňují anální/vaginální zavádění a vyjímání.
    • Vysoce kvalitní konstrukce: Elektroda Deviant™ je vyrobena z vysoce leštěného leteckého hliníku se 4mm připojovacími zásuvkami z nerezové oceli a vztahuje se na ni doživotní záruka výrobce E-Stim Systems.
    • Elektroda Deviant™ se připojuje k elektrostimulačnímu zařízení prostřednictvím 4 mm zásuvek integrovaných do základny. Nabízíme různé adaptéry, takže naše elektrody lze připojit i k zařízením jiných výrobců.
    • Rozměry: S průměrem 38 mm a délkou 110 mm má menší elektroda Deviant™ ideální velikost pro pohodlné anální/vaginální zavádění a účinnou sexuální elektrostimulaci.


    Čištění a péče o elektrodu:

    Elektroda Deviant™ se snadno čistí - stačí ji opláchnout teplou vodou s jemným čisticím prostředkem nebo použít sprej VERYCLEAN a nechat uschnout. Před uskladněním musí být elektroda zcela suchá, zejména 4mm zásuvky.

    Pro ještě větší potěšení z elektrostimulace:

    Pro pohodlné vaginální/anální zavádění a obzvláště dobrou elektrickou vodivost byste měli používat lubrikant na vodní bázi, například ESHOCK od MEO. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům a mějte na paměti, že kondomy nejsou kompatibilní s elektrodami z E-Stim Systems

    Malá elektroda Deviant™: naprostá nezbytnost pro všechny milovníky elektrostimulace!

    Ať už teprve začínáte objevovat svět erotické elektrostimulace, nebo už máte zkušenosti, malá elektroda Deviant™ je vynikající volbou. Elektroda kombinuje vynikající uživatelský komfort s vynikající kvalitou a nabízí vám elektrizující zážitek, který si nebudete chtít nechat ujít. Je ideální pro vylepšení vašich zážitků z elektrostimulace a vynese každé sezení do dechberoucích výšin rozkoše.

    Více informací:

    • Deviant™ - Menší vaginální a anální elektroda od E-Stim Systems
    • Přesně tvarované drážky podél dlouhé hlavice elektrody zajišťují intenzivní stimulaci při zavádění, zatímco hladká, zaoblená hlavice elektrody usnadňuje zavádění jak mužům (anální), tak ženám (vaginální nebo anální). Četné drážky elektrody po zavedení zajišťují mimořádně účinný elektrický kontakt - plusový bod pro dechberoucí elektrosex.
    • Nevodivý krček elektrody byl navržen s jemnými křivkami pro větší pohodlí a základna má hlubší drážku, která usnadňuje vyjmutí z análního otvoru nebo vagíny.
    • Kombinace vodivé elektrodové hlavice a základny, které jsou od sebe odděleny izolovaným elektrodovým krčkem, dává vzniknout vysoce účinné bipolární elektrodě. Nyní už jen stačí přidat úžasné funkce některého z našich elektrostimulačních přístrojů a máte úžasnou a nezbytnou Estim sextoy.
    • Typ: bipolární, zaváděcí
    • Celková délka: 110 mm
    • Zasouvací délka: 75 mm
    • Průměr: 38 mm
    • Obvod/velikost: 119 mm
    • Hmotnost: 245 g
    • Konektory: Dva 4 mm konektory v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita jsou na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Consigliato

    Buono il materiale come tutti i prodotti acquistati sul vostro sito, ho apprezzato la forma...Consigliato

      Hodnocení 

      Beeindruckend

      Nachdem ich die Deviant Analelektrode von E-Stim Systems gekauft habe, wollte ich meine Erfahrungen teilen, da ich von diesem Produkt sehr beeindruckt bin. Die Qualität und die Leistung dieser Elektrode haben meine Erwartungen übertroffen.

      Zunächst einmal ist die Verarbeitung der Deviant Elektrode bemerkenswert. Das Material ist von hoher Qualität und fühlt sich sicher und angenehm an.

      Die Elektrostimulation an sich ist phänomenal. Die Deviant Analelektrode liefert präzise und tiefe Impulse, die eine intensivere und tiefere Stimulation ermöglichen als herkömmliche Analspielzeuge. Die Erfahrung ist unglaublich einzigartig - jede Welle des Stroms trifft genau die richtigen Punkte, was zu einer intensiven und sehr befriedigenden Stimulation führt.

      Besonders beeindruckend ist die Fähigkeit dieser Elektrode, tiefe und lang anhaltende Orgasmen zu erzeugen.

      Ich kann die Deviant Analelektrode von E-Stim Systems jedem wärmstens empfehlen, der sein sexuelles Erlebnis mit Elektrostimulation bereichern möchte. Ob Anfänger oder erfahrener Nutzer von elektrischen Sexspielzeugen, dieses Produkt ist eine ausgezeichnete Wahl.

        Hodnocení 

        Très bon produit

        Livraison rapide et produit de qualité.
        L’objet est très agréable et fonctionne parfaitement.
        Je recommande.

          Napište vlastní recenzi

          Deviant™ - Malá vaginální a anální elektroda z E-Stim Systems

          Deviant™ - Malá vaginální a anální elektroda z E-Stim Systems

          Tato kompaktní elektroda je ideální pro každého, kdo chce zažít pocit extrémní anální/vaginální elektrostimulace s menší elektrodou.

          Napište vlastní recenzi

          30 další položky ve stejné kategorii: