Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Deviant™ - Středně velká vaginální a anální elektroda z E-Stim Systems

Tato elektroda má velikost, která vyhovuje široké škále preferencí, a je ideální pro ty, kteří chtějí zažít extrémní pocity při anální/vaginální elektrostimulaci.

Více informací

3789/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Elektroda Medium Deviant™ od společnosti E-Stim Systems pro dokonalou anální/vaginální elektrostimulaci!

    Tato elektroda je velikostně přizpůsobena široké škále preferencí a je ideální pro ty, kteří chtějí zažít extrémní pocity při anální/vaginální elektrostimulaci. Elektroda Medium Deviant™ od E-Stim Systems je inovativní zaváděcí elektroda, která kombinuje odborné znalosti technologie e-stimulace s kreativním designem a poskytuje jedinečný zážitek z elektrostimulace.

    Zažijte čistou extázi s elektrodami Deviant™ od společnosti E-Stim Systems:

    Elektrody Deviant™ jsou k dispozici ve třech velikostech a nabízejí výjimečný zážitek z vaginální nebo anální elektrostimulace Unikátní technologie Ripplehead™ s drážkovaným povrchem zesiluje elektrickou stimulaci elektrody uvnitř těla, což z ní činí mimořádně účinný nástroj pro extatické orgasmy. Bipolární konstrukce soustřeďuje elektrický vjem a zintenzivňuje stimulaci a potěšení. Elektrody jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jsou pohodlné na používání a slibují bezpečnost a absolutní sexuální uspokojení. Ať už jde o stimulaci bodu G nebo prostaty, elektrody Deviant™ jsou klíčem k intenzivním a dechberoucím orgasmům.

    Klíčové vlastnosti středně velké elektrody Deviant™:

    • Jedinečný design Ripplehead™: Elektroda Deviant™ má podél hlavice množství výstupků, pečlivě navržených tak, aby poskytovaly extra intenzivní stimulaci při anální/vaginální penetraci. Rýhy zesilují elektrickou stimulaci, zatímco hladká kulatá hlavice umožňuje pohodlné anální/vaginální zavádění.
    • Účinná konstrukce bipolární elektrody: Kombinace vodivé hlavice elektrody a základny oddělené izolovaným krčkem vytváří vysoce účinnou bipolární elektrodu. Tato konstrukce umožňuje cílenou a intenzivní elektrostimulaci jak análně, tak vaginálně.
    • Ergonomický a bezpečný design: Mírné zakřivení izolovaného, elektricky nevodivého krčku a vyfrézovaná drážka na základně usnadňují anální/vaginální zavádění a vyjímání.
    • Vysoce kvalitní konstrukce: Elektroda Deviant™ je vyrobena z vysoce leštěného leteckého hliníku se 4mm připojovacími zásuvkami z nerezové oceli a vztahuje se na ni doživotní záruka výrobce E-Stim Systems.
    • Elektroda Deviant™ se připojuje k elektrostimulačnímu zařízení prostřednictvím 4 mm zásuvek integrovaných do základny. Nabízíme různé adaptéry, takže naše elektrody lze připojit i k zařízením jiných výrobců.
    • Rozměry: Střední elektroda Deviant™ o průměru 38 mm a délce 128 mm má ideální velikost pro pohodlné anální/vaginální použití a slibuje účinnou sexuální elektrostimulaci pro zkušené uživatele.


    Čištění a péče o elektrodu:

    Elektroda Deviant™ se snadno čistí - stačí ji opláchnout teplou vodou s jemným čisticím prostředkem nebo použít VERYCLEAN sprej a nechat uschnout. Před uskladněním musí být elektroda zcela suchá, zejména 4mm zásuvky.

    Pro ještě větší potěšení z elektrostimulace:

    Pro pohodlné vaginální/anální zavádění a obzvláště dobrou elektrickou vodivost byste měli používat lubrikant na vodní bázi, například ESHOCK od MEO. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům a mějte na paměti, že kondomy nejsou kompatibilní s elektrodami z E-Stim Systems kompatibilní.

    Střední elektroda Deviant™: Absolutní nezbytnost pro anální a vaginální elektrostimulaci!

    Ať už jste s tímto typem erotických pomůcek nováčkem, nebo již máte s e-stimulací zkušenosti, elektroda Deviant™ nabízí vzrušující kombinaci vysokého komfortu, kvality a stimulujícího drážkovaného designu, díky kterému je cenným doplňkem sexuální elektrostimulace.

    Více informací:

    • Deviant™ - středně velká vaginální a anální elektroda od E-Stim Systems
    • Přesně tvarované drážky podél dlouhé hlavice elektrody zajišťují intenzivní stimulaci při zavádění, zatímco hladká, zaoblená hlavice elektrody usnadňuje zavádění jak mužům (anální), tak ženám (vaginální nebo anální). Četné drážky elektrody po zavedení zajišťují mimořádně účinný elektrický kontakt - plusový bod pro dechberoucí elektrosex.
    • Nevodivý krček elektrody byl navržen s jemnými křivkami pro větší pohodlí a základna má hlubší drážku, která usnadňuje vyjmutí z análního otvoru nebo vagíny.
    • Kombinace vodivé elektrodové hlavice a základny, které jsou od sebe odděleny izolovaným elektrodovým krčkem, dává vzniknout vysoce účinné bipolární elektrodě. Nyní už jen stačí přidat úžasné funkce některého z našich elektrostimulačních přístrojů a máte úžasnou a nezbytnou Estim sextoy.
    • Typ: bipolární, zaváděcí
    • Celková délka: 128 mm
    • Zasouvací délka: 110 mm
    • Průměr: 38 mm
    • Obvod/velikost: 119 mm
    • Hmotnost: 296 g
    • Připojení Dvě 4mm zásuvky v základně.
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními zařízeními (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • S exkluzivní doživotní zárukou výrobce.
    • Bezpečnost a kvalita jsou E-Stim Systems bezpečnost a kvalita jsou na prvním místě.
    • Navrženo a vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečními chorobami nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    ottimo prodotto

    arrivato in confezione anonima con all'interno cavetto, istruzioni, e plug anal, lo provato da solo e con la mia compagna, prodotto molto bello che stimola molto bene e tiene più eretto e duraturo il pene . Molto bello quando si fà sesso e la donna lo comanda a sorpresa, ottimo godimento. La provato pure la mia compagna ed è rimasta molto soddisfatta. Facile da pulire, lo consiglio sia per single uomini e donne, che per coppie. esegue molto bene il massaggio prostatico ed un consiglio per gli uomini non seguite l'ideologia che se uno lo usa non è un uomo............

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Deviant™ - Středně velká vaginální a anální elektroda z E-Stim Systems

    Deviant™ - Středně velká vaginální a anální elektroda z E-Stim Systems

    Tato elektroda má velikost, která vyhovuje široké škále preferencí, a je ideální pro ty, kteří chtějí zažít extrémní pocity při anální/vaginální elektrostimulaci.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: