Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Přístroje pro elektrickou stimulaci

Zpravodaj

E-Stim Remote System od společnosti E-Stim Systems: Dálkově ovládaná elektrostimulace

Nový Nabídka
  • E-Stim Remote System od společnosti E-Stim Systems: Dálkově ovládaná elektrostimulace

Zažijte vzrušující BDSM sezení s E-Stim Remote System z E-Stim Systemskterý vám poskytne pokročilou dálkově ovládanou elektrostimulaci nebo dokonalý elektrosex. Díky působivému dosahu až 100 metrů umožňuje tento systém dynamické a rychlé ovládání na dálku - ideální pro ještě hlubší zkoumání dominance a podřízenosti.

Více informací

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Zažijte vzrušující BDSM sezení s E-Stim Remote System z E-Stim Systemskterý vám poskytne pokročilou dálkově ovládanou elektrostimulaci nebo dokonalý elektrosex. Tento systém s působivým dosahem až 100 metrů umožňuje dynamické a rychlé ovládání na dálku - ideální pro ještě hlubší zkoumání dominance a podřízenosti. Na E-Stim Remote System z E-Stim Systems má 10 různých režimů, včetně režimů detekce pohybu a zvuku, které zvyšují kontrolu ve scénářích BDSM. Stránka E-Stim Remote System je navržen pro diskrétní a přizpůsobitelnou stimulaci a je vhodný pro jednotlivce i páry. Naše E-Stim Remote System se vyznačuje kompaktním designem a individuálně nastavitelnými úrovněmi výkonu. Tento systém nejen zvyšuje zážitek z elektrostimulace, ale také umožňuje propojení více zařízení pro komplexní a elektrizující BDSM sestavy.

    Na E-Stim Remote Systemnejnovější přírůstek do E-Stim Systems Produktové řady, je výrazným vylepšením oproti původnímu "Series 1 Remote". Tento systém nabízí kombinaci většího výkonu, ovládání a inovativních režimů a je ideální volbou pro vylepšení elektrostimulace v kontextu BDSM.

    Klíčové vlastnosti systému E-Stim Remote od společnosti E-Stim Systems:

    • Pokročilé funkce dálkového ovládání: Digitálně kódovaný systém rádiového ovládání s dosahem až 100 metrů zajišťuje účinnou a rychle působící elektrostimulaci na dálku.
    • Několik provozních režimů: Systém má 10 různých provozních režimů, včetně dvou režimů detekce pohybu a dvou inovativních zvukových režimů, což poskytuje řadu možností elektrostimulace.
    • Intuitivní design a snadné ovládání: Systém se skládá ze speciálně navrženého ručního vysílače se 4 tlačítky a malého, diskrétního přijímače s klipem na opasek pro snadné ovládání.
    • Přizpůsobitelné úrovně výkonu: Systém nabízí 27 úrovní výkonu v 10 různých režimech, z nichž každý lze nastavit v sedmi úrovních. Díky tomu lze přesně regulovat intenzitu elektrostimulace.
    • Připojení více zařízení: Systém je navržen tak, aby k sobě bylo možné připojit několik ručních vysílačů a elektrostimulačních zařízení, což umožňuje univerzální konfigurace pro jednu nebo více osob.
    • Inovativní systém dynamických vln: Inovativní systém dynamických vln je vybaven bezpečným střídavým výstupem s omezením proudu (BiPhasic), který zajišťuje účinnou a bezpečnou elektrickou stimulaci.
    • Doživotní záruka od společnosti E-Stim Systems: Na tento dálkový ovladač se vztahuje doživotní záruka E-Stim Systems dodáváno.


    Určeno pro širokou škálu aplikací:

    • Pohybový režim: Pohybový režim reaguje na sebemenší pohyb a nabízí jedinečné možnosti "trestání". Tlačítko "FIRE" lze použít k deaktivaci pohybového senzoru pro okamžitý "akční" efekt.
    • Zvukové režimy: Dva nové zvukové režimy jsou tak citlivé, že je lze spustit tlesknutím ze vzdálenosti několika metrů, a nabízejí různé úrovně citlivosti a režimy zobrazení pro různé aplikace.
    • Tréninkový režim: Tréninkový režim byl vylepšen a nyní nabízí čtyři úrovně výkonu (25 %, 50 %, 75 % a 100 %), které lze nastavit jednoduchým stisknutím tlačítka.
    • Režim učení: Pomocí režimu učení lze přizpůsobit nastavení ovládání tak, aby jeden ruční vysílač mohl ovládat několik zařízení a naopak.
    • Větší výkon: Mikroprocesorem řízený generátor napětí zajišťuje efektivní využití baterie a účinný výkon, zejména při vyšších úrovních, díky novému dynamickému výstupnímu systému.


    Bezpečnost a kompatibilita:

    • E-Stim Remote System má výkonný 3,5 mm výstup, který je kompatibilní se všemi elektrodami z řady E-Stim Systems kompatibilní.
    • Systém byl navržen a vyroben ve Velké Británii, takže splňuje nejnovější bezpečnostní normy EU a Velké Británie a je označen značkou CE, která zajišťuje bezpečný a spolehlivý provoz.


    Technické údaje: V případě potřeby je možné použít i jiný systém, např:

    • Kanály/výstupy: Rádiem řízený jeden kanál prostřednictvím 3,5mm monofonního konektoru.
    • Displej: Jasné LED diody indikují napájení, výstup a aktivitu přijímače.
    • Provozní režimy: 10 ("Fire", "Continuous", "Pulse", "Exercise", "Training") s 27 úrovněmi výkonu a 7 možnostmi nastavení v každém provozním režimu.
    • Provozní prvky: Napájecí jednotka (zapnutí/vypnutí, funkce učení), dálkové ovládání (nahoru, dolů, nastavení, palba).
    • Výstupní frekvence: Speciálně vyvinutá pro bezpečnou a účinnou stimulaci.


    Tento E-Stim Remote System není jen tak ledajaké příslušenství, ale všestranný nástroj pro objevování fascinujících možností dálkově ovládané elektrostimulace v BDSM. Inovativní design a řada funkcí slibují jedinečné a vzrušující zážitky pro jednotlivce i partnery.

    Více informací:

    • E-Stim Remote System od E-Stim Systems: Dálkově ovládaná elektrostimulace ve své třídě.
    • Ruční vysílače: "Up", "Down", "Adjust" a "Fire".
    • Výstupní průběh: Dvoufázový, proudově omezený, pulzní střídavý proud s dynamickým průběhem.
    • Specifikace rádia: Digitálně kódovaný Keyloc 433Mhz
    • Napájení: Napájecí jednotka = standardní alkalická baterie 9 V (PP3), ruční vysílač = baterie CR2032 (dodává se)
    • Rozsah dodávky: ruční vysílač s baterií, baterie PP3, výstupní kabel TENS 3,5 mm až 2 mm, 4 samolepicí elektrodové podložky, ochranný sáček, stručný návod k použití.
    • Rozměry: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 146 g, ruční vysílač 33 mm x 59 mm x 8 mm, 17 g.
    • Vyrobeno ve Velké Británii podle nejnovějších bezpečnostních předpisů EU a Velké Británie.
    • Integrované bezpečnostní funkce, například omezení proudu.
    • Označení CE a UKCA.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (e-stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, nosí kardiostimulátor nebo používají lékařské infuzní zařízení, mají srdeční potíže nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • E-Stim Systems a MEO: lídři v oblasti BDSM a elektrostimulace
    • MEO je obchodní značka společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Stáhnout

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Hodnocení 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Hodnocení 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Napište vlastní recenzi

          E-Stim Remote System od společnosti E-Stim Systems: Dálkově ovládaná elektrostimulace

          E-Stim Remote System od společnosti E-Stim Systems: Dálkově ovládaná elektrostimulace

          Zažijte vzrušující BDSM sezení s E-Stim Remote System z E-Stim Systemskterý vám poskytne pokročilou dálkově ovládanou elektrostimulaci nebo dokonalý elektrosex. Díky působivému dosahu až 100 metrů umožňuje tento systém dynamické a rychlé ovládání na dálku - ideální pro ještě hlubší zkoumání dominance a podřízenosti.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          17 další položky ve stejné kategorii: