Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bezpečné pásy cudnosti

Zpravodaj

NoPacha™ Eternal Lock Pás cudnosti - Originál

NoPacha™ Eternal Lock Je špičkovým produktem pro dlouhodobou cudnost a patří k předním světovým řešením v této oblasti. Díky svým vynikajícím vlastnostem z hlediska bezpečnosti, pohodlí a estetiky byl speciálně vyvinut pro používání po dobu několika měsíců - bez kompromisů v oblasti pohodlí nebo hygieny.

Více informací

3829/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    NoPacha™ Eternal Lock Je špičkovým produktem pro dlouhodobou cudnost a patří mezi přední světová řešení v této oblasti. Díky svým vynikajícím vlastnostem z hlediska bezpečnosti, pohodlí a estetiky byl speciálně vyvinut pro používání po dobu několika měsíců - bez kompromisů v oblasti pohodlí nebo hygieny.

    NoPacha™ Eternal Lock

    Speciální vlastností pásu NoPacha™ je, že je určen pro použití v průběhu několika měsíců Eternal Lock Je nastavitelný kroužek na penis, jehož průměr lze nastavit od 32 mm do 50 mm. Je bezpečně upevněn speciálním kolíkem s tlakovým zámkem a lze jej otevřít pouze pomocí příslušného klíče. Pás cudnosti má boční větrací štěrbiny podél dříku penisu, další větrací otvory a štěrbinu v oblasti žaludu penisu pro optimální hygienu, pohodlí při nošení a možnost močit s nasazeným pásem cudnosti.

    Díky anatomicky ideálnímu střihu a hmotnosti pouhých 265 gramů je pás cudnosti NoPacha™ Eternal Lock Z vysoce kvalitního pochromovaného kovu stanovuje nová měřítka kvality a designu. Kroužek na penis a klec jsou k sobě pevně připojeny, snadno se používají a zaručují pohodlné a bezpečné nošení.

    NoPacha™ Eternal Lock je pro tradiční německou značku NoPacha příkladný a ukazuje její nejlepší stránku: kovový pás cudnosti, který zaujme nejen svou funkčností, ale také estetickým designem.

    Díky své propracované konstrukci je NoPacha™ Eternal Lock Není třeba pás cudnosti sundávat kvůli čištění. Stačí se s nasazeným pásem cudnosti osprchovat, důkladně opláchnout a nechat důkladně uschnout. Pokud pás cudnosti nenosíte, doporučujeme důkladné čištění pomocí našeho spreje INSTACLEAN, abyste zajistili maximální hygienu. K péči o penis během nošení pásu cudnosti nabízíme náš gel PlowBoy. Je obohacený o vitamin D a aloe vera, poskytuje jemnou péči a optimální úpravu pokožky.

    Další podrobnosti:

    • Pás cudnosti NoPacha™ Eternal Lock
    • Rozměry: Vnitřní průměr klece na penis 35 mm a 43 mm, vnější průměr 40 mm a 48 mm. Vnitřní délka klece na penis 69 mm. Celková délka 92 mm, nastavitelný vnitřní průměr kroužku na penis 32 až 50 mm.
    • Hmotnost: přibližně 265 gramů
    • Materiál: vysoce kvalitní kov, chromovaný povrch.
    • Pás cudnosti NoPacha™ Eternal Lock je nejen vysoce kvalitní zařízení cudnosti, ale také estetický doplněk, který působí na smysly a podněcuje fantazii.
    • Díky důmyslnému designu klece je ideálním společníkem pro hraní rolí, při nichž se do popředí dostává moc a podřízení. Slouží jako záruka mužské cudnosti a je symbolem oddanosti partnerce. Nositelé NoPacha™ Eternal Lock se ocitají ve světě, v němž se vzdávají kontroly a omezují chtíč - je to smyslná výzva, která může posílit citové pouto mezi partnery.
    • V praxi pás nabízí dokonalou rovnováhu mezi přísností a pohodlím díky přesným možnostem nastavení a robustní, ale anatomické konstrukci. NoPacha™ Eternal Lock je všestranně použitelný jak doma, tak na akcích BDSM komunity, kde přitahuje pozornost a je předmětem rozhovorů.
    • Scénáře cudnosti zažívají s NoPacha™ nový rozměr estetiky Eternal Lock dodává nový rozměr estetiky a bezpečnosti. Ať už jde o krátkodobé scénáře, nebo o součást dlouhodobých mocenských her, tento pás cudnosti byl vyvinut tak, aby splňoval požadavky náročných milovníků BDSM. S NoPacha™ Eternal Lock si vybíráte pás cudnosti, který nejen odráží vaše vlastní preference, ale také se zaměřuje na odolnost a kvalitu.
    • Objevte také naši exkluzivní řadu CUMELOT, speciálně navrženou pro intenzivní stimulaci prostaty a přivádějící pasivní muže k bezkonkurenčnímu vynucenému orgasmu bez erekce. Nezbytnost pro všechny dominantní keyholder, kteří chtějí mít vždy vše pod kontrolou.
    • MEO, Cumelot, NoPacha a PlowBoy jsou registrované ochranné známky společnosti MEO v Německu. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

      Hodnocení 

      Great

      So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Very discreet underneath clothes

      Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      NoPacha™ Eternal Lock Pás cudnosti - Originál

      NoPacha™ Eternal Lock Pás cudnosti - Originál

      NoPacha™ Eternal Lock Je špičkovým produktem pro dlouhodobou cudnost a patří k předním světovým řešením v této oblasti. Díky svým vynikajícím vlastnostem z hlediska bezpečnosti, pohodlí a estetiky byl speciálně vyvinut pro používání po dobu několika měsíců - bez kompromisů v oblasti pohodlí nebo hygieny.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: