Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bezpečné pásy cudnosti

Zpravodaj

CB 3000 Penis Cage

CB 3000 jeklec na penis nebo pás cudnosti, který je dokonale přizpůsoben potřebám submisivních mužů, kteří chtějí trochu více prostoru pro svůj cudný penis. Jelikož je CB 3000 anatomicky dokonale ohnutý směrem dolů, klec cudnosti není pod oblečením patrná, a lze ji proto nosit diskrétně po velmi dlouhou dobu.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    CB 3000 je klec na penis nebo pás cudnosti, který je dokonale přizpůsoben potřebám submisivních mužů, kteří chtějí trochu více prostoru pro svůj cudný penis. Jelikož je CB 3000 anatomicky dokonale ohnutý směrem dolů, klec cudnosti není pod oblečením patrná, a lze ji proto nosit diskrétně po velmi dlouhou dobu.

     

    Čistota muže hraje stále důležitější roli v BDSM a takzvaném "Tease & Denial". Pasivní muž se vzdává práva na sexuální uspokojení a sebeurčení ve prospěch dominantní partnerky. Myšlenka vzdát se sexuálního sebeurčení nebo kontroly nad sexuální touhou partnerky je nesmírně zajímavá a vyvolává mnoho erotických fantazií. Cudnost v kontextu BDSM může být jednak nařízená a důvěryhodná, ale také vynucená vhodnou pomůckou, jako je klec na penis CB 3000.

     

    Klec cudnosti CB 3000 je vyrobena z vysoce kvalitního plastu a je obzvláště vhodná i pro alergiky a lze ji rychle a hygienicky vyčistit pomocí spreje VERYCLEAN. Klec cudnosti se dodává společně s 5 kroužky na penis různých velikostí, což zaručuje dokonalé a pohodlné uchycení klece cudnosti CB 3000.

     

    Jak klec cudnosti CB 3000 používat?

     

    Klec na penis CB 3000 se dodává se vším, co potřebujete ke kontrole penisu. S pásem cudnosti je penis bezpečně uložen v poloprůhledném pouzdře na penis. Manipulace je velmi jednoduchá: Na pouzdře penisu jsou mřížky, do kterých se vloží jeden z přiložených kroužků - odpovídající velikosti penisu. Poté se návlek přetáhne přes žalud a ochablý penis. Kroužek se připevní k základně penisu. Varlata se umístí do mezery mezi kroužky. Klec lze samozřejmě také uzamknout. Můžete si vybrat mezi klasickým kovovým zámkem nebo jednorázovými plastovými zámky. Plastové zámky od MEO® mají tu zvláštní výhodu, že jsou opatřeny číslem proti podvodu. Díky tomu jsou nezaměnitelné! Plastový zámek proto není možné nenápadně vyměnit.

     

    Na co musím dávat pozor při používání klece cudnosti CB 3000?

     

    Nošení klece cudnosti CB 3000 by mělo být pohodlné a nemělo by způsobovat žádnou bolest. Pokud se objeví nežádoucí bolest, klec cudnosti CB 3000 okamžitě sejměte.

     

    Jak se klec na penis CB 3000 čistí?

     

    Klec cudnosti CB 3000 lze jednoduše čistit vodou a mýdlem. Pro speciální péči doporučujeme náš sprej VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti: Chránič chloupků na ruce je vhodný pro všechny, kteří chtějí používat chloupky:

     

    • KG Klec na penisCB 3000
    • Pás cudnosti pro muže
    • Materiál: plast
    • Rozměry: Délka cca 7,6 cm, průměr cca 3,5 cm
    • 5 kroužků na penis různých velikostí
    • 1 x kovový zámek
    • 5 jednorázových zámků
    • 3 zajišťovací kolíky
    • různé distanční prvky
    • Aby penis mohl v trubici na penis bez překážek klouzat, doporučujeme používat náš vyživující gel PLOWBOY s aloe vera a vitaminem E.
    • Klec cudnosti CB 3000 lze během přestávky v nošení vyčistit pomocí VERYCLEAN.
    • Pro klec cudnosti CB 3000 doporučujeme naše výrobky z řady CUMELOT® pro občasné nucené odplenkování.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Traumhaft verschlossen

    Sonnabend bestellt. Dienstag geliefert. TOP.
    Als ich mich verschlossen hatte bemerkte ich sofort wie angenehm er sitzt. Eine Träne vor Freude lief.
    Danach musste ich ihn gleich auf deinen 15000 Schritte Spaziergang testen. Nur dezente Handgriffe kleiner Nachkorrekturen bezüglich des Sitzes unternahm ich. Das war ok.
    Daher unterstütze ich meinen geliebten Zwangmaster lediglich mit einer Schnur um die Hüfte.
    Aber nochmal. Wenn ich mich so ansehe wie verschlossen dastehe, verschlossen hocke und liege. Ein wunderschöner Anblick.

      Hodnocení 

      Perfect fit

      Master locked me in this and it fits just perfect. I have been locked up now for a couple of weeks, and he gave the key to his other lover, because I kept asking him about it.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      CB 3000

      Exellent product!!! Recommended product for its purpose, is extremely comfortable.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 Penis Cage

      CB 3000 jeklec na penis nebo pás cudnosti, který je dokonale přizpůsoben potřebám submisivních mužů, kteří chtějí trochu více prostoru pro svůj cudný penis. Jelikož je CB 3000 anatomicky dokonale ohnutý směrem dolů, klec cudnosti není pod oblečením patrná, a lze ji proto nosit diskrétně po velmi dlouhou dobu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: