Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bezpečné pásy cudnosti

Zpravodaj

Pás cudnosti NoPacha s análním narušitelem

NoPacha Anal Intruder má silný účinek nejen na penis, varlata a močovou trubici, ale dokáže současně stimulovat svěrač, konečník a prostatu.

Více informací

Brzy k dispozici

    Více informací

    "NoPacha Anal Intruder" má nejen prudký účinek na penis, varlata a močovou trubici, ale dokáže také současně stimulovat svěrače, konečník a prostatu. Hlavní přednost tohoto modelu: integrovaný pás cudnosti, který udržuje nejlepší část muže bezpečně uzavřenou a trvale potlačuje erekci.

    Kroužek na penis "NoPacha Anal-Intruder" se nejprve nasadí jako běžný kroužek na penis. Když dokonale padne, pás cudnosti se uzavře. Tyč, která je připevněna pod erekčním kroužkem, se vloží mezi nohy. Na konci tyče je kulička z pevné nerezové oceli. Ta se s pomocí nějakého lubrikačního gelu EZ2FUCK zasune asi 10 cm hluboko.

    Jakmile je "NoPacha Anal-Intruder" v této poloze, lze pomocí našeho speciálního gelu VERYDEEP zavést dříve vyjmutý penis plug. Tento "disciplinární nástroj" lze samozřejmě používat i bez penis plug.

    Díky takzvanému "efektu kroužku na penis" chce okamžitě dojít k erekci, ale klec cudnosti to znemožňuje. Vzrušení se extrémně zvyšuje, kulička z nerezové oceli s rozkoší stimuluje prostatu a stále nic nefunguje. Erekce je stoprocentně potlačena. Okamžitě se dostaví známý "pocit cudnosti".

    Muži se cítí zcela ohromeni neznámými příjemnými pocity z dvojité penetrace a mnoha dalšími smyslnými podněty.

    Osvědčené celokovové konstrukce MEO nenechávají nic náhodě, protože každý jednotlivý model NoPacha® byl dokonale přizpůsoben mužským genitáliím.

     

    Další podrobnosti:

     

     

     

    • Délka princova žezla cca 65 mm, průměr 5 až 8 mm. Průměr kohoutku volitelně 45 mm nebo 50 mm. Průměr kuličky 40 mm.
    • K našim pásům cudnosti doporučujeme náš produkt CUMELOT pro nucenou kastraci a náš výživný lubrikační gel PLOWBOY.
    • INFO: Jak určím velikost erekčního kroužku? Podívejte se na návod ke stažení od CAZZOMEO. Pro pohodlné a bezpečné nošení však doporučujeme o 5 mm větší průměr. Mimochodem, většina všech mužů užívá velikost 45 mm nebo 50 mm. Obecně doporučujeme předem vyzkoušet náš "zkušební" erekční kroužek, který je k dispozici v různých velikostech (článek 1591).

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Sicher verwahrt und dennoch stimuliert

    Der Penis ist sicher und ästhetisch verwahrt, während der Analbereich sehr anregend stimuliert wird. Der Penisplug kann zeitweise zusätzlich fixieren.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sehr schönes Spielzeug

    Schnelle Lieferung und super Qualität. Mein Mann ist ganz zahm wenn er diese Vorrichtung trägt.
    Man sollte schon auf solche Sachen stehen, ansonsten für Anfänger wohl etwas zu heftig...

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Secure, comfortable brilliant!

    Beautifully secure, the cock is fully visable which is great. My cock has a very hard time expanding to entirely fill the cage as it is quite narrow which restricts erections even more. When it does fill whole cage the visual effect is fantastic. I have been wearing it for over 48 hour now and very comfotable, like the wieght which you do not get with plastic. Fine under jeans when I went for a long walk.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Anal Intruder Chastity Device

    One look at the craftsmanship of the Anal Intruder Chastity Device and you know you're in for something special. Primarily, the Anal Intruder is chastity; it keeps your man's cock locked in tight and restricts the ability to obtain a full erection or for your partner to pleasure himself during arousal. The shiny stainless steel cage is held in place by a rectangular locking mechanism, which helps to avoid the ring shifting or moving from side to side. There is a hole at the end of the cage that allows you to insert the hollow urethral plug, designed for the passthrough of ejaculate or urine. The anal arm extends from the chastity device and is inserted into the anus. Once applied you now have his entire crotch area under your control.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    The Anal Intruder works your partner in three ways

    The Anal Intruder works your partner in three ways; chastity device, urethral insert, and anal stimulator

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Pás cudnosti NoPacha s análním narušitelem

    Pás cudnosti NoPacha s análním narušitelem

    NoPacha Anal Intruder má silný účinek nejen na penis, varlata a močovou trubici, ale dokáže současně stimulovat svěrač, konečník a prostatu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: