Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Svazování penisu a koulí

Zpravodaj

PUMP IT manžeta na penis

Jakmile si nasadíte manžetu na penis a napumpujete ji, může být extrémně těsná a nadržená! Zažijete pocity, o kterých jste si předtím nemysleli, že jsou možné. Silný, intenzivní pocit tlaku, jako když muž pevně sevře ruku!

Více informací

2465/00

39,90 €


-5,00 €

34,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Jakmile si nasadíte manžetu na penis a napumpujete ji, může být extrémně těsná a nadržená! Zažijete pocity, o kterých jste si předtím nemysleli, že jsou možné. Tak silný, intenzivní pocit tlaku, jako když muž pevně sevře ruku!

     

    Chtěli jste být vždycky svázáni svým partnerem? Ale ne na krku nebo na rukou, to je přece pro začátečníky! Proč se nenechat svázat jen na penisu a varlatech? Líbí se vám myšlenka vyzkoušet něco úplně jiného? Pak byste měli vyzkoušet naše pouta na penis, takzvanou manžetu na penis. Je ideální pro sexuální stimulaci penisu od měkkého po tvrdý!

     

    Manžeta na penis je nejen vizuálně atraktivním BDSM doplňkem pro vzrušující hraní rolí a trestání! Díky těsnému uchycení zajišťuje hromadění krve a přispívá tak k extrémním pocitům podobným těm, které zažíváte na Cock Bondage. Čím těsnější je uchycení, tím intenzivnější je pocit tlaku, jakmile penis a varlata začnou natékat. Díky praktické funkci nafukování lze návlek na penis kdykoli individuálně přizpůsobit vašim přáním.

     

    Jak návlek na penis používat?

     

    Nasaďte manžetu na penis kolem penisu a umístěte ji poblíž základny dříku. Vždy se ujistěte, že je váš penis při nasazování ještě ochablý nebo jen napůl vztyčený. Nyní manžetu na penis uzavřete tlakovým uzávěrem. Díky vzniklému přetížení krve bude penis během okamžiku plný a tvrdý. Poté vezměte praktickou kuličkovou pumpu a nafoukněte manžetu na penis, dokud nebude pevná a těsná. Pokud máte pocit, že je tlak příliš velký, můžete vy nebo vaše partnerka jednoduše stisknout bezpečnostní tlakový ventil a vzduch se opět uvolní.

     

    Co je na manžetě na penis speciálního?

     

    Manžeta na penis nabízí podobné výhody jako běžný kroužek na penis: manžeta na penis může také účinně oddálit mužskou ejakulaci a zvýšit vaši sexuální sílu. Díky sametově měkkému a příjemně pružnému materiálu se manžeta na penis mimořádně snadno nasazuje a díky suchému zipu naprosto bezpečně sedí. Skutečná klasika mezi hračkami Cock Bondage, která je ideální i pro začátečníky.

     

    Na co bych si měl dát u manžety na penis pozor?

     

    Tuto manžetu na penis byste neměli používat s lubrikanty na bázi silikonu. Lubrikanty obsahující silikon mohou poškodit materiál manžety na penis. Doporučujeme lubrikant na vodní bázi, například Aquameo by MEO ®.

     

    Penis bondage a bondage penisu:

    Jsou muži, kteří při honění ocení velmi pevné sevření, nebo jiní, kteří dávají přednost jemnému. Top , který si honí svůj Sub, může plně využít své dominance s nafukovací manžetou na penis od MEO ®. Na Cock Bondage, se manžeta umístí kolem penisu a poté se nafoukne. Dočasné přerušení přívodu krve pomocí nafouknuté manžety na penis umožňuje zažít jedinečné a dechberoucí Cock Bondage pocity.

     

    Jak se návlek na penis čistí?

     

    Po sezení Cock Bondage vyčistěte návlek na penis teplou vodou a jemným mýdlem. Pro speciální péči doporučujeme náš sprej VERYCLEAN.

     

    Průvodce manžetou na penis / závěr k tématu manžety na penis: Existuje celá řada různých erotických hraček nebo erotických pomůcek, jako jsou kroužky na penis, ale také tato manžeta na penis. Co je to manžeta na penis a k čemu slouží? Manžeta na penis je erotická pomůcka. Nasazuje se muži na penis. Účelem manžety na penis je podpořit penis při dosažení tvrdé a pevné erekce nebo penis znehybnit a také vyvolat v dominantní partnerce obzvlášť silný pocit dominance. Pouzdro na penis je zpravidla vyrobeno buď z latexu, kůže, jako je naše Gate-of-Hell, nebo z gumy. MEO ® vám také nabízí na výběr různé manžety na penis s různou strukturou, hladké nebo s hroty. V závislosti na struktuře návleku na penis se vaše potěšení ještě zvýší. Na co je důležité dávat pozor aneb bezpečné používání manžety na penis: Při nákupu manžety na penis je důležité se ujistit, že je pro vás správná velikost. Je zásadní, aby byla dostatečně velká pro váš ztopořený penis. Doporučuje se manžeta na penis, kterou lze nafouknout, protože je velikostně naprosto flexibilní. Pokud si vyberete manžetu na penis, která je příliš malá, může se stát, že si při obzvláště silné erekci penis pohmoždíte. Správná péče o manžetu na penis : Vzhledem k tomu, že manžeta na penis je sexuální hračka, měla by se také hygienicky čistit. Penisovou manžetu můžete obvykle čistit teplou vodou a trochou mýdla. Je důležité, abyste manžetu na penis nedávali sušit na slunce, protože by materiály trpěly přímým UV zářením. Můžete si také zakoupit takzvané čisticí prostředky na erotické pomůcky od MEO®, například náš sprej VERYCLEAN. Výhody a nevýhody návleku na penis : Výhod takového návleku je mnoho, ale existují i nevýhody, které by zde měly být zmíněny stejnou měrou. Výhodou je samozřejmě to, že díky manžetě dosáhnete velmi silné erekce, která poskytuje maximální potěšení nejen vám, ale i vaší dominantní partnerce. Faktor zábavy je tedy skvělý a je zcela jasnou výhodou manžety na penis. Péče o manžetu na penis je také snadná a zabere jen několik okamžiků. V neposlední řadě je výhodou také rozmanitost materiálů, tedy gumy, latexu, PU nebo kůže, protože si můžete vybrat materiál, který je vám nejpříjemnější nebo na který nemáte alergii. Možnou nevýhodou je, že návlek na penis, pokud je příliš malý, může způsobit nepříjemné otlaky na vašem penisu. Proto je důležité zvolit správnou velikost nebo zvolit manžetu na penis, která se nafoukne.

     

    Další podrobnosti: V případě, že se jedná o návlek na ruku, je nutné jej použít:

     

    • Nafukovací manžeta na penis
    • Manžeta na penis s nastavitelnou velikostí a funkcí nafukování
    • Doporučuje se k omezení penisu nebo k napumpování Cock Bondage
    • Se zapínáním na suchý zip
    • Délka trubice cca 24,5 cm
    • Délka manžety cca 164 mm, použitelná délka cca 128 mm

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Molto divertente

    Molto divertente. Si può decisamente dire che è in linea con le aspettative

      Hodnocení 

      Wirklich sehr gute Idee

      Wirklich sehr gute Idee. Schneller Versand, top Produkt, angemessener Preis. Wass will man mehr!

        Hodnocení 

        Ottimo

        Sono molto soddisfatto di questo prodotto e posso solo raccomandarlo.

          Hodnocení 

          Geiles Gefühl

          Geiles Gefühl wenn es immer enger wird. Kann die Penismanschette wirklich empfehlen. Funktioniert einwandfrei und Dank des Klettverschluss lässt sich die Größe optimal einstellen.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          naja

          Der Klettverschluss hält der Belastung leider nicht Stand.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Extrem geile Gefühle

          Die Penis Manschette lässt sich sehr eng aufpumpen! Es ist wirklich so als würde jemand ganz hart mein Schwanz anfassen. Ich liebe das Gefühl. Extrem geil!

          • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          PUMP IT manžeta na penis

          PUMP IT manžeta na penis

          Jakmile si nasadíte manžetu na penis a napumpujete ji, může být extrémně těsná a nadržená! Zažijete pocity, o kterých jste si předtím nemysleli, že jsou možné. Silný, intenzivní pocit tlaku, jako když muž pevně sevře ruku!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          26 další položky ve stejné kategorii: