Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bezpečné pásy cudnosti

Zpravodaj

Zlatý pás cudnosti pro muže - NoPacha Billionaire

NoPacha Billionaire je čistý luxus, který si zasloužíte i jako submisivní muž! Zlatý pás cudnosti pro muže slouží k tomu, aby luxusně zabránil svému nositeli v erekci nebo sexuálním aktům. Užijte si tento jedinečný zážitek přísné cudnosti s prvním pásem cudnosti na světě potaženým 18karátovým zlatem!

Více informací

3329/00

k dispozici na

    Více informací

    Tohle je naprostý luxus, který si zasloužíte i jako submisivní muž! Zlatý pás cudnosti pro muže, známý také jako zlatá klec na penis, slouží k luxusnímu zabránění erekce nebo sexuálních aktů. Užijte si tento jedinečný zážitek přísné cudnosti s prvním pásem cudnosti na světě potaženým 18karátovým zlatem!

     

    Pás cudnosti NoPacha Billionaire se skládá z klece na penis vyrobené z 18karátové pozlacené nerezové oceli, v níž jsou genitálie uzavřeny a zajištěny zámkem, který brání tomu, aby si nositel pás cudnosti sám sundal.

     

    Co je na zlatém pásu cudnosti zvláštního?

     

    Pokud chcete mít pás cudnosti, pak si prosím pořiďte zlatý! Tento pozlacený pás cudnosti se zámkem je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli bez obsahu niklu a je potažen 18karátovým zlatem. Pás cudnosti se dodává se dvěma různě velkými kroužky, které se hodí na penis a varlata, a dvěma stejnými klíči pro zamykání a odemykání. Malý otvor v horní části pásu cudnosti umožňuje jeho použití pro dlouhodobou cudnost, což submisivnímu muži umožňuje v případě potřeby močit a zajišťuje hygienu.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Pozlacená klec na penis: tento zlatý pás cudnosti je vyroben z nerezové oceli potažené 18karátovým zlatem a je zcela bez niklu.
    • Dva kroužky na penis různých velikostí: Vyberte si mezi kroužkem o průměru 52 mm nebo 54 mm, který se vejde kolem dříku penisu a kolem varlat.
    • S otvorem: Malý otvor je ideální pro dlouhé období cudnosti a umožňuje močení.
    • Dva uzamykací klíče: Součástí balení jsou dva stejné klíče k uzamčení pásu cudnosti.

     

    Jak se pás cudnosti používá?

     

    Požádejte svého dominantního partnera, kterému se říká keyholder, aby vám klec na penis nasadil na neztopořený penis. Pokud je obtížné penis do klece zasunout, můžete kolem žaludu omotat provázek a protáhnout ho otvorem, abyste mohli penis do klece vtáhnout, místo abyste ho tam tlačili. Trochu lubrikantu PLOWBOY usnadní zasunutí penisu. Ujistěte se, že jste si vybrali správnou velikost kroužku, nasaďte jej, vložte jedno varle, pak další varle a nakonec penis, jako byste nasazovali normální kroužek. Poté nasaďte klec na penis a připevněte ji ke kroužku.

     

    Hygiena:

     

    Zlatý pás cudnosti noste ve sprše a umyjte jej jemnou vodou a mýdlem. Zlatý pás cudnosti lze používat s jakýmkoli typem lubrikantu a je neporézní. Po sejmutí lze pás cudnosti dezinfikovat naším sprejem INSTACLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Zlatý pás cudnosti pro muže - NoPacha Billionaire
    • Rozměry: Délka klícky na penis je přibližně 86 mm. Otvor klece na penis má rozměry 33 mm x 30 mm. Průměr kroužku: 52 a 54 mm.
    • NoPacha je registrovaná ochranná známka společnosti MEO, Německo.
    • Materiál: Pozlacená nerezová ocel
    • Barva: zlatá
    • Poznámka: Klíče by se neměly ztratit.
    • Aby mohl penis v pásu cudnosti volně klouzat a neodíral se, doporučujeme používat náš výživný gel PLOWBOY s aloe vera a vitaminem E.
    • Pás cudnosti by se měl před a po použití čistit pomocí spreje INSTACLEAN.
    • K pásům cudnosti doporučujeme naše stimulátory z řady CUMELOT® pro příležitostné nucené vykastrování submisivního muže.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Zlatý pás cudnosti pro muže - NoPacha Billionaire

    Zlatý pás cudnosti pro muže - NoPacha Billionaire

    NoPacha Billionaire je čistý luxus, který si zasloužíte i jako submisivní muž! Zlatý pás cudnosti pro muže slouží k tomu, aby luxusně zabránil svému nositeli v erekci nebo sexuálním aktům. Užijte si tento jedinečný zážitek přísné cudnosti s prvním pásem cudnosti na světě potaženým 18karátovým zlatem!

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: