Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sondy a dilatátory

Zpravodaj

Uretrální zátka Cock Stuffer

Uretrální zátka Cock Stuffer byla navržena s otvorem, který zcela prochází tyčí, což uživateli umožňuje močit a ejakulovat.

Více informací

8410/00

k dispozici na

    Více informací

    MEO Cock Stuffer "Urethral Wider" je penisová zátka nebo uretrální zátka s otvorem.

    Pro stále populárnější praktiky Cock Stuffing vyrábí MEO tento profesionální penisový kolík z nerezové oceli.

    Penisový kolík (verze jako uretrální dilatátor) pro stimulaci močové trubice je kónická penisová tyč se zvětšujícím se průměrem.

    Sedmistupňový penisový kolík MEO pro dilataci močové trubice, který se po celé délce zesiluje, s průchozím otvorem je vyroben z lékařské nerezové oceli nejvyšší kvality. Vysoké nároky na profesionální penisové dilatátory umožňují pouze přesnou výrobu ve složitém CNC procesu.

    Penisová zátka má otvor, který zcela prochází tyčí penisu, což uživateli umožňuje močit a ejakulovat. Je tak akorát velký, aby to bylo s trochou snahy možné. Díky tomu je orgasmus nebo močení nezapomenutelným, mnohem intenzivnějším zážitkem. Dominantní partner může samozřejmě otvor také uzavřít - a zajistit tak ještě větší kontrolu.

    Technické údaje: Vnitřní otvor je vybaven systémem, který je schopen zajistit, aby se penis mohl pohybovat: Vkládací délka cca 140 mm. Vyrobeno z lékařské nerezové oceli. Sedm zvětšujících se průměrů: 7 mm, 8 mm, 8,50 mm, 9 mm, 10 mm, 10,5 mm a 11 mm.

    Vložka Sextoys Urethra / Penis Plug: Hygiena je důležitým aspektem při zavádění penisového kolíku. Důkladně si vydezinfikujte ruce a penisový kolík naším dezinfekčním sprejem "VERYCLEAN", jak je popsáno v návodu. Pro zavádění používejte pouze náš lubrikant "VERYDEEP" speciálně vyvinutý pro tento účel.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Intensive Harnröhrenstimulation

    Dies ist das perfekte Spielzeug Männer, die tiefe und intensive Harnröhrenstimulation mögen. Der angebrachte Ring schütz vor zu tiefem Einführen.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Ideales Produkt für die Dehnung

    Eine Harnröhrendehnung von 12mm geht nicht? Geht doch, dieser Dilator macht es möglich, täglich ein wenig damit üben und Stück für Stück weiter einführen und jeder bekommt mit genügend Geduld, Zeit und ausreichend Gleitgel das gewünschte Ergebnis :)

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Addictive

    I gotta tell you It's an amazing experience (to the point of addictive). The plug is made of high quality medical steel (made in Germany)

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Total geiles Gefühl, super Qualität

    Ich habe den Training Stick nach einigen Tagen bis zu der letzten Kugel einführen können. Nach täglich nächtlichem Gebrauch schaffe ich inzwischen alle Kugeln einzuführen. Es ist ein tolles Gefühl. Ich würde dazu das Gleitgel "Very Deep" von MEO empfehlen. Ohne geht es nicht.

      Hodnocení 

      SUPER QUALITÄT

      Würde ihn sofort wieder bestellen. Tip viel Gleitgel verwenden. Für Anfänger gut geeignet da man viele Durchmesser an einem Spielzeug hat. Eignet sich gut zum Trainieren.

        Hodnocení 

        5 stars

        i like it, fit good , didn't know what to expect as my first time

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Cock Stuffer Penis Plug

        I haven't used plugs much so I was cautious and went for this fella. This slipped in real easy. Not much stimulation but if a hand is gripped around your cock whilst it is being slid in and out then you're talking business. Just be a bit creative if you do find its a tad small for you. Buy it ! I'm now looking at slightly bigger ones

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

        Napište vlastní recenzi

        Uretrální zátka Cock Stuffer

        Uretrální zátka Cock Stuffer

        Uretrální zátka Cock Stuffer byla navržena s otvorem, který zcela prochází tyčí, což uživateli umožňuje močit a ejakulovat.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: