Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální bělení

Zpravodaj

Anální bělení - Intimní bělící krém

Tmavá kůže kolem konečníku? Nemusí být! Objevte fascinující účinek našeho intimního bělícího krému, přípravku pro anální bělení, který skutečně funguje, a ciťte se ve své kůži naprosto pohodlně.

Více informací

3345/00

9,90 €

330,00 €/L

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tmavá kůže kolem konečníku? Nemusí být! Objevte fascinující účinek našeho intimního bělícího krému, análního bělícího přípravku, který skutečně funguje, a ciťte se ve své kůži naprosto pohodlně.

     

    Náš anální bělící krém má přesně to, co potřebujete k obnovení přirozeného, světlého odstínu pokožky vašich nejintimnějších míst. Tento anální bělící krém je nejen skutečným zázračným lékem na zesvětlení tmavé pokožky, ale také výživným kosmetickým přípravkem, který zanechává pokožku jemnou a vláčnou.

     

    Klíč k našemu análnímu bělícímu krému spočívá ve vysoce kvalitních složkách: Aloe Vera pro zklidnění a hydrataci, panthenol a alantoin pro podporu hojení a obnovy pokožky a vitamin C pro zářivější, hladší a celkově zdravější pokožku.

     

    Při pravidelném používání našeho análního bělícího krému se tmavá pokožka kolem konečníku postupně zesvětluje a pokožka je příjemně vyživená. A nebojte se, krém je zcela bezpečný a dostatečně šetrný i pro ta nejcitlivější místa.

     

    S naším análním bělícím krémem jste konečně našli výrobek, který vám pomůže cítit se příjemně a zvýrazní přirozenou krásu vašeho těla. Vyzkoušejte jej a užijte si pocit úžasného pohodlí a sebedůvěry ve své kůži!

     

    Doporučené použití:

     

    Aplikujte anální bělící krém dvakrát denně. Před použitím vyzkoušejte na malé ploše pokožky. Uchovávejte mimo dosah dětí a zabraňte kontaktu s očima. Skladujte na chladném a tmavém místě.

     

    Další informace:

     

    • Další informace: Intimní bělící krém, Anální bělící krém
    • Obsah: 30 ml
    • Složení: Voda, glyceryl stearát, kyselina stearová, glycerin, cearyl sulfát sodný, chlorhexidin diglukonát, dimetikon, šťáva z listů aloe barbadensis, panthenol, fenoxyetanol, alantoin cetylalkohol, kyselina 3-o-ethylaskorbová, kyselina kaprylhydroxamová, bisabolol, methylpropandiol, kyselina citronová, sorban draselný, benzoan sodný.
    • Většina těchto složek se běžně používá v přípravcích péče o pleť a obvykle nemá žádné negativní účinky. Někteří lidé jsou však na některé složky citliví. Pokud máte citlivou pokožku nebo jste alergičtí na některou ze složek, měl by být Anal Bleaching Cream používán s opatrností nebo by měl být před použitím konzultován s dermatologem.
    • Použití jako anální bělící krém a bělící krém na intimní partie, jako anální bělící krém, intimní bělící krém a anální bělící krém, protože bělící krém na intimní partie je intimní bělící krém na kůži nebo anální bělící krém. Pokud tedy hledáte anální bělící krém, náš Intome bělící intimní krém je tou správnou volbou.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Anal Bleaching Cream

    I've been applying the Anal Bleaching Cream regularly, and I've noticed a gradual lightening of the dark skin around my anus. Besides, my skin has felt wonderfully taken care of. And let me reassure you, this cream is completely safe and gentle enough for even the most sensitive areas. Give it a try, and you will surely love the feeling of being wonderfully comfortable and confident in your own skin!

      Hodnocení 

      Verblüffende Ergebnisse, Tolle Qualität!

      Die Anal Bleach Creme ist ein absolutes Highlight! Innerhalb kurzer Zeit bemerkte ich eine deutliche Aufhellung der Haut in meinem Intimbereich. Die Creme ist sanft, pflegt die Haut und lässt sich kinderleicht anwenden. Von Irritationen keine Spur, dank der hautfreundlichen Inhaltsstoffe.

      Das schnelle und diskrete Lieferung rundet das ganze Erlebnis ab. Diese Creme hat nicht nur mein Hautbild, sondern auch mein Selbstbewusstsein verbessert. Für alle, die ihren Intimbereich aufhellen möchten, ist diese Creme ein echter Geheimtipp. Ausprobieren lohnt sich!!!!

        Hodnocení 

        A Game Changer for Personal Confidence!

        I've been using the Intimate Area Lightening Cream for the past days and the results have been truly phenomenal. Not only does it do exactly what it says on the box, but the cream itself is gentle, nurturing, and easy to apply. The dark skin around my anus has noticeably lightened, leaving me feeling more confident than ever!

        I was initially worried about potential irritation due to the sensitive nature of the area, but the cream is incredibly soothing. Infused with ingredients like Aloe Barbadensis Leaf Juice and Bisabolol, it's clear this product is made with skin health in mind. It's pleasantly surprising to find a product that combines effectiveness with such care for the skin.

        Delivery was swift, too - it arrived discretely packaged, allowing me to start my journey to enhanced body confidence immediately. I appreciate the attention to detail and customer satisfaction, making the entire experience even better.

        In summary, the Intimate Area Lightening Cream from MEO is a game-changer. It has not only improved the appearance of my intimate areas, but also boosted my personal confidence. I highly recommend it to anyone considering intimate area lightening. Treat yourself - your body will thank you!

          Napište vlastní recenzi

          Anální bělení - Intimní bělící krém

          Anální bělení - Intimní bělící krém

          Tmavá kůže kolem konečníku? Nemusí být! Objevte fascinující účinek našeho intimního bělícího krému, přípravku pro anální bělení, který skutečně funguje, a ciťte se ve své kůži naprosto pohodlně.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          1 další položky ve stejné kategorii: