Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bezpečné pásy cudnosti

Zpravodaj

Pás cudnosti BDSM - NoPacha Captor

Splní váš sen o cudnosti: Náš pás cudnosti BDSM NoPacha Captor je klec cudnosti vyrobená z ABS, mírně pružného, ale extrémně odolného plastu, který je také velmi šetrný k pokožce. Můžete ji nosit celé roky!

Více informací

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Splní váš sen o cudnosti: Náš pás cudnosti BDSM NoPacha Captor je klec cudnosti vyrobená z ABS, mírně pružného, ale extrémně odolného plastu, který je také velmi šetrný k pokožce. Můžete ji nosit celé roky!

     

    Všechny části pásu cudnosti NoPacha Captor do sebe dokonale zapadají, takže kůže nemůže být otlačená a je zaručen vysoký komfort nošení 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Průhledný pás cudnosti je dodáván s mnoha kroužky různých velikostí a několika distančními prvky, takže pás cudnosti lze optimálně přizpůsobit genitáliím nositele.

     

    Jaká kritéria výběru jsou důležitá, když si chci koupit pás cudnosti? Jak správně používat pás cudnosti?

     

    Náš pás cudnosti má větrací otvory pro hygienické odvětrávání a otvor pro močení, takže je možná trvalá cudnost spodku. Pás cudnosti NoPacha Captor by MEO ® je díky svému materiálu dokonale vhodný i pro alergiky.

     

    Do pásu cudnosti byl integrován uzamykací mechanismus KG, takže si jeho nositel může být jistý, že mu nebude překážet žádný visací zámek, jak je obvyklé u jiných modelů. Součástí dodávky jsou 2 klíče pro klíčenku!

     

    Nejlepší pás cudnosti v našem testu výrobků nejen skvěle vypadá, ale nabízí také mnoho výhod. Kvalitní zpracování pásu cudnosti z ABS plastu například zaručuje, že pás cudnosti můžete používat mnoho let bez jakýchkoli známek opotřebení.

     

    K čemu pás cudnosti slouží aneb jak používat pás cudnosti?

     

    Náš pás cudnosti je navržen tak, aby udržel muže cudného po delší dobu, a tím kontroloval nebo potlačoval jeho chtíč. Pás cudnosti zabraňuje erekci díky těsnosti a nutí tak muže k sexuální zdrženlivosti. Proto je náš pás cudnosti oblíbenou pomůckou ve vztazích KG - BDSM.

     

    Je sex s pásem cudnosti možný?

     

    Ne, samozřejmě že ne. Sex s naším pásem cudnosti je zcela nemožný! Pás cudnosti je navržen tak, aby muže udržel v sexuální abstinenci po delší dobu. Pás cudnosti nosí Bottom často po celý den a klíč od něj dává svému partnerovi, čímž ho nebo ji "keyholder". Pokud dojde ke vzrušení na Sub a on dostane erekci, jeho penis narazí na stěny klece. Tento pocit rychle zažene jakékoli vzrušení do nicoty a on už na sex nebude myslet

     

    Jak to funguje s nuceným vykastrováním s nasazeným pásem cudnosti?

     

    Oblíbené je použití našeho pásu cudnosti při hře "Tease & Denial", kdy se vzrušení zvyšuje do nekonečna, aniž by došlo k erekci nebo orgasmu. Zajímavé je zejména to, že u mužů lze nahromaděnou semennou tekutinu v těle vyvést z těla, aniž by museli mít erekci, sex nebo masturbaci. V takovém případě se prostata stimuluje análně jedním z našich stimulátorů CUMELOT®, aby došlo k jejímu podojení. Za tímto účelem nemusí Sub sundávat pás cudnosti.

     

    Chci si koupit pás cudnosti, jaké typy pásů cudnosti jsou k dispozici?

     

    Pokud hledáte pás cudnosti, KG nebo klec na penis, zde v našem obchodě s pásy cudnosti www.meo.de najdete širokou nabídku různých modelů, vyrobených z různých materiálů, jako je KG nerezová ocel, hliník, PVC, silikon a polykarbonát, a také v mnoha barvách, jako je červená, černá, růžová, bílá a také stříbrná. Nabízíme pásy cudnosti pro profesionály i pásy cudnosti pro začátečníky. Další zajímavou alternativou je náš pás cudnosti CELLMATE KG, který lze ovládat na dálku pomocí aplikace v mobilním telefonu.

     

    Co musím při používání pásu cudnosti zohlednit?

     

    Důležitým tématem, o kterém je třeba mluvit, je hygiena. Pro nošení pásu cudnosti se doporučuje intimní Bottom oholení. Pro každodenní hygienu by se měl pás cudnosti případně sundat. Je na vás, abyste se rozhodli, zda držitel klíče zůstane pod kontrolou, nebo ne. Pokud se má pás cudnosti nosit celý den, doporučují se velmi těsné boxerky, které zabrání tření pásu cudnosti o nohy.

     

    Mohu pás cudnosti kombinovat s jinými bondážními doplňky?

     

    Pás cudnosti můžete samozřejmě kombinovat s dalšími bondage výrobky od MEO®. Možná jednoduše maximalizujete ponížení a necháte partnera, aby vás spoutal pouty na rukou a kotnících. Nebo můžete navíc použít SM bičík, roubík na penis, SM svorky na bradavky nebo neprůhlednou bondážní masku. S rozsáhlou nabídkou BDM doplňků od MEO ® máte široký výběr kombinací, které umocní zážitek s pásem cudnosti. Nechte se inspirovat a najděte si tu nejlepší kombinaci pro svůj zážitek z cudnosti.

     

    Ať už hledáte pás cudnosti pro malý penis nebo pás cudnosti pro velký penis, tato pomůcka cudnosti vaše hledání ukončí. Náš pás cudnosti pro trvalou cudnost nabízíme v různých velikostech:

     

    • KG Penis Cage Large: celková délka 11,2 cm, největší průměr 4,3 cm
    • KG Penis Cage Medium: celková délka 10,0 cm, největší průměr 4,3 cm
    • KG Penis cage Small: celková délka 9,9 cm, největší průměr 3,8 cm
    • KG Vnitřní průměr kroužků: S = 43 mm, M 46 mm, L 50 mm, XL 55 mm

     

    Další podrobnosti:

     

    • Pás cudnosti pro muže
    • KG s integrovaným zámkem a dvěma klíči
    • Materiál: ABS
    • KG s vysokou bezpečností a stabilitou
    • Příjemný komfort nošení
    • několik kroužků a distančních prvků
    • Otvory pro větrání a močení
    • Barva: průhledná
    • Dimensions: Vnitřní průměr klece cca 3,5 cm. Kroužky: velikost: S = 4,6 cm; velikost M = 4,8 cm; velikost L = 5 cm a velikost XL = 5,5 cm

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Es gibt bessere

    Es gibt bessere Keuschheitsgürtel (Preisklasse 800 bis 1200 Euro), das ist ganz sicher. Aber die Qualität für diesen Preis ist perfekt! Auch für dauerhafte Keuschhaltung durch meine Herrin ist dieser Keuschheitsgürtel sehr gut geeignet.

      Hodnocení 

      Buy one - you won't regret it!!

      Having bought a couple of other cages which were a lot less expensive I was looking for something which would actually fit.
      Although expensive, this is well made with smooth edges, so is suited for extended wear.
      Certainly surprised my gf who spent a frantic few minutes trying to find the key before my resolution crumbled.

        Hodnocení 

        Soddisfatta in ogni senso

        Ho comprato questa gabbia perché la mia precedente era troppo grande, la indosso da un giorno ormai e devo ammetterlo: è più comoda della mia gabbia precedente. L'interno della gabbia è piacevole e liscio e senza spigoli vivi sull'apertura. Ha molti anelli diversi da indossare intorno allo scroto, il che è un vantaggio. Questa gabbia si adatta a quasi tutti (purché il tuo pene abbia la giusta lunghezza).

          Hodnocení 

          Parfait et confortable

          Tres bien. Depuis la reception ma femme me demande de le porter.
          Tres cool

          • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          endlich gesperrt

          Die Vorstellung, durch einen Keuschheitsgürtel das tägliche Masturbieren ausschließen zu können, beschäftigt mich schon eine Weile. Durch die transparente Ausführung hätte man einen Blick auf das eingesperrte Teil. Preislich erscheint es mir sehr attraktiv zu sein,

          • 6 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          A Transparent, Locking Chastity Cage With Customizable Ball Ring

          Confine your sub in a cage designed for extended comfort! Made with forgiving plastic instead of metal, slightly flexible and softer so you can lock your sub's sexuality for longer scenes. The ventilation holes and cum-thru tip make it easy for your partner to do their necessaries during wear!

          Crafted for chastity enthusiasts who prefer a cage softer than metal but still need stiffness for a satisfying caged feel. The NoPacha Captor gives Doms and subs a clear view of their member, with plenty of holes for ventilation to prevent excess moisture buildup during wear.

          Each NoPacha Captor comes with 4 different sizes of rings to secure their ball sack during wear. Whether his sack is high and tight or low and loose, there is a ring to fit his comfort level. The secure locking mechanism includes two keys and locks the cage in place without the need for a padlock to get in your way during wear.

          • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Pás cudnosti BDSM - NoPacha Captor

          Pás cudnosti BDSM - NoPacha Captor

          Splní váš sen o cudnosti: Náš pás cudnosti BDSM NoPacha Captor je klec cudnosti vyrobená z ABS, mírně pružného, ale extrémně odolného plastu, který je také velmi šetrný k pokožce. Můžete ji nosit celé roky!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: