Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Watersports Kink

Zpravodaj

Watersports Kink System RECYCLER s análním kolíkem, pásem cudnosti, kolíkem na penis a trubicí

Náš systém BDSM Watersports Kink System RECYCLER se skládá z análního kolíku, penisového kolíku, pásu cudnosti a vašeho těla a tvoří samostatný systém, který dokonale "recykluje" vaši vlastní moč.

Více informací

2426/00

169,90 €


-50,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Naše BDSM Watersports Kink System RECYCLER kombinuje anální kolík, penisový kolík, pás cudnosti a vaše tělo do samostatného systému, který je ideální pro "recyklaci" vaší vlastní moči.

     

    Trest, ponížení, objektivizace nebo odměna? Termíny "pee game", "zlatá sprcha" nebo "vodní sporty" popisují erotiku spojenou s tématem moči.

     

    Watersports Kink System RECYCLER: Pás cudnosti se zátkou na penis nabízí úžasně účinný způsob, jak dostat partnerův chtíč pod naprostou kontrolu a zároveň naplnit své nebo jeho fantazie. Díky své speciální konstrukci vyvolává penisový kolík při penetraci intenzivní pocity a je jasně cítit. Jakmile jsou kolík na penis a pás cudnosti na svém místě, je k nim připojen visací zámek, takže kolík na penis již nelze bez povolení vyjmout. Čím více se vzrušení zvyšuje, tím je to pro Bottom příjemnější a především trýznivější . U systému Watersports Kink System RECYCLER spojuje penisový kolík s análním kolíkem ohebná trubička. Stránka butt plug je vyrobena z hygienické nerezové oceli a má lesklý, vyleštěný povrch bez dráždivých hran. Díky jemně zaoblené špičce a kónickému tvaru se anální kolík příjemně snadno zavádí.

     

    Jak používat pás cudnosti s análním kolíkem a kolíkem na penis?

     

    Na stránkách Watersports Kink System RECYCLER je SM hračka a dokonalý doplněk pro znalce a milovníky uretrálního a análního potěšení! Dutý dilatátor nebo penisový kolík se zavádí do penisu a poskytuje obzvláště intenzivní stimulaci, zatímco genitálie jsou zcela uzavřeny pásem cudnosti. Penisový kolík je spojen s dutým análním kolíkem pomocí trubičky, kterou lze zasunout do análního otvoru. Tímto způsobem může být moč odváděna z penisu přímo do konečníku, téměř jako při klystýru, aniž by došlo k plýtvání drahocennou kapkou. K zavedení penisového kolíku by měl být použit náš lubrikační gel VERYDEEP a na butt plug by měl být použit náš hybridní lubrikační gel MANCUNT. Penisový kolík se jemně zavede do močové trubice, hadička se protáhne mezi nohama a anální kolík se poté zavede do konečníku. Anální kolík lze samozřejmě zasunout i do análního otvoru partnerky a dopřát jí tak příjemný, teplý zážitek z klystýru.

     

    Jak se čistí systém Watersports Kink System od MEO®?

     

    Penisový kolík, anální kolík a pás cudnosti lze po použití hygienicky vyčistit, dezinfikovat a dokonce sterilizovat. Pro důkladné čištění systému Watersports Kink System RECYCLER doporučujeme náš sprej INSTACLEAN.

     

    Watersports alias zlatá sprcha: Zdravotní riziko?

     

    Používáte systém Watersports Kink System RECYCLER samostatně? Zdravotní rizika při požití zlaté sprchy jsou považována za poměrně nízká. Ačkoli je moč odpadním produktem těla, je považována za sterilní, pokud je vylučovatel zdravý, tj. netrpí například infekcí močového měchýře. Pokud používáte systém Watersports Kink System RECYCLER s partnerem: zlaté sprchy nelze považovat za bezpečný sex.

     

    Další informace: V případě, že se jedná o sexuální styk, je třeba se na něj podívat:

     

    • Watersports Kink System RECYCLER
    • Fetiš Watersports
    • Pás cudnosti s urofilními doplňky
    • Anální kolík s trubičkou připojenou k penisovému kolíku
    • Penisový kolík s otvorem
    • Anální kolík s otvorem
    • Zátky jsou důmyslně zpracované a jemně vyleštěné
    • Urofilie je sexuální záliba v moči. Proces močení nebo samotná moč jsou prožívány jako erotické a sexuálně stimulující.
    • Anální kolík: zasouvací délka 6,6 cm, průměr 3,8 cm
    • Délka trubice: 90 cm
    • Klec cudnosti: vnitřní průměr 35 mm, vnitřní délka 66 mm
    • Penisový kolík: zasouvací délka 55 mm, průměr 8 mm
    • Velikost kroužku 45 mm
    • Často nakupované příslušenství: The Spanking BDSM paddle od MEO (klikněte zde)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bin vollkommen begeistert

    Top Produkt, einfach anzuwenden und der Saft läuft dahin wo er hin soll

    • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fast perfekt

    Für mich könnte der Butt Plug etwas größer dimensioniert sein, aber vom Prinzip her gut durchdacht und funktioniert ohne jeden Mangel.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Bin sehr begeistert

    Funktioniert einwandfrei und erfüllt mir viele meiner ultimativen Fantasien wenn ich das "System" beim Bondage tragen muss. So erniedrigt zu werden und sich nicht währen zu können ist wirklich toll.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Vraiment décevant !

    A l'usage, l'objet ne m'apporte pas satisfaction.
    La cage pénienne est assez courte, le plug urétral pas assez long, si bien que l'urine refoule le diamètre intérieur n'accorde pas suffisamment de débit pour remplir l'ampoule rectale, fermée par un plug anal de dimension trop réduite pour assurer l'étanchéité, ce qui occasionne des fuites tant au niveau anal que du pénis. Compte tenu du prix de 100 € au lieu d'un prix initial de 150, cela me déçoit beaucoup, cela ne vaut le prix dépensé.
    Le concept était vraiment intéressant, cependant quelle déconvenue...

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Watersports Kink System RECYCLER s análním kolíkem, pásem cudnosti, kolíkem na penis a trubicí

    Watersports Kink System RECYCLER s análním kolíkem, pásem cudnosti, kolíkem na penis a trubicí

    Náš systém BDSM Watersports Kink System RECYCLER se skládá z análního kolíku, penisového kolíku, pásu cudnosti a vašeho těla a tvoří samostatný systém, který dokonale "recykluje" vaši vlastní moč.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: