Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vynucený orgasmus CUMELOT

Zpravodaj

Stimulátor prostaty s elektrostimulací a dálkovým ovládáním pro nucenou destimulaci

Společnost MEO vyvinula stimulátor prostaty CUMELOT Estim, který je určen pro nucenou ejakulaci a který se individuálně přizpůsobuje tvaru těla a přesně zasahuje prostatu.

Více informací

2407/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Společnost MEO vyvinula stimulátor prostaty CUMELOT Estim pro dojení prostaty, který se individuálně přizpůsobuje tvaru těla a přesně zasahuje prostatu.

     

    Pod černým povrchem ze sametově hebkého silikonu se skrývají dva výkonné motory, které ze stimulátoru pro nucenou emaskulaci CUMELOT dělají špičkovou hračku, která stimuluje prostatu a perineum zároveň. Dopřejte si jemně brnící vibrace během předehry nebo se oddejte dechberoucí, extrémně pronikavé rozkoši s elektrostimulací.

     

    Vynucené uvolnění s Estimem: Proudové impulzy jsou dodávány rovnoměrně, takže každý anální nerv a prostata jsou stimulovány mimořádně intenzivně. V závislosti na požadovaném účinku můžete měnit mezi jemnými brnícími proudovými impulzy až po tvrdé pulzující impulzy. V závislosti na zvolené frekvenci si můžete užívat buď pomalu a nechat se hýčkat lehkým brněním, nebo můžete dosáhnout extrémního orgasmu prostaty či vynuceného orgasmu rytmickými, tvrdými pulzy bez oklik.

     

    Ideální pro BDSM pro nucený orgasmus submisivních mužů. Se stimulátorem prostaty CUMELOT Estim je prostata stimulována cíleně, dokud nedojde k vytlačení spermatu, aniž by bylo třeba potěšení nebo vzrušení.

     

    A co je na tom nejlepší? Všechny programy lze ovládat pomocí dálkového ovladače. Nechte se ovládat na cestách, v restauraci, v klubu, v posilovně nebo kdekoli chcete, aby nad vámi váš Top vykonával sexuální kontrolu.

     

    Kvalitní lubrikant na vodní bázi, například AQUAMEO nebo lubrikant ESHOCK od MEO, umocní elektrické pocity při nucené emaskulaci a usnadní pohodlné zavádění do análního otvoru. Před a po nucené emaskulaci byste měli tento stimulátor prostaty očistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Stimulátor prostaty se stimulačním proudem a vibracemi
    • Podporuje aktivního partnera při nucené emaskulaci subinky
    • Rozměry: 130 x 115 x 34 mm

     

    Vynucená depilace - Jak správně funguje depilace?

     

    Vynucená emaskulace a vynucený orgasmus zní pro někoho jako extrémně nepříjemná nebo zákeřná sexuální praktika. Pro mnoho milovníků bondage a BDSM je však nucená emaskulace skvělým způsobem, jak z pasivního muže v cudnosti vyčerpat sperma. Pokud je sexuální otrok udržován v cudnosti a je mu odepřen orgasmus, je nucená emaskulace tou správnou alternativou, jak dostat sperma ven. Pás cudnosti mu totiž brání v masturbaci. I když je sexuální otrok udržován v cudnosti, sperma se mu hromadí v prostatě. Ta se postupně opět odbourává, ale z hygienických důvodů by měla být čas od času vyvedena z těla ven. To funguje, aniž by sexuální otrok měl sex nebo pociťoval rozkoš a aniž by musel sám masturbovat. Vynucený orgasmus nebo nucená emaskulace není nic nenormálního. Naopak, je to skvělý způsob, jak prožít své BDSM fantazie. Sub není navzdory ejakulaci zcela spokojen. Z dlouhodobého hlediska bude mnohem více vzrušený a stane se poslušnějším. Díky tomu je nucená ejakulace pro BDSM pána nebo dominu dobrým způsobem, jak demonstrovat nadřazenost.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Consigliato

    Molto soddisfatto del prodotto, lo consiglio

    • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Gesundheit

    Regelmäßige Anwendung hat meiner Prostata sehr geholfen mehr Samenflüssigkeit zu generieren
    E-stim Stufe 2 Vibration Stufe 1 entsamt zuverlässig ohne Höhepunkt. Der Penis wird etwas steif. Leichte Pensistimmulatiion unterstützt die Entsaftung.
    Ich bleibe unverändert sexuell erregbar.
    E-stim Stufe 4/5 Vibration Stufe 4/5 erzeugt einen unglaublich intensiven Höhepunkt. Mit mäßiger Penisstimmulation ist der Penis ist sehr steif und schießt beim Höhepunkt alles an Samenflüssigkeit heraus.
    Ich bin sexuell danach total entspannt.
    Verwendung von E-stim Gleitmittel oder normales Anal Gleitmittel macht für mich keinen erkennbaren Unterschied.
    Trotz Gleitmittel tut das anfängliche Einführen etwas weh. Dann wird es aber reingezogen und liegt ohne Hilfe perfekt am G-Spot und über der Prostata..
    Die Anwendung ist einfach. Trotzdem sollte eine Bedienungsanleitung beigelgt werden. Mir wurde die Anleitung schnell nachgeliefert

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Du bonheur partout

    Très bonnes sensations autant à lavant qu’à l’arrière. Le contrôle par télécommande est franchement un plus. Aussi bien pour les gays que les hétérosexuels aimant le plaisir anal. Je recommande vivement.

      Hodnocení 

      Ottimo

      CUMELOT si è rivelato un prodotto funzionale nell'uso; facile e stimolante nell'approccio nonché elegante per fattura. Certo lo consiglierei per nuove sensazioni.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Orgasmo garantito!

      Eccellente! Giusta dimensione, varie modalità vibranti e stimolazione!
      Orgasmo garantito!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Excellent product

      A small learning curve, ease of use, creates am Amazing result! I hesitated for the longest time to purchase and try...I'm glad I finally made the decision to purchase, I should have done it earlier. Great customer service, you can't go wrong!

      • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Huge estim fan

      Absolutely incredible. It is my favorite estim anal toy and I have many.

      • 3 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      unreliable

      First one I ordered did not work. Replacement stopped working within 3 months. Great when it does work but its now just a small expensive but plug!

      • 2 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Something to experience

      You will not be unhappy with this. It will thump your prostate like you've never had before. While Master plays with you this thing will make you cum faster than you can imagine.

      • 8 z 10 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Stimulátor prostaty s elektrostimulací a dálkovým ovládáním pro nucenou destimulaci

      Stimulátor prostaty s elektrostimulací a dálkovým ovládáním pro nucenou destimulaci

      Společnost MEO vyvinula stimulátor prostaty CUMELOT Estim, který je určen pro nucenou ejakulaci a který se individuálně přizpůsobuje tvaru těla a přesně zasahuje prostatu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      24 další položky ve stejné kategorii: