Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vynucený orgasmus CUMELOT

Zpravodaj

KUMULÁTOR ™ edging - Kumulujte své orgasmy

edging - BDSM - masturbace - nucená kastrace: CUMULATOR™ je nástroj, o kterém mluví celý svět a o kterém si muži dosud mohli nechat jen zdát. Tento senzační vynález je to, na co komunita BDSM čekala. Využijte možností, které vám A.I. (umělá inteligence) může nabídnout pro nepřekonatelné zážitky edging Nepřekonatelné zážitky.

Více informací

129,90 €


-40,00 €

89,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    edging - BDSM - masturbace - nucená kastrace: CUMULATOR™ je nástroj, o kterém mluví celý svět a o kterém si muži dosud mohli nechat jen zdát. Tento senzační vynález je tím, na co komunita BDSM čekala. Využijte možnosti, které vám A.I. (umělá inteligence) může nabídnout pro nepřekonatelné zážitky edging Nepřekonatelné zážitky.

     

    Snadné použití, ale se senzačním, dechberoucím účinkem! CUMULATOR, vybavený oscilační technologií, nabízí MEO® ve dvou verzích. CUMULATOR Plus s teleskopickým držákem s nastavitelným úhlem, navíc vybavený silnou přísavkou (pro upevnění na všechny hladké povrchy), nebo alternativně jako základní model s rukojetí. Obě verze jsou ideální pro edging - s partnerem nebo bez něj!

    CUMULATOR MEO BDSM GERMANY EDGING


    CUMULATOR - akumulujte svůj orgasmus a užijte si ho edging jako nikdy předtím!

     

    edging - Co to vlastně je? Jedná se o určitý typ ovládání orgasmu, při kterém je submisivní muž opakovaně dotlačen na hranici svého vzrušení, ale bez toho, aby se mu dostalo spásného orgasmu. Obzvláště rád edging s cudností nebo kontrolou orgasmu. Co je na něm ale tak fascinujícího? Málokterá jiná praktika vyžaduje tolik pozornosti jako např edging - a právě v tom vám pomůže KUMULÁTOR. Oddálení orgasmu znamená, že stimulace je krátce před vyvrcholením znovu a znovu zastavována. V komunitě BDSM edging se často používá CUMULATOR ke kontrole rozkoše, orgasmů a sexuálního vzrušení subíků. Kontrola orgasmu pomocí CUMULATORU je tedy velmi silným mocenským nástrojem dominantního partnera, který zároveň může posouvat hranice submisivního partnera. CUMULATOR je masturbátor pro muže, který je vhodný pro edging (samostatně nebo s partnerkou) i pro klasickou masturbaci. Díky inovativnímu designu můžete penis libovolně masírovat na různých místech obzvláště intenzivně prostřednictvím oscilace, jedinečné hluboké vibrační stimulace. Prostřednictvím pohybů nahoru a dolů je penis těmito jedinečnými podněty ošetřován od špičky až po základnu - máte tak zaručeny nezapomenutelné zážitky z honění a dechberoucí orgasmy.

     

    Jak edging a jak používat CUMULATOR?

    CUMULATOR byl vyvinut vědci s cílem vytvořit jedinečnou stimulaci v oblasti edging cUM ULATOR byl vyvinut vědci s cílem vytvořit jedinečnou stimulaci penisu tím, že těsně uzavře membránu a pohybuje se nahoru a dolů v rytmu podle vašeho výběru (nebo výběru vašeho vršku). Jednoduše zasuňte penis skrz TPR membránu a můžete začít. Jak můžete vidět na naší animaci, tato membrána je opravdu něco speciálního! V CUMULATORU je integrován Hi Tech oscilátor, který lze zapnout a vypnout podle potřeby a který vysílá oscilační vlny do pružné membrány. Délku trvání a intenzitu určujete vy nebo vaše špička! Trocha krému STROKE od MEO® umocňuje zážitek z.. edging. Můžete si vybrat mezi různými režimy oscilací a vytvořit si tak svůj vlastní zážitek nebo nechat svůj top edging Prožít sám nebo ho nechat vytvořit svého dominantního partnera za vás.

     

    Čím častěji edging se používá s CUMULÁTOREM, tím lépe se dominantní partner naučí čekat na hranici vzrušení, čas hrany, a dále oddalovat orgasmy subinky. Díky tomu je CUMULATOR vhodný pro obzvlášť dlouhá sezení edging Sezení, protože orgasmus může být odložen o hodiny, dny nebo dokonce týdny. Po tak dlouhé době se dosahuje extrémních orgasmů. Bod, který více než vynahradí předchozí muka rozkoše. Často edging používá také s KUMULÁTOREM pro zničený orgasmus. V tomto případě probíhá stimulace až do takzvaného "Bodu, odkud není návratu" a poté je přerušena. Tímto způsobem Sub dosáhne orgasmu, ale nedojde k uspokojení, které ho normálně doprovází, a vzrušení je zachováno.

     

    Co to znamená edging s CUMULATORje třeba vzít v úvahu:

     

    Psychologická složka edging s CUMULATOREM není třeba opovrhovat. Rozkoš je tak intenzivně zvýšená, že může být pozastaveno racionální myšlení. Sub je ochoten překročit hranice, jen aby mu bylo konečně umožněno dosáhnout orgasmu. Zde by dominantní část měla být velmi opatrná... Protože když je Bottom konečně dopřán spásný orgasmus, často pociťuje hlubokou vděčnost a náklonnost k dominantnímu partnerovi.

     

    Jak vyčistit CUMULTÁTOR?

     

    Po použití CUMULATORU můžete membránu snadno odstranit, důkladně opláchnout vodou s jemným mýdlem, vyčistit pomocí VERYCLEAN spreje a poté nechat uschnout na vzduchu.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další pomůcky:

     

    • CUMULATOR edging Masturbátor
    • k dispozici jsou 2 různé verze.
    • Objevte svět umělé inteligence a zároveň edging nebo při masturbaci.
    • S masturbátorem CUMULATOR si můžete užívat intenzivní masturbace - s partnerem nebo bez něj.
    • Vybaven technologií rychlého nabíjení výkonných lithiových baterií; nabíjejte 120 minut a užívejte si 180 minut bez přerušení.
    • Snadné použití
    • různé režimy
    • Tlačítko pro pozastavení a obnovení, když edging
    • Jednoduché, intuitivní ovládání
    • membrána ze 100% TPR
    • Ergonomická rukojeť
    • Výkonný, ale tichý
    • Všestranné použití
    • Materiál: ABS, TPE
    • Rozměry: cca 260 mm x 62 mm x 84 mm
    • Vnitřní průměr (otvor pro penis) membrány je cca 3 cm a lze jej roztáhnout na průměr cca 5,5 cm. Hloubka je 5 cm.
    • Hmotnost: 365 gramů
    • Doporučené příslušenství: LOVEARC pro zcela nové zážitky při sexu, stimulátor prostaty pro současnou stimulaci prostaty, uzamykatelný pás cudnosti, například NoPacha ® Lockdown Plus, náš masturbační gel STROKE a sprej VERYCLEAN na čištění.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    P A Z Z E S C O

    Ero un po' scettico quando mi è arrivato ma che dire… uno dei miei migliori acquisti. La vibrazione assieme allo sfregamento (utilizzando del lubrificante) produce una sensazione da brividi. Lo adoro e lo consiglio a tutti perché è qualcosa da provare

      Hodnocení 

      Drive Him F**king Crazy!

      Ladies, get ready to take control and blow his mind with the CUMULATOR! This badass device will have him begging for release like never before. Edging has never been so damn intense. With the CUMULATOR, you'll take him to the edge of pleasure and leave him hanging for that sweet release. The mind-blowing oscillations will make him throb with desire and keep him on the edge of insanity. Just slide his throbbing c**k into the CUMULATOR and take control. You control the speed, the intensity and his ultimate satisfaction. It's like having a supernatural power to keep him in a constant state of arousal. But here's the kicker: the more you use the CUMULATOR, the better you get at driving him wild. You'll push his limits and make his orgasms explode like never before. And if you're feeling extra naughty, give him a ruined orgasm and watch him squirm in frustration. Ready to rule the bedroom like the boss? The CUMULATOR is your secret weapon. Get ready to blow his mind, push him to the edge, and leave him begging for more. Don't wait, grab the CUMULATOR and be the queen of pleasure and power tonight!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Unleash your ultimate edging experience with the CUMULATOR!

      I have to say that the Cumulator has taken my edging sessions to a whole new level of pleasure and control. This amazing masturbator is designed specifically for edging, and let me tell you, it delivers mind-blowing sensations like nothing else.

      What's so captivating about edging is the intense build-up of pleasure right up to the edge of orgasm, but without the release. It's a tantalizing practice that requires focus and discipline, and the Cumulator is the perfect companion for the journey. With its innovative design and oscillating waves, it provides the most intense stimulation from tip to base, bringing me to the brink of ecstasy again and again.

      Using the Cumulator is a breeze. Simply insert your dick into the TPR membrane and let the high-tech oscillator work its magic. You can choose from several oscillation modes or let your dominant partner take control. The experience is completely customizable to your desires and boundaries.

      What sets the Cumulator apart is its ability to help the dominant partner master the art of edging. The more you use it, the more you learn to take you to the edge and prolong your pleasure, making each orgasm more intense and satisfying. I've had mind-blowing extended edging sessions that lasted for hours, even days, and the release was out of this world.

      And let's not forget the ruined orgasms. The Cumulator is perfect for that too. Just when you think you're about to climax, the stimulation is interrupted, leaving you on the verge of satisfaction and wanting more. It's a delicious form of torture that keeps you in a heightened state of arousal.

      If you're into edging or want to explore this exciting practice, the Cumulator is an absolute must. It's the ultimate tool for controlling your orgasms, pushing your limits, and experiencing mind-blowing pleasure. Trust me, once you try it, you'll never want to go back. Get ready for the most intense, unforgettable edging experiences of your life!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Consigliato

      Molto particolare, sensazioni molto intense e lavaggio super comodo. Consigliato

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Empfehlung

      Der Cumulator Edging erfüllt absolut seinen Zweck. Es ist ein absoluter Genuss und sehr gut verarbeitet. Innen ist es sehr hochwertig, schlottzig und weich. Außerdem sieht der Cumelator sehr diskret aus und wird auch in einer diskreten Verpackung geliefert. Es gibt mehrere verschiedene Modi und die Bedienung ist sehr einfach. Es kommt außerdem schon aufgeladen, sodass man direkt loslegen kann. Die Saugnapf Halterung ist sehr stabil und fest. Ich kann den Cumulator definitiv weiterempfehlen!

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Es fühlt sich einfach nur super an

      Aus der Anleitung geht hervor und mein eigener Rat, unbedingt vor Benutzung den Penis und die Membran mit Gleitgel gut einreiben. Ganz wichtig wie bei fast allen Sextoys, ein wasserbasierendes Gleitgel verwenden.
      Wenn Du bereit bist , einfach den Cumulator einschalten. Vorsicht, denn die gierige Membran schnappt sich Deinen Penis, denn sie will ihre Arbeit verrichten. Der erste Moment und das erste Mal war ungewohnt, aber es hat mich total angemacht. Der Penis wird durch die Pulsation schön leicht und angenehm aber intensiv massiert.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Troppo veloce

      Per i miei gusti decisamente troppo veloce. Per me edging é lento per arrivare lentamente e "soffrendo" all'apice. Il meccanismo di questo gioco è impostato su una velocità decisamente elevata (già nella più bassa).
      Senza contare che il meccanismo della ventosa nel modello "pro" è leggero e totalmente insufficiente per sostenere il gioco in movimento. Peccato. Mi aspettavo grandi cose ed invece è stata una gran delusione...

      • 1 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Leistungsstark und geil gleichzeitig!

      Ein geiles Toy für Männer mit vielen Modi und gleichzeitig ein angenehmes und geiles Erlebnis. Was kann ein Mann mehr wollen. Hinzu kommt die gute Verarbeitungsqualität und das leicht zu reinigende Silikon machen dieses Teil zu einem Muss für alle Männer.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Top qualité

      Top niveau qualité !
      Fait vraiment le travail pour lequel il est conçu !

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Funktioniert

      Funktioniert besser als erwartet. Einen Punkt Abzug für die Lieferzeit von 3 Tagen.

      • 2 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Molto soddisfatto

      La migliore invenzione per gli uomini

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Unglaublich gut, unglaublich befriedigend.

      Ich fühle mich nach der Anwendung wie ausgepumpt. Der Cumulator ist der hammer!

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Très recommandé

      Je n'avais jamais rien vu de tel auparavant. Sans blague, je ne peux plus vivre sans cet appareil.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      This thing is so good

      This thing is so good, I would even pay 500 bucks or more for it. Too bad I didn't buy it sooner.

      • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Super geil

      Super geil

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      KUMULÁTOR ™ edging - Kumulujte své orgasmy

      KUMULÁTOR ™ edging - Kumulujte své orgasmy

      edging - BDSM - masturbace - nucená kastrace: CUMULATOR™ je nástroj, o kterém mluví celý svět a o kterém si muži dosud mohli nechat jen zdát. Tento senzační vynález je to, na co komunita BDSM čekala. Využijte možností, které vám A.I. (umělá inteligence) může nabídnout pro nepřekonatelné zážitky edging Nepřekonatelné zážitky.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      24 další položky ve stejné kategorii: