Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vynucený orgasmus CUMELOT

Zpravodaj

CUMELOT Magic Milking Stick

Na stránkách CUMELOT Magic Milking Stick dosáhne díky své anatomické konstrukci až k prostatě a stimuluje ji extrémně silně, dokud nedojde k vytlačení spermií. Tři integrované, obzvláště výkonné motory dráždí všechny nervy prostaty CUMELOT Magic Milking Stick všechny nervy prostaty. To silně stimuluje prostatu a poskytuje pasivnímu muži extrémní orgasmus prostaty.

Více informací

3073/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Na stránkách CUMELOT Magic Milking Stick dosáhne díky své anatomické konstrukci až k prostatě a stimuluje ji extrémně silně, dokud nedojde k vytlačení spermií. Díky třem integrovaným, obzvláště výkonným motorům se CUMELOT Magic Milking Stick všechny nervy prostaty. Tím silně stimuluje prostatu a poskytuje pasivnímu muži extrémní orgasmus prostaty.

     

    Nejdůležitější vlastnosti: - Vhodný k použití v případě, kdy je penis v oblasti penisu nebo v oblasti penisu:

    • Nabíjecí anální vibrátor pro nucenou masáž prostaty.
    • Ideální pro nucený orgasmus nebo nucené uvolnění pro submisivní muže.
    • S CUMELOT Magic Milking Stick stimuluje prostatu, dokud nedojde k vytlačení spermatu, aniž by bylo třeba potěšení nebo vzrušení.
    • Ideální pro nositele pásu cudnosti.
    • Ergonomická rukojeť, která pohodlně padne do ruky
    • Dokonalá koncepce: Hřídel CUMELEOT je ohebná, aby se přizpůsobila vnitřní anatomii a cíleně stimulovala prostatu.
    • Tři motory: Generují 7 rychlostí vibrací a četné vibrační rytmy.
    • Pohodlně se ovládají přímo na CUMELOTu stisknutím tlačítka.
    • Široká základna s ovládacím panelem Pro bezpečné použití bez sklouznutí.
    • Vodotěsný: Pro zábavu ve vaně, bazénu i ve sprše.
    • Silikon s jemnou texturou na dotek: Pro mimořádně příjemný pocit na pokožce a těle.

    Jak používat CUMELOT Magic Milking Stick?

     

    Anální zavádění CUMELOT Magic Milking Stick je obzvláště snadné díky pružné, zaoblené špičce. Rukojeť zajišťuje optimální manipulaci a bezpečnou manipulaci, aniž by tyčinka sklouzla příliš hluboko CUMELOT Magic Milking Stick vklouznutí příliš hluboko. Vždy používejte lubrikant na vodní bázi, například Aquameo, aby byl hladký silikonový materiál ještě kluzčí. Nyní zapněte vibrační režimy podle potřeby. Jednoduše stiskněte příslušná tlačítka. Stránka CUMELOT Magic Milking Stick lze používat i bez partnera, např. pro bondage nebo samovazbu.

     

    Co je na CUMELOT Magic tak výjimečného? Milking Stick?

     

    Na CUMELOT Magic Milking Stick je fantastickou kombinací vibrátoru a análního řetízku s korálky. Díky speciálnímu designu a mnoha různým vibračním režimům vás bude hýčkat obzvlášť intenzivně. Široká základna s ovládacím panelem zajišťuje bezpečnou manipulaci a zabraňuje jeho sklouznutí. Obzvlášť vzrušující je, když použijete kuličkový vibrátor pro nucené uvolnění a vytáhnete jej krátce před vyvrcholením - orgasmus už nemůže být výbušnější! Můžete si dokonce vzít CUMELOT Magic Milking Stick vzít s sebou i do vany nebo do sprchy, protože je CUMELOT Magic Milking Stick je vodotěsný. Zůstává tak spousta prostoru pro vaše anální fantazie - o samotě nebo v páru.

     

    Jak funguje nucená emise v BDSM? Co je to vynucený orgasmus?

    Vynucená emise je BDSM praktika, při níž je pasivní muž donucen aktivním partnerem, pánem nebo dominou k ejakulaci bez ohledu na svou vlastní vůli. Cílem je obvykle zabránit muži v erekci, protože by neměl pociťovat žádnou rozkoš ani vzrušení. Nucená ejakulace je proto často součástí BDSM rolových her s nekonsenzuálními prvky. V rámci rolové hry je nucená ejakulace trestem pro pasivního muže. Ačkoli termín "donucení" naznačuje nekonsenzuálnost mezi aktivní a pasivní osobou, pro Bottom má v této BDSM praxi erotizující účinek právě představa extrémního odhalení. Vzhledem k tomu, že pro muže je obvykle obtížné vzrušit se bezprostředně po orgasmu, slouží nucené vyměšování nebo vynucený orgasmus také jako příprava na rolové hry, při nichž bolestivá erotika zvyšuje rozkoš zúčastněných partnerů. Tuto praktiku lze provádět různými způsoby. V ideálním případě je třeba se vyhnout reflexní ejakulaci. Pomalé masírování spermatu z prostaty pomocí pumpovacích mléčných pohybů (tzv. dojení prostaty) zvyšuje erektilní funkci a výdrž muže po dobu po proceduře, čímž se zvyšuje jeho výdrž pro další hraní rolí. Optimální poloha pasivního člověka pro nucenou ejakulaci nebo nucený orgasmus je vleže na boku a přitažení nohou pokrčených k tělu. To aktivní osobě usnadňuje přístup k prostatě přes konečník. Vynucenou emisi lze provádět také jako samostatnou praktiku v rámci sezení BDSM. Jedním z typů hry, který může účastníkům přinést ještě větší vzrušení, je takzvané "zvnějšku určené dojení". Při něm je muž násilně dojený několika osobami, což na jedné straně slouží jako demonstrace moci dominy nebo pána a na druhé straně může ještě více roznítit představivost pasivní osoby ve smyslu extrémního opuštění a bezmoci.

    Jak se čistí CUMELOT Magic Milking Tyč?

     

    Jednoduše vyčistěte CUMELOT Magic Milking Stick jednoduše vodou a jemným mýdlem. Pokud chcete použít dezinfekční čisticí prostředek, použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Co musím CUMELOT Magic Milking Stick muset vzít v úvahu?

     

    Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo, protože lubrikanty obsahující silikon by poškodily vysoce kvalitní materiál análního vibrátoru.

     

    Další informace: V případě, že se jedná o vibrátor, který je určen k použití v domácnosti, je nutné, abyste se o něj postarali:

     

    • CUMELOT Magic Milking Stick
    • Více informací o vibrátoru Bullet
    • Se třemi výkonnými motory
    • 7 rychlostí a funkcí vibrací
    • Ohebná hřídel
    • Ovládací panel s tlačítky a LED osvětlením
    • Ergonomická rukojeť, která pohodlně padne do ruky
    • Vodotěsný
    • Materiál: silikon + ABS, bez ftalátů
    • Dobíjení přes USB
    • Rozměry: Celková délka 24 cm, zasouvací délka 14,5 cm, šířka 4 cm.
    • Kliknutím sem si můžete přečíst podrobnou zprávu z testu!

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Funktioniert super!

    Man kann das Teil sehr gut alleine aber auch mit einem aktiven Partner verwenden. Bei mir funktioniert es super und es ist sehr intensiv. Verarbeitung, Qualität und schneller Versand alles top.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Very satisfying

    It's a good size and with the 7 mode vibration is very satisfying. Generously lubing up it's shaft and working it in and out until fully in my anus. The vibration patterns were quite enjoyable, but I would love more intense vibrations.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    CUMELOT Magic Milking Stick

    CUMELOT Magic Milking Stick

    Na stránkách CUMELOT Magic Milking Stick dosáhne díky své anatomické konstrukci až k prostatě a stimuluje ji extrémně silně, dokud nedojde k vytlačení spermií. Tři integrované, obzvláště výkonné motory dráždí všechny nervy prostaty CUMELOT Magic Milking Stick všechny nervy prostaty. To silně stimuluje prostatu a poskytuje pasivnímu muži extrémní orgasmus prostaty.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    24 další položky ve stejné kategorii: