Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vynucený orgasmus CUMELOT

Zpravodaj

CUMELOT ALPHA PRO s funkcí dojení pro nucený výsev

Vynucený orgasmus ještě nikdy nebyl tak snadný a zároveň intenzivní. Se stimulátorem CUMELOT ALPHA PRO MILKER můžete intenzivně stimulovat prostatu a zajistit si tak extrémní nucený orgasmus.

Více informací

2150/00

k dispozici na

    Více informací

    Vynucený orgasmus ještě nikdy nebyl tak snadný a zároveň intenzivní. Se stimulátorem CUMELOT ALPHA PRO MILKER můžete intenzivně stimulovat prostatu a zajistit tak extrémní nucený orgasmus.


    Dojení prostaty s dálkovým ovládáním! A co je nejlepší, stimulátor CUMELOT ALPHA PRO MILKER můžete používat s partnerkou nebo bez ní.

     

    Naše převratná technologie přináší vibrační masážní přístroj na prostatu, který vám zároveň umožní zaměřit se na bod P. Kulička pod silikonovým povrchem CUMELOTu se rychle pohybuje nahoru a dolů a masíruje prostatu, aby vás přivedla k prostatickému orgasmu. Ať se vám to líbí nebo ne, k orgasmu vás může přivést i bez erekce (tomu se říká man milking, prostate milking nebo nucená emaskulace).

     

    Ideální pro nucenou emaskulaci submisivních mužů. S CUMELOT ALPHA PRO je prostata stimulována cíleně, dokud nedojde k vytlačení spermatu, aniž by bylo třeba potěšení nebo vzrušení.

     

    Díky svému ergonomickému tvaru, který je přizpůsoben mužské anatomii, dosáhne CUMELOT ALPHA PRO MILKER na prostatu a masíruje ji, dokud nedojde k vytlačení spermatu. CUMELOT stimuluje prostatu až 7 různými vibračními režimy, přičemž prostatu silně hněte a přivádí uživatele k extrémnímu prostatickému orgasmu. Další vibrační jednotka v CUMELOTu současně stimuluje perineum (oblast mezi konečníkem a šourkem). Na nucený orgasmus s CUMELOT ALPHA PRO už nikdy v životě nezapomenete.

     

    Řada ALPHA PRO zahrnuje tři různé přístroje pro nucený orgasmus, které se výrazně liší svým tvarem a typem vytvářené stimulace. V následující animaci vysvětlíme různé typy stimulace, které vedou k silnému orgasmu prostaty při nucené emaskulaci:

     

     

    Přístroj CUMELOT ALPHA PRO lze výborně použít i bez partnerky, např. při bondáži nebo sebesvazování.

     

    Náš CUMELOT, nazývaný také "nucený emaskulátor", je vyroben z lékařského silikonu, a proto je neporézní a neobsahuje ftaláty, ale není kompatibilní se silikonovými lubrikanty. Doporučujeme naše lubrikanty na vodní bázi Alpha Male a AQUAMEO. Po použití lze stimulátor prostaty vyčistit teplou vodou a jemným mýdlem nebo naším sprejem VERYCLEAN. Trocha spreje EXTREMEO usnadní zavádění nezkušeným mužům.

     

    Více informací:

     

    • MEO - Rádi vás dojíme
    • Stimulátor prostaty pro nucený orgasmus a nucené uvolnění
    • Stimulací prostaty pomocí CUMELOTu lze "vypumpovat" mužovo sperma, aniž by muž musel pociťovat rozkoš nebo vzrušení. Ideální pro všechny BDSM scénáře!
    • Rozměry: 12 cm celková délka, 9,3 cm zasouvací délka, 1,9 až 3,3 cm průměr.
    • Materiál: silikon, ABS
    • Není kompatibilní se silikonovými lubrikanty. Používejte prosím pouze lubrikant na vodní bázi Aquameo.
    • obsahuje 7 vibračních režimů (rychlé dojení prostaty nebo pomalé dojení prostaty)
    • Poznámka: Nabíjení probíhá přes USB. Dálkové ovládání vyžaduje 1 baterii CR2032, která je součástí balení.
    • CUMELOT® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO v Německu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when o

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when one of them starts to caress your prostate! The CUMELOT ALPHA PRO can be used with or without the remote control to cycle through 7 vibration settings that pulse and throb inside your hole. Meanwhile, a bead beneath the surface of the tip will move up and down, milking your sweet spot. The exterior portion has its own motor, as well, and will put textured pressure on your perineum, vibing you from the outside.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    CUMELOT ALPHA PRO s funkcí dojení pro nucený výsev

    CUMELOT ALPHA PRO s funkcí dojení pro nucený výsev

    Vynucený orgasmus ještě nikdy nebyl tak snadný a zároveň intenzivní. Se stimulátorem CUMELOT ALPHA PRO MILKER můžete intenzivně stimulovat prostatu a zajistit si tak extrémní nucený orgasmus.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    24 další položky ve stejné kategorii: