Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Diskrétní anální kolík s 12 vibračními režimy a dálkovým ovládáním

Přichází skutečný vrchol pro fanoušky análního strečinku! Je pro vás normální anální sex příliš nudný? Pak se náš anální dilatátor stane vaším novým favoritem. Je vhodný pro všechny znalce, kteří ocení zejména roztahování análního kanálu. Pružný anální kolík jemně, ale neúprosně roztahuje anální otvor a vytváří nepředstavitelné pocity rozkoše.

Více informací

2598/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Přichází skutečný vrchol pro fanoušky análního strečinku! Je pro vás normální anální sex příliš nudný? Nebo by to měl být nářez pro bizarní hrátky? Pak se náš anální dilatátor jistě stane vaším novým oblíbencem. Je vhodný pro všechny znalce, kteří ocení zejména roztahování análního kanálu. Jemný, ale nepoddajný, pružný anální kolík roztahuje konečník a vytváří nepředstavitelné pocity rozkoše z úplného naplnění. Tento anální vibrátor je také ideální jako předehra nebo příprava na větší hračky. Nebo třeba poslouží jako trest pro neposlušné Sub. Vaší fantazii se meze nekladou!

     

    Úžasně silný, anatomicky dokonale navržený anální dilatátor se téměř neviditelně uhnízdí v rozkroku a vejde se i do těch nejtěsnějších kalhot. Když pak na cestách sáhnete po dálkovém ovládání praktického, supertichého análního dilatátoru, ucítíte to, co nikdo neslyší: intenzivní anální stimulaci se současným roztažením análu.

     

    Jak diskrétní anální dilatátor používat?

     

    Anální dilatátor je vyroben z vysoce kvalitního silikonu, a proto je naprosto šetrný k pokožce. Díky svému měkkému, zaoblenému tvaru se anální dilatátor snadno zavádí a může se ihned pustit do práce. Použití je nekomplikované a intuitivní. Anální dilatátor se na koncích stlačuje. Díky výsledné špičce se velmi snadno zavádí. Teprve po uvolnění se rozvine a jemně, ale neústupně roztáhne řitní otvor. Po zavedení se tyčinka stimulačně přitiskne k perineu. Lubrikant na vodní bázi, jako je Aquameo, poskytuje ještě větší potěšení. Pak pohodlně zapněte vibrace pomocí bezdrátového dálkového ovládání stisknutím jediného tlačítka. A zábava může začít! Vibrační expandér butt plug můžete zavést také vaginálně nebo jej použít jako vibrátor pro předehru - vaší fantazii se meze nekladou.

     

    Přehled nejdůležitějších funkcí:

     

    • Nabíjecí dvouramenný vibroanální expandér s perineální stimulační lištou a bezdrátovým dálkovým ovládáním.
    • dva motory: Jeden v každém flexibilním rameni.
    • dvanáct vibračních režimů: Poskytují rozmanité potěšení.
    • Bezdrátové dálkové ovládání: Vibrace od jemných po intenzivní jednoduše stisknutím tlačítka. Tip: Přenechte dálkové ovládání partnerovi pro chvíle překvapení a ovládací hry.
    • Důmyslná konstrukce se dvěma rameny: Ohebná ramena se po stisknutí zasunou do sebe a rozvinou se v análním kanálku v celém svém rozsahu. Ramena lze použít i samostatně - také pro vaginální stimulaci.
    • Možnost nošení během sexu: Pro mega orgasmy! Nosí se bezpečně v análním otvoru, protože anální kolík nemůže sklouznout dovnitř díky široké a dlouhé stimulační tyči perinea.
    • Hedvábně jemný povrch: Pro velmi příjemný pocit na pokožce.
    • Paměťová funkce: Po vypnutí si pamatuje vaše oblíbené režimy.
    • Vodotěsný: Ideální pro anální sex ve vaně nebo ve sprše.

     

    Co je na diskrétním análním dilatátoru tak výjimečného?

     

    Anální kolík pro anální roztahování má 2 ohebná ramena, z nichž každé obsahuje výkonný motor. Ramena se přitisknou k sobě a zasunou do análního otvoru, kde se rozvinou v plném rozsahu pro úžasně naplňující pocit a dokonalé protažení análního kanálu. Díky vibracím mohou být vaše anální nervy nastaveny na brnící vibrace. dvanáct vibračních režimů poskytuje dostatek rozmanitosti. Pomocí bezdrátového dálkového ovládání můžete režimy ovládat od jemných po intenzivní pouhým stisknutím tlačítka. Dálkové ovládání můžete také přenechat svému partnerovi, který vás pak vibracemi překvapí. Dokonce i ve vaně nebo ve sprše, protože anální dilatátor je vodotěsný. Anální dilatátor je navíc vyroben z nejjemnějšího silikonu a má dlouhou, širokou stimulační lištu na perineu, která bezpečně zabraňuje vklouznutí kolíku dovnitř. Tento důmyslný vibrátor tak můžete nosit análně o něco déle (např. při sexu nebo na veřejnosti). Pro nezapomenutelné vyvrcholení!

     

    Jak diskrétní anální dilatátor vyčistit?

     

    Anální dilatátor jednoduše vyčistěte vodou a jemným mýdlem. Pokud chcete dezinfekční čištění, použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti: Dilatátor je vhodný pro použití s dilatátorem, který se používá v domácnosti:

     

    • Anální vibrátor s roztahovací funkcí pro anální roztahování
    • Rozměry: Celková délka 8,9 cm. Délka perineální tyče 9,8 cm. Délka zavádění na jedno rameno 5,2 cm, obě ramena 7 cm. Ø ramen 1,0 cm až 2,4 cm každé, obě ramena dohromady max. 4,5 cm.
    • Materiál: silikon, PU, ABS.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjecí anální vibrátor s bezdrátovým dálkovým ovládáním. Součástí balení je USB nabíjecí kabel a úložný sáček. Baterii pro dálkové ovládání si prosím objednejte zvlášť: 1 x AAA.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wonderful product gives me powerful orgasms

    Wonderful product gives me powerful orgasms. By far the best butt plug that I have purchased, stays in place easy and to clean.

      Hodnocení 

      ASSOME FEELINGS

      The butt plug is the perfect size, I find it quite easy to insert if you lube your ass not the plug. The vibrations are tremendous and change up to do things, I have never felt before. Very quiet, I have worn it at the bar, but had to leave after 15 minutes as I needed to cum.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied mon épouse avait la télécommande.
      Les vibrations sont vraiment impressionnante
      Je recommande vivement ce plug !!!

        Hodnocení 

        molto intenso

        molto intenso, e davvero fantastico se ti piace sentirti ben riempito

          Hodnocení 

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

            Hodnocení 

            Saugt sich zwischen die Arschbacken

            Saugt sich zwischen die Arschbacken und macht richtig Spass wenn man mit dem Analvibrator vom Partner in der Öffentlichkeit ferngesteuert wird.

              Napište vlastní recenzi

              Diskrétní anální kolík s 12 vibračními režimy a dálkovým ovládáním

              Diskrétní anální kolík s 12 vibračními režimy a dálkovým ovládáním

              Přichází skutečný vrchol pro fanoušky análního strečinku! Je pro vás normální anální sex příliš nudný? Pak se náš anální dilatátor stane vaším novým favoritem. Je vhodný pro všechny znalce, kteří ocení zejména roztahování análního kanálu. Pružný anální kolík jemně, ale neúprosně roztahuje anální otvor a vytváří nepředstavitelné pocity rozkoše.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              30 další položky ve stejné kategorii: