Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Nexus Revo Air - Rotační vibrátor prostaty se stimulací tlakem vzduchu

Zažijte dokonalý mužský orgasmus s Nexus Revo Air! Inovativní vibrátor na prostatu je zázrakem technologie a rozmazluje vás dvěma výkonnými motory a stimulací tlakem vzduchu. Přesně masíruje prostatu a perineum pro nezapomenutelné orgasmy prostaty.

Více informací

2972/00

k dispozici na

    Více informací

    Orgasmus prostaty je vrcholný mužský orgasmus a s Nexus Revo Air ho zažijete znovu a znovu! Vibrátor na prostatu Nexus Revo Air není obyčejný stimulátor prostaty, ale skutečný zázrak technologie! Díky inovativnímu designu, dvěma výkonným motorům a stimulaci tlakem vzduchu dokáže masírovat prostatu i perineum - erotogenní zónu mezi konečníkem a varlaty.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Inovativní vibrátor na prostatu
    • Se stimulací tlakem vzduchu
    • Rotační hřídel
    • 2 výkonné motory
    • 8 různých úrovní vibrací
    • S dálkovým ovládáním
    • Dobíjení přes USB
    • Silikon šetrný k tělu

     

    Orgasmus prostaty je něco jako svatý grál mužského potěšení. Jsou způsobeny stimulací prostaty, která je často označována jako "mužský bod G". Při tomto orgasmu pocit rozkoše daleko přesahuje obvyklou rozkoš, kterou zná většina mužů. Vyzařuje do celého břicha a může dokonce ovládnout celé tělo. Někteří muži dokonce uvádějí, že orgasmus prostaty může být intenzivnější než běžný orgasmus.

     

    Právě v tomto případě přichází na řadu vibrátor na prostatu Nexus Revo Air. Tento vibrátor na prostatu není obyčejná erotická hračka, ale skutečný zázrak techniky! Díky inovativnímu designu a dvěma výkonným motorům dokáže masírovat prostatu i perineum - erotogenní zónu mezi konečníkem a varlaty.

     

    A jako by to nestačilo, rotační pohyb hřídele umožňuje neustálou a přesnou masáž prostaty. Tlaková stimulace vzduchem navíc poskytuje další mravenčení, které vás katapultuje do nepředstavitelných výšin rozkoše. Díky osmi různým úrovním vibrací si můžete nastavit intenzitu podle svého gusta.

     

    Ale je to ještě lepší: pravidelné používání stimulátoru prostaty může mít i zdravotní účinky. Masáž prostaty údajně pomáhá snižovat riziko prostatitidy, erektilní dysfunkce a dalších problémů s prostatou.

     

    Shrnuto, stimulace prostaty pomocí stimulátoru prostaty Nexus Revo Air může vyvolat hluboký a intenzivní pocit rozkoše, který dalece přesahuje to, čeho lze dosáhnout tradičními sexuálními praktikami. S vibrátorem na prostatu, jako je Nexus Revo Air, je snadné prozkoumat tento skrytý bod rozkoše a zažít intenzivní potěšení z orgasmu prostaty.

     

    Zkrátka, s vibrátorem na prostatu, jako je Nexus Revo Air, objevíte zcela nový rozměr rozkoše a zažijete orgasmy tak intenzivní, že nebudete mít slov. Vyzkoušejte to - váš "mužský bod G" jen čeká na objevení!

     

    Jak stimulátor prostaty Nexus Revo Air používat?

     

    Vložte Nexus Revo Air análně s trochou lubrikantu a pociťte nádherné roztažení v oblasti konečníku a stimulaci prostaty. Nexus Revo Air se udržuje ve správné poloze a působí masážně díky pohybům pánve a stahům análního svěrače. Ať už s partnerkou nebo sami - vyzkoušejte ho a zažijte, jak intenzivní může být orgasmus prostaty.

     

    Nexus Revo Air od společnosti Nexus v detailu:

     

    Revo Air je inovativní vibrátor na prostatu s technologií tlaku vzduchu! Zatímco si užíváte příjemné vibrace a rotující hřídel uvnitř, aktivujete pulzující tlakové vlny vzduchu, které stimulují citlivé perineum. Tato kombinace zajistí intenzivní orgasmus, protože perineum obsahuje mnoho nervových zakončení a při stimulaci mužů se na něj často zapomíná. Přístroj Revo Air to mění a posouvá orgasmus prostaty na další úroveň. Stimulátor je vyroben ze silikonu šetrného k tělu a je měkký a pohodlný. Můžete jej používat i ve vaně nebo ve sprše, protože Revo Air je vodotěsný. Revo Air se snadno ovládá pomocí dálkového ovladače, který má dosah až 8 metrů. Stimulátor prostaty i dálkový ovladač lze dobíjet pomocí dodaného USB kabelu.

     

    Stimulátor prostaty by se měl používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo, protože lubrikanty na bázi silikonu by materiál napadly. Po použití je třeba stimulátor prostaty očistit trochou vody a mýdla. K dezinfekci lze použít také náš sprej VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Nexus Revo Air
    • Rotační vibrátor na prostatu se stimulací tlakem vzduchu
    • Délka: 13,8 cm
    • Zasouvací délka: 10 cm
    • Maximální průměr: 3,4 cm
    • Vnější průměr: 13,0 cm
    • Vodotěsný
    • Materiál: ABS, silikon
    • Cíl stimulace: konečník, prostata, perineum
    • Intenzita vibrací: Proměnlivá intenzita vibrací
    • Ovládání: Bezdrátové dálkové ovládání
    • Vibrace a pulzace
    • Provozní doba: 60 min
    • Dobíjení pomocí přiloženého USB kabelu
    • Doba nabíjení: 120 min

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Napište vlastní recenzi

      Nexus Revo Air - Rotační vibrátor prostaty se stimulací tlakem vzduchu

      Nexus Revo Air - Rotační vibrátor prostaty se stimulací tlakem vzduchu

      Zažijte dokonalý mužský orgasmus s Nexus Revo Air! Inovativní vibrátor na prostatu je zázrakem technologie a rozmazluje vás dvěma výkonnými motory a stimulací tlakem vzduchu. Přesně masíruje prostatu a perineum pro nezapomenutelné orgasmy prostaty.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: