Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Sondy a dilatátory

Zpravodaj

Vynucené vykuchání BDSM - Vibrátor penisu

Vynucený orgasmus a vynucené uvolnění pomocí vícenásobných orgasmů! Tato elegantní erotická hračka je krásně navržený BDSM vibrátor na penis s nuceným orgasmem, který vám umožní přesně stimulovat všechny vaše erotogenní zóny. Je vybaven 12 nastaveními vibrací pro nucený orgasmus, které lze snadno nastavit pomocí tlačítka na rukojeti.

Více informací

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tato elegantní sexuální hračka je krásně navržený vibrátor BDSM s nuceným orgasmem, který vám umožní přesně stimulovat všechny vaše erotogenní zóny. Je vybaven 12 nastaveními vibrací pro nucený orgasmus, které lze snadno nastavit pomocí tlačítka na rukojeti.

     

    Vibrátor na penis je dokonalou hračkou pro stimulaci penisu! Náš vibrátor je vybaven kulatou špičkou, kterou můžete použít ke stimulaci citlivého otvoru penisu a okraje žaludu. Vibrátor na penis MEO je vybaven 12 rychlostmi vibrací a lze jej nabíjet pomocí přiloženého USB kabelu. Vibrátor na penis je odolný proti stříkající vodě, takže jej můžete používat i ve sprše.

     

    Vibrátor je dodáván v luxusním úložném pouzdře, takže můžete svou erotickou pomůcku diskrétně uložit.

     

    Před použitím a po něm vibrátor očistěte naším čističem Sextoy Cleaner VERYCLEAN nebo jemným antibakteriálním mýdlem pro dobrou hygienu. Náš speciálně vyvinutý lubrikant VERYDEEP usnadňuje zavádění vibrátoru do penisu.

     

    Vynucený orgasmus a vynucená kastrace pomocí vícenásobného orgasmu

     

    "Tato forma nuceného orgasmu pomocí vibrátoru na penis se používá v nejrůznějších situacích a využívá se také v BDSM. Ve většině případů je muž pro takovou proceduru svázán, aby nemohl uniknout. Nyní lze muže přivést k nucenému orgasmu pomocí 12 nastavení vibrací.

     

    Obtížnost nuceného orgasmu však spočívá v tom, že pasivního muže nenecháte po orgasmu odpočívat, ale nadále ho sexuálně stimulujete a vzrušujete, abyste mohli vyvolat další vyvrcholení. Zde hrají důležitou roli především variace možností. Jednak je třeba vzbudit mužovu touhu, ale penis muže by měl být na začátku stimulován co nejvíce způsoby, aby nedošlo k nějakému přebuzení. Množství dosažených vyvrcholení se však u jednotlivých mužů liší a závisí na celé řadě faktorů. Pokud se dosáhne bodu, kdy muž již nemůže dosáhnout vyvrcholení ani s velkým úsilím, existují dvě možnosti.

     

    Při snadné variantě bylo dosaženo cíle nuceného vyvrcholení. Submisivní muž byl "dojit", dokud ho již nebylo možné přivést k orgasmu. Ve druhé variantě je muž nakonec přiveden k nucenému orgasmu naposledy pomocí masáže prostaty naším stimulátorem CUMELOT®, aby se skutečně odstranily všechny zbytky spermatu a muž se dostal daleko za své přirozené hranice.

     

    Po dosažení tohoto posledního vyvrcholení již muž nebude schopen v blízké budoucnosti dosáhnout vyvrcholení vůbec. Je však třeba mít na paměti, že tato procedura může být pro muže velmi namáhavá a náročná a že by po ní měl následovat dostatečný odpočinek."

     

    Další podrobnosti:

     

    • Více informací o násilné emaskulaci BDSM vibrátor na penis pro dojení penisu
    • Materiál: silikon, ABS - neobsahuje ftaláty
    • Hmotnost: 170 gramů
    • Nastavitelné vibrace / více rychlostí
    • Doba provozu: 60 min
    • Nastavení: 12
    • Šířka: 2,50 cm
    • Minimální průměr: 0,50 cm
    • Délka: 14,70 cm
    • Vibrátor na penis lze dobíjet pomocí přiloženého USB nabíjecího kabelu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Hodnocení 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Vynucené vykuchání BDSM - Vibrátor penisu

      Vynucené vykuchání BDSM - Vibrátor penisu

      Vynucený orgasmus a vynucené uvolnění pomocí vícenásobných orgasmů! Tato elegantní erotická hračka je krásně navržený BDSM vibrátor na penis s nuceným orgasmem, který vám umožní přesně stimulovat všechny vaše erotogenní zóny. Je vybaven 12 nastaveními vibrací pro nucený orgasmus, které lze snadno nastavit pomocí tlačítka na rukojeti.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: