Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Penis Plug s kroužkem na žalud "Démonique

Ponořte se do nových dimenzí potěšení s dlouhým kolíkem na penis "Démonique". S působivou délkou téměř 28 cm je považován za jeden z nejdelších kolíků na penis na světě.

Více informací

9091/00

k dispozici na

    Více informací

    Ponořte se do nových dimenzí potěšení s dlouhým kolíkem na penis "Démonique". S působivou délkou téměř 28 cm je považován za jeden z nejdelších kolíků na penis na světě.

    Kolík na penis s integrovaným kroužkem na žalud je erotická hračka speciálně navržená pro muže, která slouží jako stimulace i ozdoba. Hlavní část - penisový kolík - se zavádí do močové trubice pro intenzivní vnitřní stimulaci. Protože je penisový kolík vyroben z nerezové oceli, nabízí hladký, hygienický povrch, který umožňuje pohodlné zavádění a snadnou manipulaci. Výhodou nerezové oceli je její odolnost, snadná sterilizace a teplotní stálost.

    Integrovaný kroužek na žalud vyrobený ze silikonu uzavírá penis nebo kroužek na žalud a plní několik funkcí:

    • Fixace: kroužek pomáhá udržet penisový kolík bezpečně na místě a zabraňuje jeho přílišnému sklouznutí do močové trubice.
    • Zlepšení pocitu: Mírný tlak kroužku na žalud může zesílit pocit na žaludu, což zlepšuje celkový pocit z penisového kolíku.
    • Pohodlí: Zatímco nerezová ocel je vynikající volbou pro penisový kolík, silikon nabízí pružnost a přizpůsobivost kroužku na žalud, takže se pohodlně nosí.


    Společně nabízejí kolík na penis a kroužek na žalud intenzivní a jedinečný pocit, který je oblíbený jak u začátečníků, tak u pokročilých nadšenců BDSM a fetiše. Při používání těchto erotických hraček však vždy dbejte na správné a hygienické zacházení, abyste předešli poranění nebo infekcím.

    Penisový kolík "Démonique" byl vyvinut pro milence, kteří oceňují naprostou ztrátu kontroly a touží po obzvlášť hlubokých, extrémních a intenzivních pocitech z průniku. Vzhledem k jeho obrovské délce jej však doporučujeme pouze zkušeným uživatelům.

    Aby byl zážitek ještě intenzivnější, opatřili jsme penisový kolík drážkami a kuličkami, které poskytují dodatečnou stimulaci při zavádění. Penisový kolík má průměr cca 8 mm a zasouvací délku cca 23 cm.

    Materiál? Vysoce kvalitní antialergická chirurgická ocel. Byla vyrobena s maximální péčí v CNC procesu a následně vyleštěna do vysokého lesku připomínajícího zrcadlo. To zajišťuje nejen elegantní vzhled, ale také příjemně hladký pocit na pokožce.

    Proč jsou VeryDeep a INSTACLEAN naprostou nezbytností pro Urethral Play!

    Optimální příprava a péče o praktiky, jako je Urethral Play, je zásadní pro zajištění příjemného a hygienického zážitku. K tomu slouží lubrikační gel VeryDeep a dezinfekční sprej INSTACLEAN.

    • Lubrikant VeryDeep byl vyvinut speciálně pro Urethral Play. Má jedinečnou konzistenci, která usnadňuje zavádění a poskytuje jemný a příjemný pocit. Zatímco běžné lubrikanty nevydrží dostatečně dlouho nebo neposkytují potřebnou lubrikaci, VeryDeep poskytuje dlouhotrvající a hladký zážitek, který minimalizuje riziko podráždění a poranění. Navíc je lubrikant VeryDeep klinicky testován a je bezpečný a kompatibilní i pro citlivou pokožku.
    • Po Urethral Play je důležité důkladně očistit penisový kolík i postiženou oblast, aby se předešlo riziku infekce. Dezinfekční sprej INSTACLEAN k tomu nabízí ideální řešení. Sprej účinně a rychle likviduje bakterie, viry a další škodlivé mikroorganismy, čímž zajišťuje bezpečnost na Urethral Play. Jednoduše jej nastříkejte, nechte působit a mějte jistotu, že je penisový kolík zbaven potenciálně škodlivých zárodků.


    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete využít i další možnosti, které vám nabízíme:

    • Dlouhý penisový kolík "Démonique" s kroužkem na žalud
    • Dimensions: Průměr 8 mm, zasouvací délka cca 23 cm.
    • Materiál: nerezová ocel, silikon

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    A great buy and an excellent product

    This is definitely a great buy got it earlier than expected. I used it right away and once I got it in I was able to get it as far as it would go. It felt real good inside of my penis. It had me very excited and my penis stayed hard the whole time while inside me . Don't forget the "very deep" lube.

    • 7 z 7 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Kinky, scary the first time.

    Kinky, scary the first time. After a few tries it went in and didn't hurt when fully inserted. Now i wish it was long enough to reach my prostate,which, i'm told, almost always results in involuntary ejaculation.

    • 8 z 8 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Penis Plug s kroužkem na žalud "Démonique

    Penis Plug s kroužkem na žalud "Démonique

    Ponořte se do nových dimenzí potěšení s dlouhým kolíkem na penis "Démonique". S působivou délkou téměř 28 cm je považován za jeden z nejdelších kolíků na penis na světě.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: