Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Penis Plug - Hard Pleasure

Jste připraveni rozšířit své zkušenosti s pronikáním? Pak je BDSM kolík na penis Hard Pleasure odpovědí na vaše erotické fantazie.

Více informací

9727/00

49,90 €


-65%

17,47 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Jste připraveni rozšířit své zkušenosti s pronikáním? Pak je Hard Pleasure penis plug odpovědí na vaše erotické fantazie. Nabízí vám víc než jen intenzivní sexuální stimulaci, pošle vás daleko za hranice erotického potěšení.

     

    Pokud to potřebujete HARD, budete z Hard Pleasure BDSM penis plug a z vyvrcholení, která vám přinese, nadšeni.

     

    Tento BDSM kolík na penis rozhodně není pro začátečníky. Má délku 15 cm, zasouvací délku 13,5 cm, průměr v nejširším místě téměř 16 mm a hmotnost 175 gramů. Kroužek na konci zaručuje, že jej můžete rychle vyjmout.

     

    Penisový kolík Hard Pleasure je uvnitř dutý, takže tělesné tekutiny mohou snadno odtékat. Tento penisový kolík je vyroben z lékařské oceli a je konstruován tak, aby vydržel. Nemluvě o působivém designu hřídele, který vám zaručí dokonalou stimulaci močové trubice. S tímto drsňákem budou vaše orgasmy intenzivnější, než si dokážete představit ve svých nejdivočejších snech. Vyzkoušejte ho a vsadíme se, že se stane vaší oblíbenou hračkou.

     

    Doporučujeme náš speciální lubrikační gel VERYDEEP pro zavádění a náš sprej VERYCLEAN pro hygienické čištění uretrálních erotických pomůcek. Oba produkty jsou k dostání zde v BDSM Shopu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wow

    Too Early for me... Perhaps soon ☺️ it seems so exciting

      Hodnocení 

      A wonderfull toy.

      Just the right diameter and length to be comfortable. I combined it with a ring that fits snugly behind my glans and the sensations were unbelievable. I can wear it all day, cum and piss thru it, and it gives great pleasure throughout the day as it reminds you it's there. Great service form time of order to receipt also.

        Hodnocení 

        5 stars

        Product arrived quickly & is well made. The rounded ribs make it easy to insert & comfortable to wear, and the ability to allow fluids to flow-through makes it perfect. The ring on the end makes it easy to hook up to an estim power box, using an alligator clip, and it feels great when using itwith electrical current, or without. Yum.

          Napište vlastní recenzi

          Penis Plug - Hard Pleasure

          Penis Plug - Hard Pleasure

          Jste připraveni rozšířit své zkušenosti s pronikáním? Pak je BDSM kolík na penis Hard Pleasure odpovědí na vaše erotické fantazie.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: