Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Masturbátor STROBE pro muže - sexuální stroj pro masáž penisu

Přestaňte používat ruku a užijte si, co vám náš masturbátor nabízí: Masáž penisu, při které ztratíte z dohledu i ze zvuku a uděláte se jako kůň.

Více informací

2212/00

k dispozici na

    Více informací

    Přestaňte používat ruku a užijte si, co vám náš masturbátor nabízí: Masáž penisu, při které ztratíte sluch a uděláte se jako kůň.

     

    Je čas vstoupit do 21. století se sexuálním strojem, který dá vašemu penisu to, co si zaslouží! Zažijte masáž penisu, o které jste dosud mohli jen snít! Tato stříkající a dobíjecí erotická hračka má 6 masážních programů a 3 rychlosti, takže si můžete najít přesně ten rytmus, který vás bude vzrušovat!

     

    Inovativní STROBE je automatický masturbátor, který bude váš penis hýčkat intenzivní masáží a nádhernými rotačními pohyby. Díky integrované "Light Show", systému vícebarevných LED diod, se masturbační potěšení stane také vizuálním vrcholem.

     

    Výkonný masturbátor STROBE vám nabízí šest různých programů a tři intenzity; rotační pohyby lze kombinovat s pohyby tam a zpět. Můžete si také zvolit směr otáčení. Měkký vnitřní stimulační návlek, který je pokrytý malými nopky, zajišťuje obzvlášť intenzivní pocit.

     

    Po použití lze masturbační návlek z přístroje jednoduše vyjmout a vyčistit teplou vodou, jemným mýdlem nebo naším čističem Sextoy Cleaner VERYCLEAN.

     

    Více informací:

     

    • Masturbátor pro muže pro dokonalou masáž penisu (erotický strojek)
    • Vhodný pro penis o průměru cca 1,5 až 3,5 cm.
    • Masturbátor s rotačními, stimulačními pohyby tam a zpět
    • Integrovaný systém osvětlení v několika barvách
    • 6 režimů a 3 rychlosti
    • Více možností stimulace
    • Dobíjení přes USB
    • Rozměry: 25,5 x 8 cm
    • Materiál: TPR, ABS

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Absolutely wonderful

    This is my first time using a toy like this and I have to say it was amazing. Nice tight seal is formed when I got in. The different speeds and rotations are a big plus. Hell just turning it off, waiting for a moment then turning it back on is great too. Construction seem solid and ease of cleaning is much appreciated. For this being my first motorized stroker I do believe I made an excellent choice.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Nice

    At the end of the day, when work is done and I just need to relax, the best way to do it is to sit back and beat off. Sometimes I use porn, sometimes I don't. And sometimes I use my hand... But lately I've been using the Strobe a lot. Every guy knows that the combination of that stroking and swirling is where it's at! I play with my balls and use the lubed-up machine just on the head of my cock, and then thrust into it slowly while the machine is on one of my favorite settings, doing work on my dick. In no time, I'm ready to bust a nut inside this thing, but I take my time, pushing all the way inside as it jacks me off like nothing else. Once I'm fully inside it, I let it do its own thing, going through various settings until I'm on the edge of cumming. Relaxing is nice, but sometimes it's even better to work up a sweat.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Masturbátor STROBE pro muže - sexuální stroj pro masáž penisu

    Masturbátor STROBE pro muže - sexuální stroj pro masáž penisu

    Přestaňte používat ruku a užijte si, co vám náš masturbátor nabízí: Masáž penisu, při které ztratíte z dohledu i ze zvuku a uděláte se jako kůň.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: