Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Masturbátory pro muže

Zpravodaj

Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbátor pro muže

Hledáte masturbátor, který je stejně dobrý jako opravdu dobrý sex? Vaše hledání je u konce, protože vaše přání byla vyslyšena: nyní je tu masturbátor Satisfyer Men Heat Vibration.

Více informací

2205/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Hledáte masturbátor, který je stejně dobrý jako opravdu dobrý sex? Vaše hledání je u konce, protože vaše přání bylo vyslyšeno: masturbátor Satisfyer Men Heat Vibration je nyní k dispozici.

     

    Masturbátor Satisfyer Men Heat Vibration je vybaven inovativní tepelnou funkcí, díky které bude vaše rozkoš úchvatně realistická. Po aktivaci se masturbátor zahřeje až na 40 stupňů Celsia - nechte se příjemným teplem v plyšovém tunelu lásky z lékařského silikonu přivést k šílenství. Když v extázi zavřete oči a jednoduše se necháte unášet k orgasmu, v mžiku zapomenete, že máte sex s hračkou! To vše si můžete díky vodotěsnému provedení užívat i ve sprše nebo ve vaně.


    Mužný design v elegantní černé barvě dělá z masturbátoru Satisfyer stylovou erotickou hračku pro moderní muže. Díky své dokonalé velikosti padne pohodlně do ruky a snadno se používá, i když se věci stávají divokými. Díky dobíjecí baterii lze erotickou hračku nabíjet pomocí přiloženého magnetického kabelu USB.


    Váš masturbátor Satisfyer je vybaven výkonnými dobíjecími bateriemi a lze jej dobíjet ekologicky šetrným způsobem.

    Měkký silikon je úžasně pružný a rychle absorbuje teplotu vašeho těla. Naše aquameo na vodní bázi je k materiálu šetrné a udržuje povrch příjemný a pružný. Díky voděodolné úpravě můžete masturbátor čistit vlažnou vodou a jemným mýdlem a poté použít náš sprej VERYCLEAN pro komplexní hygienu.

     

    Více informací:

     

    • Masturbátor pro muže
    • Poté, co Satisfyer svými revolučními výrobky přinesl mnohonásobný orgasmus ženám po celém světě, se nyní Satisfyer Men věnuje mužům. Sportovní lifestylový design, důmyslné technologie a nezapomenutelné orgasmy!
    • Rozměry: délka 140 mm, délka hřídele 75, průměr 30 až 50 mm.
    • Materiál: silikon a ABS
    • Vodotěsný
    • Baterie: Baterie: dobíjecí baterie
    • Chcete si koupit masturbátor? Tento masturbátor pro muže je jednou z nejoblíbenějších erotických hraček pro muže v našem internetovém sexshopu!

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Schwanz rein und ab geht s.

    Der schöne Satisfyer Men - Heat Vibration – Masturbator für Männer ist gestern angekommen. Haben ih gleich ausprobiert. Hammer Ding. Schwanz rein und ab geht s. Es war ein total angenehmes gefühl. Besonders hat es meinem Freund gefallen da es eine Einstellung gibt, wo die Vibration kurz Pause macht und dann wieder anfängt. Sein Schwanz wurde dabei voll hart. Und man merkte wie sehr mein Freund es genossen hat. Also wir können den Satisfyer absolut empfehlen. Mit der Wärme haben wir es noch nicht probiert. Machen wir heute abend ;).

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbátor pro muže

    Satisfyer Men Heat Vibration - Masturbátor pro muže

    Hledáte masturbátor, který je stejně dobrý jako opravdu dobrý sex? Vaše hledání je u konce, protože vaše přání byla vyslyšena: nyní je tu masturbátor Satisfyer Men Heat Vibration.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: