Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Penisové zátky

Zpravodaj

Penis Plug - Big Boy Grooved

Překonejte své hranice s kolíkem na penisBig Boy Grooved a nechte se odměnit nejintenzivnějšími sexuálními pocity svého života.

Více informací

9724/00

49,90 €


-65%

17,47 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Překonejte své hranice s kolíkem Big Boy Penis Plug a nechte se odměnit nejintenzivnějšími sexuálními pocity ve svém životě. Ať už si budete hrát sami nebo s partnerkou, tento kolík na penis vám poskytne nepopsatelné potěšení.

     

    Jste připraveni na další úroveň autoerotické stimulace? Drážkovaný kolík na penis Big Boy vás díky svému jedinečnému designu posune na zcela novou úroveň rozkoše. Tento dutý kolík, vyrobený z chirurgické oceli bez obsahu niklu, vás potěší hmotností 190 gramů a délkou 15,5 cm. Na konci se nachází kroužek, který v případě potřeby umožňuje kolík na penis rychle vyjmout. Drážkovaný dřík má průměr 16 mm a zaručuje, že při zavádění jasně ucítíte každou jednotlivou drážku. Kolik rozkoše si můžete dopřát? Tento penisový kolík vás rozhodně zcela uspokojí.

    Pro zavádění doporučujeme náš speciální lubrikant VERYDEEP a pro hygienické čištění náš sprej VERYCLEAN.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    très agréable avec ses vagues ...

    Très pratique pour élargir lentement et en douceur le méat et l'urètre , en alternance avec l'étireur de pénis réf 1113/00 , l'Ace réf 9576/S02 (12-16-20 ) , et le set de sondes Hegar réf 4271/00 , cela a permis de passer de 8mm à 18mm ,puis 19mm avec l'étireur , et 20mm avec l'Ace ;et je passe ce jour commande du vibrateur Fat Monster réf 9577/00 de 21mm . Et toujours prudence et stérilisation .....!

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    esperando

    desde el dia 5 de enero estoy esperando. Les he escrito y no me contestan

      Hodnocení 

      Excellent quality

      Excellent quality - fast delivery. Hits the spots going in and out. The ribs give great feelings in and out. Would recommend.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Penis Plug - Big Boy Grooved

      Penis Plug - Big Boy Grooved

      Překonejte své hranice s kolíkem na penisBig Boy Grooved a nechte se odměnit nejintenzivnějšími sexuálními pocity svého života.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: