Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondage spreader bar

Zpravodaj

BDSM rozpěrná tyč potažená kůží - Noblesse Collection

Elegantní bondage roztahovací tyč vyvinutá profesionály je vyrobena z extra tvrdého eukalyptového dřeva a poté potažena japonskou hovězí kůží. Kovové koncovky v barvě růžového zlata jsou opatřeny karabinkou pro připojení pout na ruce nebo nohy k rozpěrné tyči. BDSM rozpěrná tyč, která se používá i v nejlepších BDSM studiích na světě.

Více informací

3169/00

k dispozici na

    Více informací

    Elegantní bondage roztahovací tyč vyvinutá profesionály je vyrobena z extra tvrdého eukalyptového dřeva a poté potažena japonskou hovězí kůží. Kovové koncovky v barvě růžového zlata jsou opatřeny karabinkou pro připojení pout na ruce nebo nohy k rozpěrné tyči. Profesionální luxusní rozpínací tyč od MEO®, která se používá i v nejlepších BDSM studiích na světě.

     

    Tato kolekce od MEO® svou výraznou barvou, sytě vínově červenou, symbolizuje nejen eleganci, lásku, vášeň, romantiku a vřelost; má také zdůraznit citové pouto mezi Top a Sub během bondage. Kovové prvky v barvě růžového zlata, které barevně dokonale ladí s designem, dodávají výrobkům krásný kontrast.

    Nejdůležitější prvky:

     

    • Vychutnejte si svazování nebo roztahování svým pánem či paní s tímto ušlechtilým luxusním roztahovákem z kolekce Noblesse.
    • Profesionální kvalita pro BDSM studia, dominy apod.
    • délka 50 cm, průměr 2 cm.
    • Pro efektivní bondage: V kombinaci s pouty jsou ruce nebo nohy rychle a snadno svázány.
    • Elegantní vzhled: Rozpínací tyč je potažena japonskou hovězí kůží a na každém konci je vybavena 2 otočnými karabinami a kováním ve vzhledu růžového zlata.
    • Vínová barva je úzce spojena s vášní a noblesou, ale symbolizuje také temnou stránku erotiky.
    • Japonská hovězí kůže se skvělými vlastnostmi materiálu.
    • Eukalyptové dřevo s vysokou tvrdostí, navíc udržitelné a šetrné k životnímu prostředí.
    • Vysoce kvalitní, odolná, ale lehká, přestože je vyrobena ze silné hovězí kůže.
    • Elegantní design a nejvyšší kvalita zpracování.

     

    Co je na rozmetadle z kolekce Noblesse výjimečného?

     

    Naše rozpěrná tyč omezuje volnost pohybu při bondáži! S rozpěrnou tyčí můžete svého submisivního partnera v mžiku zafixovat a bez větších problémů si užívat extrémní bondage pozice. Rozpěrná tyč z kolekce Noblesse od MEO® se zúčastní každého dobrodružství, ať už dáváte přednost erotickému, nebo tvrdému bondage sezení. Tato luxusní roztahovací tyč potěší začátečníky i znalce. Fixaci pomocí roztahovací tyče lze provádět na rukou i na nohou a je nejen velmi účinná - vypadá také velmi eroticky! Robustní rozpěrná tyč vyrobená z eukalyptového dřeva a potažená japonskou hovězí kůží slouží k zaháknutí pout na kotníky nebo pout na ruce do karabin. Neexistuje rychlejší a účinnější způsob, jak se tak elegantně spoutat!

     

    Pro kolekci Noblesse by MEO® se používá pouze japonská hovězina a měkká jehněčí kůže nappa, která splňuje nejvyšší standardy kvality a ochrany životního prostředí. Všechny výrobky jsou vyráběny zkušenými sedláři a brašnáři, kteří mají dlouholeté řemeslné zkušenosti. Naše důmyslné zpracování a rostlinné činění dodávají hovězí kůži krásný povrch a příjemný omak. Výroba probíhá s maximální pečlivostí - od střihu přes šití až po dokonalý výsledek.

     

    Vlastnosti a výhody japonské hovězí kůže:

     

    Japonská hovězí kůže má mnoho vynikajících vlastností, protože je - stejně jako druhá kůže - poddajná, pružná, ohebná, natahovací a elastická. Téměř v kontrastu s tím je díky rostlinnému činění také pevná a zároveň odolná proti roztržení. Všude kolem perfektní vlastnosti, aby z něj bylo možné vyrobit vysoce kvalitní pouta a BDSM doplňky pro MEO®.

     

    Více informací:

     

    • Bondage roztahovací tyč potažená kůží
    • Luxusní bondážní doplněk z kolekce MEO® Noblesse
    • Kolekce Noblesse zahrnuje pouta na ruce, pouta na kotníky, kuličkový roubík, roztahovací tyč, spojovací prostředek pro hogtie a obojek s vodítkem. Vyrobeno v té nejlepší kvalitě, která splňuje nejvyšší nároky.
    • Materiál: japonská hovězina, kov, jehněčí kůže nappa
    • Barva: bordó červená, černá
    • Barva přezek: Barva: růžově zlatá
    • Materiál: eukalyptové dřevo (vysoká tvrdost, udržitelné a šetrné k životnímu prostředí), japonská hovězina, kov
    • Délka: 50 cm, průměr: 2 cm
    • Jádro z odolného eukalyptového dřeva
    • karabina s hladkým chodem
    • lesklé leštěné kovové prvky
    • Barva: bordó červená a růžově zlatá
    • Vyobrazeno s kotníkovými manžetami z kolekce Noblesse. Manžety na kotníky nejsou součástí dodávky. Objednejte si je prosím samostatně.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Elegante spreizstange

    Super elegant und hochwertig. Abmessungen sind perfekt zum spreizen aber dennoch gut zu transportieren. Rosegoldene hochwertige metalldetails machen die spreizstange perfekt

      Hodnocení 

      Quality BDSM gear

      Great Product, Quality Product, very versatile as well. My Sub loves when I use this on him.

        Hodnocení 

        Absolutes high end

        Absolutes high end und nur zu empfehlen. Klasse verarbeitet

          Napište vlastní recenzi

          BDSM rozpěrná tyč potažená kůží - Noblesse Collection

          BDSM rozpěrná tyč potažená kůží - Noblesse Collection

          Elegantní bondage roztahovací tyč vyvinutá profesionály je vyrobena z extra tvrdého eukalyptového dřeva a poté potažena japonskou hovězí kůží. Kovové koncovky v barvě růžového zlata jsou opatřeny karabinkou pro připojení pout na ruce nebo nohy k rozpěrné tyči. BDSM rozpěrná tyč, která se používá i v nejlepších BDSM studiích na světě.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          10 další položky ve stejné kategorii: