Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondage spreader bar

Zpravodaj

BDSM roztahovací tyč s koženými pouty

Prozkoumejte vzrušující rozmanitost bondáže s naší nastavitelnou roztahovací tyčí s polstrovanými koženými pouty. S tímto kvalitním BDSM výrobkem od MEO budete mít partnerovy nohy nebo ruce široce roztažené a jeho řitní otvor nebo ústa připravená k intenzivní akci.

Více informací

3251/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Prozkoumejte vzrušující rozmanitost bondáže s naší nastavitelnou rozpěrnou tyčí s polstrovanými pouty. S tímto kvalitním BDSM výrobkem od MEO budete mít partnerovy nohy nebo ruce široce roztažené a jeho řitní otvor nebo ústa připravená k intenzivní akci.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Udržuje nohy (nebo ruce) široce roztažené a připravené k akci.
    • Nastavitelná šířka.
    • Kožená pouta jsou dostatečně široká pro kotníky a dostatečně pevná pro zápěstí.
    • Polstrovaná kožená pouta jsou mimořádně pohodlná, ideální pro dlouhá sezení.
    • S integrovaným ocelovým D-kroužkem pro připevnění provazů, řetězů nebo jiných BDSM pomůcek k rozpěrné tyči.

     

    Šířku BDSM rozpěrné tyče lze během okamžiku nastavit a zafixovat. Pevně připevněná kožená pouta jsou dostatečně široká, aby bezpečně obepínala kotníky, a zároveň dostatečně pevná, aby pevně obepínala zápěstí. S naší nastavitelnou rozpěrnou tyčí na ruce a nohy s polstrovanými koženými pouty máte neomezené možnosti, jak posunout bondage sezení na novou úroveň. Vydejte se do nových dimenzí rozkoše a poddanosti a zažijte nezapomenutelné chvíle se svým partnerem.

     

    Díky silně polstrované kůži nabízejí pouta vysokou úroveň pohodlí i během dlouhých sezení. Můžete se tak plně soustředit na nadcházející dobrodružství, aniž byste se museli obávat nepříjemných tlakových bodů na kloubech. Manžety, které můžete použít jako pouta na ruce nebo kotníky, lze individuálně nastavit podle velikosti a jsou dokonce uzamykatelné. V neposlední řadě jsme BDSM roztahovák vybavili praktickým D-kroužkem pro připevnění lan, řetězů nebo jiných bondage doplňků.

     

    Co je na BDSM rozpěrné tyči výjimečného?

     

    Rozpínací tyče jsou na BDSM scéně velmi oblíbené, a to z dobrého důvodu. Používají se k roztažení partnerových nohou nebo rukou doširoka od sebe. Umožňují tak různé vzrušující polohy a otevírají nové možnosti pro scénáře dominance a podřízení. Rozpěrná tyč zajišťuje bezpečnou a stabilní polohu, takže dominantní partner má nad submisivním partnerem vždy plnou kontrolu. Naše rozpěrné tyče lze použít k fixaci a udržení partnera v určité poloze, což zvyšuje pocit vydanosti na milost a podporuje intenzivní podřízení. Rozpěrné tyče MEO navíc poskytují nerušený výhled a snadný přístup ke všem tělesným otvorům, což otevírá další možnosti stimulace a trestání. Rozpěrné tyče lze také kombinovat s dalšími bondážními doplňky a vytvořit tak ještě intenzivnější zážitek.

     

    Více informací:

     

    • BDSM roztahovací tyč s koženými pouty
    • Nastavitelná délka rozpěrné tyče
    • Materiál: ocel, kůže
    • Barva: černá
    • Vybaveno párem kožených pout, která lze použít jako pouta na ruce nebo jako pouta na kotníky.
    • Naše rozpěrná tyč je vhodná pro začátečníky i zkušené milovníky BDSM.
    • Délka (bez kožených pout): minimální šířka 37 cm, maximální šířka 62 cm. Šířku rozpěrné tyče lze nastavit v krocích po 2,5 cm.
    • Internetový obchod BDSM: Vítejte ve fascinujícím světě MEO! Jsme hrdí na to, že vyrábíme vysoce kvalitní bondage a BDSM produkty, díky kterým se splní každá fantazie. Pokud jde o nejlepší BDSM rozpěrné tyče, jsme nezpochybnitelnou jedničkou! Naše rozpěrné tyče jsou mistrovská díla řemeslného zpracování, navržená tak, aby posouvala hranice rozkoše. Naše rozpěrné tyče, pouta na ruce a kotníky jsou dokonalými doplňky, které zvýrazní vaše poddanství a splní vaše nejerotičtější sny. Každá roztahovací tyč byla vyrobena s maximální péčí, aby vám bezpečně a pohodlně padla, zatímco se budete zcela oddávat svému dominantnímu partnerovi. MEO dbá nejen na vysokou kvalitu výrobků, ale také na vaši bezpečnost a spokojenost. Proto používáme jen ty nejlepší materiály a dbáme na každý detail. Důvěřujte kvalitě našich výrobků a know-how MEO, které oceňují milovníci BDSM po celém světě. Poznejte vzrušující svět bondage s MEO a ponořte se do vesmíru plného svádění, moci a oddanosti.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Der Schlüssel zu intensiver Unterwerfung

    In meinem etablierten BDSM-Studio im Herzen von Wien sehe ich es als meine Aufgabe, meinen Klienten ein Höchstmaß an Dominanz und Kontrolle zu bieten. Die verstellbare Spreizstange mit ledernen Fesseln hat sich dabei als absolut unverzichtbares Werkzeug in meiner Sammlung erwiesen.

    Von der Optik bis zur Funktionalität ist diese Spreizstange tadellos. Die Manschetten sind aus hochwertigem Leder gefertigt und gepolstert, so dass der Sklave auch bei längeren Sessions nicht aus der Position gerät. Aufgrund ihrer Größe können die Manschetten sowohl an den Fuß- als auch an den Handgelenken befestigt werden, was einen vielseitigen Einsatz ermöglicht. Selbst Suspensionsbondage ist hiermit möglich, was allerdings vom Gewicht des Klienten abhängt.

    Die Verstellbarkeit der Spreizstange ist ein großer Vorteil, da ich meine Klienten so positionieren kann, wie ich es für richtig halte und ihre Bewegungsfreiheit kontrollieren kann. Der integrierte D-Ring aus Stahl ist ein weiterer Pluspunkt, er erweitert die Möglichkeiten, meine Kunden zu fixieren und zu dominieren.

    Das Alleinstellungsmerkmal dieser Spreizstange sind jedoch die abschließbaren Manschetten. Sie erlauben mir, die Kontrolle zu verstärken und die Gefühle der Unterwerfung und Hingabe meiner Kunden zu vertiefen. Nichts ist befriedigender als der Anblick eines Sklaven, der sich völlig hingibt und durch das Schloss an den Manschetten gesichert ist.

    Ich empfehle diese Spreizstange jeder professionellen Domina oder jedem BDSM-Studio, das sein Spektrum an Erfahrungen und Spielmöglichkeiten erweitern möchte. Die Kombination aus Komfort und Kontrolle macht diese Spreizstange zu einem unverzichtbaren Instrument, das die Intensität jeder Sitzung steigert. Glauben Sie mir, es ist eine Investition, die sich lohnt.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Absolute Topqualität

    Ich bin von diesem Produkt absolut begeistert. Die Qualität ist wirklich herausragend und der Schiebe-Mechanismus zum verstellen der Weite der Stange ist genial. Zudem sind die Fußfesseln toll verarbeitet.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Amazing

    The spreader bar is amazing quality The bar is amazing quality strong and durable and the wife is in love with it and the delivery of my order was on time

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BDSM roztahovací tyč s koženými pouty

    BDSM roztahovací tyč s koženými pouty

    Prozkoumejte vzrušující rozmanitost bondáže s naší nastavitelnou roztahovací tyčí s polstrovanými koženými pouty. S tímto kvalitním BDSM výrobkem od MEO budete mít partnerovy nohy nebo ruce široce roztažené a jeho řitní otvor nebo ústa připravená k intenzivní akci.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    10 další položky ve stejné kategorii: