Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bezpečné pásy cudnosti

Zpravodaj

Pás cudnosti NoPacha ® Mancage

První volba přísných držitelů klíčů: NoPacha ® Mancage je moderní pás cudnosti pro muže. Promyšlený design, vysoký komfort nošení a úžasně lehký high-tech materiál, ze kterého byl pás cudnosti vyroben, dělají z tohoto zařízení cudnosti vítěze našeho testu mezi pásy cudnosti.

Více informací

2768/00

k dispozici na

    Více informací

    První volba přísných držitelů klíčů: NoPacha ® Mancage je moderní pás cudnosti pro muže. Během krátké doby si získal srdce BDSM komunity v Evropě, Asii a USA. Promyšlený design, vysoký komfort nošení a úžasně lehký high-tech materiál, ze kterého byl pás cudnosti vyroben, dělají z tohoto zařízení cudnosti vítěze našeho testu mezi pásy cudnosti.

     

    BDSM Extra: Při nasazeném pásu cudnosti je dokonce možné dojit i neztopořený penis.

     

    Ve srovnání s jinými pásy cudnosti nabízí pás cudnosti NoPacha® Mancage mnoho výhod a zcela a neúprosně brání submisivnímu muži v masturbaci. Samozřejmě je znemožněn i pohlavní styk nebo nevěra: zařízení cudnosti nemůže být účinnější! Pás cudnosti NoPacha® Mancage je vyroben z prakticky nezničitelného polymeru, který zajišťuje nízkou hmotnost. Tento pás cudnosti tak neponechává nic náhodě pro trvalou nebo krátkodobou cudnost.

     

    Pás cudnosti NoPacha ® Mancage má po stranách větrací otvory, které slouží k odvětrávání a zvyšují komfort nošení. Otvorem ve tvaru štěrbiny je také možné dojit neztopořený penis nebo močit. Pás cudnosti NoPacha® Mancage je proto zcela vhodný pro použití 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pás cudnosti NoPacha © Mancage lze diskrétně nosit pod běžným oblečením při mnoha každodenních činnostech, dokonce i při plavání v moři nebo jízdě na kole. Ani pod těsnými sportovními šortkami nebo džínami není pás cudnosti patrný.

     

    Jak se pás cudnosti používá?

     

    Pás cudnosti NoPacha® Mancage je dodáván se vším, co potřebujete ke kontrole penisu a mužských hormonů. S pásem cudnosti je penis udržován v bezpečí v tzv. kleci na penis. Použití je velmi jednoduché: Na kleci na penis jsou tyče, do kterých se vloží jeden ze čtyř přiložených kroužků - odpovídající obvodu penisového dříku. Klec na penis se poté přetáhne přes žalud a ochablý penis. Kroužek se připevní k základně penisu. Varlata se umístí mezi ně nebo pod ně, do vzniklé mezery. Klec lze samozřejmě také uzavřít. S nasazenou a zcela uzavřenou klecí cudnosti NoPacha® Mancage je důsledně zabráněno všem sexuálním aktivitám.

     

    Rozsah dodávky Pás cudnosti NoPacha ® Mancage pro muže:

     

    Klec na penis, čtyři kroužky na penis různých velikostí (38 mm, 43 mm, 48 mm a 52 mm) a integrovaný kovový zámek se dvěma klíči.

     

    Další podrobnosti: Vnitřní kapsa s kapsou na ruce a s ochranným krytem proti hmyzu:

     

    • Plastový pás cudnosti NoPacha ® Mancage
    • Bezpečný pás cudnosti pro muže
    • Zaručená cudnost - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu - dlouhodobě
    • Každý pás cudnosti je dodáván s kroužky na penis různých velikostí.
    • NOPACHA ® je registrovaná ochranná známka společnosti MEO Germany.
    • Chcete si koupit pás cudnosti? Hledáte pás cudnosti pro začátečníky? Nebo pás cudnosti pro trvalé používání? Pak je uzamykatelný bezpečný pás cudnosti od NoPacha ® tou správnou volbou. Je to bestseller v našem BDSM internetovém obchodě a byl vybrán jako nejlepší klec cudnosti s nejvyšší spokojeností zákazníků.
    • Aby mohl penis v pásu cudnosti volně klouzat a neodíral se, doporučujeme používat náš výživný gel PLOWBOY s aloe vera a vitaminem E.
    • Během přestávky v nošení je třeba pás cudnosti vyčistit pomocí spreje VERYCLEAN.
    • Pro naše pásy cudnosti doporučujeme naše výrobky CUMELOT® pro příležitostné nucené vykastrování pasivního muže.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    fiable et legere

    une révolution de part son matériaux composite qui la rend extrêmement légère et non détectable sous les portiques à métaux .
    Idéal pour la mer et la piscine.
    l’anneau qu’il faut choisir pas trop petit, est confortable à porter longtemps avec des bords doux, (livré avec avec quatre anneaux) . Attention tout de même à ne pas comprimer les vaisseaux.
    Une contrainte maximum qui permet de ne plus avoir à y penser du tout tant plus rien n’existe.
    Visuellement l’aspect coupé net est très réussi et la couleur noir s’accorde bien avec l’aspect extrême de la taille.
    Quasi Invisible avec un profile très plat son utilisation s’imposera en extérieur sous un bikini ou dans un maillot une pièce echancré ou sa légèreté la fera oubliée.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Sitzt eng und das ist gut so!

    Der KG Mancage sitzt sehr eng, drückt alles Bondage-ähnlich zusammen, ist abschließbar, unkaputtbar und man kann den Penis nicht zur Erregung bringen. Masturbation oder gar Orgasmus ist vollkommen unmöglich. Für mich ist das einer der besten Keuschheitsgürtel auf dem Markt. Bin sehr zufrieden.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Great fit

    great fit, a little tricky to put on but after that is real good.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Pás cudnosti NoPacha ® Mancage

    Pás cudnosti NoPacha ® Mancage

    První volba přísných držitelů klíčů: NoPacha ® Mancage je moderní pás cudnosti pro muže. Promyšlený design, vysoký komfort nošení a úžasně lehký high-tech materiál, ze kterého byl pás cudnosti vyroben, dělají z tohoto zařízení cudnosti vítěze našeho testu mezi pásy cudnosti.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: