Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bezpečné pásy cudnosti

Zpravodaj

Pás cudnosti - NoPacha Full Armor

Pás cudnosti NoPacha ® Full Armour je zařízení cudnosti, které zbavuje muže úplné kontroly nad jeho genitáliemi na určitou dobu - nebo trvale. Masturbace nebo sex se s tímto pásem cudnosti stávají nemožnými a sexuální potěšení se díky abstinenci extrémně zvyšuje.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    NoPacha ® Full Armour Chastity Belt je zařízení cudnosti, které na určitou dobu nebo trvale zbavuje muže úplné kontroly nad jeho genitáliemi. Masturbace nebo sex se s tímto pásem cudnosti stávají nemožnými a sexuální potěšení se díky abstinenci extrémně zvyšuje.

     

    Pás cudnosti NoPacha® Full Armor má kvalitní uzamykací mechanismus a po nasazení jej nelze bez klíče sundat. S kompletně uzamčenou klecí cudnosti je tak nemilosrdně zabráněno všem sexuálním ambicím. Alternativně lze pás cudnosti uzamknout jedním z našich jednosměrných zámků(klikněte zde). Pokud by došlo k porušení pečeti, nevěra nositele pásu cudnosti by se stala okamžitě viditelnou. Aby se pás cudnosti dokonale přizpůsobil svému nositeli, jsou součástí dodávky 4 anatomicky tvarované kroužky na varlata/penis (37 mm, 40 mm, 45 mm a 50 mm).

     

    Po nasazení pásu cudnosti již muž nemůže dosáhnout erekce ani provádět sexuální akty. Majitel klíče - takzvaný keyholder - sám rozhoduje o tom, kdy se pás cudnosti otevře a může být sejmut. Lze jej nosit několik hodin nebo delší dobu až několik měsíců. Cílem je zabránit erekci muže a samozřejmě i jeho orgasmu. Vzhledem k úzkému vnitřnímu pouzdru je i přiblížení erekce velmi bolestivé. S pomocí našeho CUMELOTU lze samozřejmě submisivního muže občas násilně spustit, aniž by došlo k erekci.

     

    Pás cudnosti NoPacha ® Full Armour má velké množství větracích otvorů, které slouží k zajištění ventilace a optimalizaci pohodlí při nošení. Malým integrovaným otvorem je možné také močit. Pás cudnosti NoPacha ® Full Armour je proto zcela vhodný pro použití 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pás cudnosti lze diskrétně nosit pod běžným oblečením při mnoha každodenních činnostech, dokonce i při plavání v moři nebo jízdě na kole. Ani pod těsnějšími sportovními kalhotami nebo džínami není pás cudnosti patrný.

     

    Co je třeba vzít v úvahu při nošení pásu cudnosti?

     

    Při delším nošení pásu cudnosti by se neměly opomíjet hygienické aspekty. Pás cudnosti by se měl při každodenní očistě těla sundávat a čistit pomocí spreje INSTACLEAN. Penis a varlata by se měly před nasazením potřít naším výživným gelem PLOWBOY.

     

    Více informací:

     

    • NoPacha pás cudnosti Full Armor
    • K dispozici v černé, růžové a průhledné barvě.
    • Pás cudnosti pro muže
    • Uzamykatelný: S integrovaným zámkem a 2 klíči.
    • Materiál: Plast, letecká kvalita
    • NoPacha ® je registrovaná ochranná známka.
    • Pás cudnosti je třeba během přestávky v nošení vyčistit pomocí spreje VERYCLEAN.
    • K našim pásům cudnosti doporučujeme naše stimulátory z řady CUMELOT ® pro příležitostné nucené vykastrování submisivního muže.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Buena jaula inicial

    Quería comprarle una jaula de castidad a uno de mis sumisos, que nunca había llevado una. Tras medirse y una recomendación de otro sumiso, esta me pareció buena opción como jaula inicial. Se la puso y la usó varios días seguidos. Aunque le queda ligeramente grande, le resulta cómoda para llevarla varias horas seguidas e incluso durante la noche.

      Napište vlastní recenzi

      Pás cudnosti - NoPacha Full Armor

      Pás cudnosti - NoPacha Full Armor

      Pás cudnosti NoPacha ® Full Armour je zařízení cudnosti, které zbavuje muže úplné kontroly nad jeho genitáliemi na určitou dobu - nebo trvale. Masturbace nebo sex se s tímto pásem cudnosti stávají nemožnými a sexuální potěšení se díky abstinenci extrémně zvyšuje.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: