Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Prostatická zátka Analforte

Plug do prostaty Analforte uvolňuje skutečný potenciál prostaty! Tento moderní prostatický kolík je dokonalým stimulátorem pro každého muže, který chce intenzivní masáž prostaty. Díky svému anatomicky dokonalému tvaru snadno dosáhne na prostatu a stimuluje ji pro intenzivní a dlouhotrvající orgasmy.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Plug na prostatu Analforte uvolňuje skutečný potenciál prostaty! Tento moderní prostatický kolík je dokonalým stimulátorem pro každého muže, který chce intenzivní masáž prostaty. Díky svému anatomicky dokonalému tvaru snadno dosáhne na prostatu a stimuluje ji pro intenzivní a dlouhotrvající orgasmy.

     

    Zažijte extázi! Plug do prostaty Analforte uvolňuje skutečný potenciál prostaty!

     

    Tento speciálně tvarovaný kolík na prostatu má mírně nakloněnou hlavici, která je přesně zacílena na bod P. Jeho jedinečný tvar a promyšlený design umožňují silnou a hlubokou stimulaci, která vám přinese jedinečný pocit extáze. Ať už při masturbaci nebo při sexu, intenzivní stimulace kolíkem prostaty posune vaše orgasmy na zcela novou úroveň.

     

    Další zajímavostí kolíku na prostatu Analforte je jeho speciální patka. Díky inovativnímu designu se kolík prostaty pevně přisaje mezi hýždě a zůstane bezpečně na svém místě i během intenzivní aktivity. Díky tomu je Analforte Prostate Plug ideální sexuální hračkou na celý den - diskrétní a pohodlný, ať už při chůzi, sezení nebo dokonce spánku. Ergonomicky tvarovaná základna navíc zajišťuje bezpečný a pohodlný pocit.

     

    Kolík na prostatu Analforte je k dispozici ve třech velikostech, a je proto vhodný pro všechny muže bez ohledu na jejich zkušenosti s hračkami na prostatu. Kolík na prostatu je vyroben z vysoce kvalitního silikonu, který neobsahuje ftaláty a na pokožce je sametově hebký. Kolík se snadno čistí a je mimořádně odolný, takže se můžete těšit na mnoho hodin potěšení.

     

    Tipy pro čištění kolíku na prostatu:

     

    Před použitím kolíku na prostatu byste jej měli důkladně vyčistit naším sprejem VERYCLEAN. Obzvláště důležité je samozřejmě také čištění po použití.

     

    Jaký lubrikant mám pro prostatický kolík použít?

     

    Pro zavádění prostatického kolíku doporučujeme lubrikant na vodní bázi, například Aquameo nebo Alpha Male Aqua. Nepoužívejte lubrikanty na bázi silikonu, protože ty napadají kvalitní materiál análního kolíku! Náš Analforte sprej uvolňuje svěrací svalstvo a usnadňuje zavádění análního kolíku.

     

    Je to víc než jen sexuální hračka pro muže, je to zjevení: Objevte Analforte prostatický kolík!

     

    Více informací:

     

    • Prostatický kolík Analforte (speciální anální kolík pro muže)
    • lze používat 24 hodin denně, 7 dní v týdnu
    • Díky svému zahnutému tělu je Prostate Plug ideální pro maximální stimulaci prostaty.
    • K dispozici ve třech velikostech.
    • Materiál: silikon, neobsahuje ftaláty
    • Dimensions: Velikost S - délka 8,7 cm, průměr 3,5 cm. Velikost M - délka 10 cm, průměr 4 cm, Velikost L - délka 11,5 cm, průměr 4,5 cm.
    • Dobré vědět: Orgasmus prostaty je velmi intenzivní pocit, který mohou muži zažít při stimulaci prostaty. Prostata je malá žláza v mužském těle umístěná v blízkosti konečníku. Když je prostata správně stimulována, může způsobit velmi silné a naplňující orgasmy. Na rozdíl od běžného orgasmu, kterého se dosahuje stimulací penisu, je orgasmus prostaty často popisován jako hlubší a celotělový. Mnoho našich klientů uvádí, že mohou zažít několik orgasmů prostaty za sebou bez typické "doby na zotavení", která je nutná po normálním orgasmu.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Pas mal du tout!..

    J'ai testé le modèle Médium, très intéressant et je vais passer à la taille suivante. Très agréable à porter, il reste bien en place. J'aime beaucoup. Jacques

      Hodnocení 

      Did I just discover a whole new level of O?!

      Dudes, give it a shot. If you've ever wondered what it feels like to have an orgasm that's not just a physical thing, but like, a full-body experience, this plug's the answer. Straight up next-gen pleasure right here!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      KRASS, was war das für ein Orgasmus?!

      Ich hab' ja schon einiges ausprobiert, aber so einen Orgasmusssssss? Krass! Dieser Prostata Plug hat mir echt die Augen geöffnet. Beim ersten Mal war ich ein bisschen unsicher, aber als der abgewinkelte Kopf genau meinen P-Punkt traf, war es, als hätte jemand einen Schalter umgelegt.

      Ein Prostataorgasmus fühlt sich nicht wie ein "normaler" Orgasmus an. Es ist, als würde eine Welle von innen heraus durch deinen gesamten Körper ziehen, intensiv und in Slow Motion. Es baut sich langsamer auf, aber das Gefühl ist so tief und überwältigend, dass du es in jeder Faser deines Körpers spürst. Es ist wie ein elektrisierender Schauer, der nicht aufhört – einfach der Wahnsinn!

      Ehrlich, Jungs, probiert es aus. Wenn ihr wissen wollt, wie sich ein Orgasmus anfühlt, der nicht nur im Unterleib, sondern im ganzen Körper zündet, dann ist dieser Plug das Richtige.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Ich kann den Prostata Plug von MEO nur empfehlen.

      Ich war auf der Suche nach einem Prostata-Plug für Männer, der etwas weicher ist und auch zum dauerhaften Tragen geeignet ist und bin bisher von dem Produkt von MEO voll überzeugt. Der Prostata Plug ist weicher als herkömmliche Anal Plugs, was das Tragen deutlich angenehmer macht, aber nicht so weich, dass das Einführen erschwert wird. Angenehm ist auch, dass der Durchmesser zwischen Basis und Wölbung nicht zu klein ist, so dass man beim Tragen etwas spürt. Der Abstand zwischen beiden ist ideal, so dass der Prostata Plug nicht drückt, aber auch nicht hin und her rutscht. Ich kann den Prostata Plug von MEO nur empfehlen.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Super enjoyable

      I never used a butt plug like this before and I love this one. It is currently in and it has been in for the last 3 days. Super comfortable

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Top verarbeitet

      Der „Large“ ist super verarbeitet. Keine Nähte oder Luftblasen. Das Material ist schön weich, was das Einführen am Anfang etwas erschwert, aber wenn er erst mal da ist, wo er hingehört, ist er einfach super!!! Der Fuß hätte etwas schmaler sein können, aber ansonsten bin ich sehr zufrieden.

        Hodnocení 

        Wow

        It feels great as it pushes, making me more aware that it’s placed.
        Can be worn for longer times.
        Easily to slide in the first time!

          Hodnocení 

          Sehr geil und sehr gut

          Der Prostata Plug Analforte ist wie beschrieben groß. Er hat eine sehr angenehme „Härte“ und ist bereits mit einem Tropfen Gleitgel extrem flutschig. Weiche Oberfläche und doch stabil genug zum Draufsetzen. Kein merklicher Geruch. Form und Durchmesser sind perfekt.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Prostatická zátka Analforte

          Prostatická zátka Analforte

          Plug do prostaty Analforte uvolňuje skutečný potenciál prostaty! Tento moderní prostatický kolík je dokonalým stimulátorem pro každého muže, který chce intenzivní masáž prostaty. Díky svému anatomicky dokonalému tvaru snadno dosáhne na prostatu a stimuluje ji pro intenzivní a dlouhotrvající orgasmy.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: