Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Stimulátor prostaty s vibracemi THE BRAVE

THE BRAVE je anální kolík, který byl vytvořen speciálně pro muže. BRAVE je nejen vizuální zajímavostí, ale také stimuluje prostatu tak intenzivně jako málokterá jiná erotická pomůcka.

Více informací

2921/00

k dispozici na

    Více informací

    THE BRAVE je anální kolík, který byl vytvořen speciálně pro muže. Díky svému elegantnímu, ale ergonomickému designu je THE BRAVE nejen vizuální ozdobou, ale také stimuluje prostatu intenzivněji než téměř jakákoli jiná erotická hračka. Silné vibrace lze aktivovat a měnit stisknutím tlačítka, což vede k extrémním orgasmům prostaty. Všechny funkce lze ovládat přímo na kolíku nebo pomocí přiloženého dálkového ovladače.

     

    Co se nám líbí:

     

    Dálkové ovládání umožňuje aktivovat/měnit různé úrovně vibrací stiskem tlačítka pro individuální stimulaci. Dálkové ovládání je tak malé a diskrétní, že anální kolík můžete nepozorovaně používat i na cestách, v klubu, v práci nebo v posilovně.

     

    Co stimulátor prostaty umí?

     

    Stimulátory prostaty jsou speciálně tvarované tak, aby stimulovaly prostatu a bod P. Prostata je u mužů mimořádně citlivým bodem a je podobná bodu G u žen. Jeho stimulace během sexu nebo masturbace zvyšuje pocit rozkoše a orgasmu. Bod P je "mužský bod G", který se nachází asi 5 až 7 cm za vstupem do análního otvoru a při stimulaci naší prostatou způsobuje intenzivní anální orgasmus. Dokonce jsou možné i "orgasmy bez rukou".

     

    Jak stimulátor prostaty používat?

     

    Manipulace s tímto stimulátorem prostaty je ve srovnání s mnoha jinými vibrátory prostaty velmi snadná! Použijte trochu lubrikantu na vodní bázi Aquameo a zasuňte jej análně. Poté můžete ovládat 7 vibračních režimů a tři síly vibrací jednoduše stisknutím tlačítka na kolíku nebo pomocí dálkového ovladače.

     

    Co je na stimulátoru prostaty tak výjimečného?

     

    Stimulátor prostaty má nádherně hedvábně jemný silikonový povrch pro vysoce příjemný pocit na pokožce a těle. Široká základna stimulátoru prostaty zajišťuje, že se můžete pohodlně usadit a užívat si, protože zabraňuje příliš hlubokému průniku. Tento stimulátor prostaty se zaměřuje na váš bod rozkoše, prostatu! Stimuluje vás zevnitř a šťourá přímo do vaší prostaty.

     

    Jak stimulátor prostaty čistit?

     

    Stimulátor prostaty jednoduše očistěte trochou teplé vody a jemného mýdla. Pokud dáváte přednost obzvlášť důkladnému čištění, doporučujeme použít náš sprej VERYCLEAN.

     

    Co dalšího je třeba vzít v úvahu?

     

    Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikanty na bázi silikonu mohou poškodit povrch stimulátoru prostaty. Náš oblíbený sprej Analforte uvolňuje konečník a usnadňuje zavádění.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další pomůcky, např:

     

    • Nabíjecí stimulátor prostaty s vibracemi přes USB kabel.
    • S dálkovým ovládáním
    • 7 vibračních režimů: Pro rozmanitou stimulaci.
    • 3 síly vibrací od jemných po silné
    • Se širokou základnou: Zabraňuje příliš hlubokému průniku.
    • Materiál: silikon a ABS
    • Rozměry: Celková délka 13 cm, průměr 3,8 cm.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Excellent produit

    Excellent produit avec un revêtement très doux, d'une taille parfaite (mais cela dépend des goûts, comme tout le reste !) Il se recharge très rapidement et tient sa charge un bon moment. Ma compagne l'utilise régulièrement et le résultat est la à chaque fois

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Piacevole

    Prodotto dalla dimensioni contenute quindi ottimo per chi si approccia a questo tipo di pratica, non lo consiglierei ai patiti delle dimensioni generose, entra bene non da fastidio e colpisce il punto giusto, la vibrazione da una piacevole sensazione e se lo usate anche durante un rapporto vedrete che la combinazione sarà veramente appagante

      Hodnocení 

      Absolut empfehlenwert

      Dieser Prostata Plug hat ein schönes, aber schlichtes Design und lässt sich mit nur einem Knopf wunderbar leicht bedienen! Das Material ist superweich, anschmiegsam und der Plug liegt gut in der Hand. Dieser Lustbringer ist sehr gut dafür geeignet dass man ihn auch tagsüber zum Beispiel im Büro trägt. Ich finde es super, dass er leise vibriert und eine Fernbedienung hat! Habe ihn gleich ein paar Mal ausprobiert und würde ihn auf jeden Fall empfehlen!

        Hodnocení 

        Almighty orgasm and rock hard erection

        Amazing product now my new best toy what a great piece of equipment slips in nice and easy with enuf lube and sits in place nicely just sit back relax and switch on and wait for the explosive orgasm to follow

          Hodnocení 

          Was will man mehr

          Bin sehr zufrieden mit diesem super analspielzeug. Warum? Weil es richtig gut zu stoßen kann, stark vibriert und per Fernsteuerung bedienbar ist. Zudem kann ich es fast den ganzen Tag unter den Slip in mir tragen.

            Napište vlastní recenzi

            Stimulátor prostaty s vibracemi THE BRAVE

            Stimulátor prostaty s vibracemi THE BRAVE

            THE BRAVE je anální kolík, který byl vytvořen speciálně pro muže. BRAVE je nejen vizuální zajímavostí, ale také stimuluje prostatu tak intenzivně jako málokterá jiná erotická pomůcka.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: