Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Asslock

Zpravodaj

Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

Představte si kombinaci intenzivní stimulace, jedinečné kontroly a čistého potěšení. MOTOVibe Magnum Ass Lock je právě takový - mistrovské dílo rozkoše, speciálně navržené tak, aby vám poskytlo dechberoucí sexuální zážitek.

Více informací

3358/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Představte si kombinaci intenzivní stimulace, bezkonkurenční kontroly a čistého potěšení. MOTOVibe Magnum Ass Lock je právě takový - mistrovské dílo rozkoše, speciálně navržené tak, aby vám poskytlo dechberoucí sexuální zážitek.

     

    The MOTOVibe Magnum Ass Lock je vysoce funkční trojitý zázrak sestávající z vibračního análního vibrátoru, kroužku na penis a kroužku na varlata. Zakřivené anální dildo proniká hluboko a po stisknutí tlačítka se nafoukne na působivý průměr až 66 milimetrů. Kroužek na penis zároveň pevně drží penis a zvyšuje erekci.

     

    To vám nestačí? Tento výkonný stroj je ovládán dálkovým ovladačem a nabízí deset různých úrovní vibrací, abyste se trefili do svého osobního sladkého bodu. Dodatečná stimulace perinea je třešničkou na dortu této luxusní erotické hračky.

     

    Samozřejmě, že pohodlí a bezpečnost jsou u této vynikající erotické hračky pro muže také na prvním místě. Na MOTOVibe Magnum Ass Lock je vyroben z měkkého, hypoalergenního Liquid Silicone a ABS. Tyto úžasné materiály zajišťují příjemný pocit s maximální tolerancí pokožky. Je vodotěsný podle standardu IPX6 MOTOVibe Magnum Ass Lock připraven na mokrá dobrodružství, ať už vás zavedou kamkoli.

     

    S celkovými rozměry 14,3 x 9 x 3,6 cm a délkou vložky 10,7 cm MOTOVibe Magnum Ass Lock dokonale přizpůsobí vaší anatomii. Elastické kroužky o průměru 4,4 cm a 3,2 cm těsně, ale pohodlně obepínají penis a varlata.

     

    S provozní dobou až 50 minut a dobou nabíjení pouhých cca 90 minut - díky přiloženému USB nabíjecímu kabelu - se kroužky na MOTOVibe Magnum Ass Lock je vždy připraven, když jste vy.

     

    S Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock začíná nová éra potěšení. Naprosto kvalitní výrobek, který dělá vše pro to, abyste se cítili lépe! Užijte si MOTOVibe Magnum Ass Lock tak často a kdekoli budete chtít a nechte se překvapit intenzivními pocity, které na vás čekají.

     

    Čeho si ještě všimnout:

     

    Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi (např. Aquameo), protože lubrikanty na bázi silikonu by mohly napadnout vysoce kvalitní materiál. Před a po použití byste měli výrobek očistit naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock
    • Vibrační anální dildo s kroužkem na penis.
    • Nafukovací anální dildo.
    • deset úrovní vibrací.
    • Vybaveno dálkovým ovládáním.
    • Samostatný režim nafukování análního dilda.
    • S kroužkem na penis a kroužkem na varlata.
    • Průměr análního dilda cca 3,4 - 6,6 cm (nafukovací)
    • Celkové rozměry: cca 14,3 x 9 x 3,6 cm
    • Vkládací délka análního dilda: cca 10,7 cm
    • Průměr kroužku na varlata: cca 4,4 cm (roztažitelný).
    • Kroužek na penis: průměr cca 3,2 cm (roztažitelný).
    • Vodotěsnost (IPX6)
    • Nabíjecí, USB nabíjecí kabel je součástí balení.
    • Doba provozu: až 50 minut.
    • Doba nabíjení: přibližně 90 minut.
    • Materiál: Liquid Silicone, ABS
    • Co je to tekutý silikon: Tekutý silikon je skutečnou špičkou mezi materiály pro erotické hračky. Je naprosto šetrný k pokožce, takže jeho používání je bezpečné a příjemné - bez kompromisů. Je také neuvěřitelně odolný, takže vydrží i ta nejdivočejší dobrodružství a stále zůstane v nejlepší formě. A ta pružnost? Nepřekonatelná! Liquid Silicone se přizpůsobí všem myslitelným tvarům a přitom stále nabízí potřebnou pevnost. A co je nejlepší: působí úžasně přirozeně. Stručně řečeno: Liquid Silicone je všestranný pomocník mezi materiály pro erotické hračky, který z hlediska bezpečnosti a potěšení nenechává nic náhodě!
    • Sport Fucker a MEO jsou dvě renomované společnosti, které se specializují na výrobu vysoce kvalitních erotických hraček a BDSM produktů. Rozsáhlý sortiment nabízí inovativní a sexy řešení pro všechny, kteří chtějí své sexuální zážitky posunout na novou úroveň. Sport Fucker a MEO jsou synonymem kvality, funkčnosti a maximálního potěšení. Výrobky jsou pečlivě vyvíjeny a vyráběny podle přísných norem kvality. Jsou zárukou bezpečných a vzrušujících sexuálních zážitků. Tento výrobek je také působivým příkladem vysoké kvality a jedinečného designu, pro který se Sport Fucker jsou značky MEO a MEO známé.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wunderbar

    Mit meinem Mann wollte ich etwas Neues ausprobieren und habe mich für den Sport Fucker Motorvibe Magnum Ass Lock entschieden. Vom Material her finde ich ihn sehr angenehm weich und mein Mann kommt gut damit klar. Ich finde, dass durch den Ring die Erektion meines Mannes länger anhält, was natürlich auch mir zugute kommt. Ich denke, er wird das tolle Teil öfter benutzen.

      Napište vlastní recenzi

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Sport Fucker MOTOVibe Magnum Ass Lock

      Představte si kombinaci intenzivní stimulace, jedinečné kontroly a čistého potěšení. MOTOVibe Magnum Ass Lock je právě takový - mistrovské dílo rozkoše, speciálně navržené tak, aby vám poskytlo dechberoucí sexuální zážitek.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      22 další položky ve stejné kategorii: