Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Asslock

Zpravodaj

B-Vibe Snug & Tug - Asslock

Objevte B-Vibe Snug & Tug Asslock: nejpohodlnější kombinaci erekčního kroužku a butt plug na světě a vašeho dokonalého společníka pro nepřetržitou stimulaci! Vysoký komfort při nošení je zaručen, ať už budete Asslock používat jen v mezičasech, nebo po celý den.

Více informací

3391/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Objevte B-Vibe Snug & Tug Asslock: nejpohodlnější kombinaci erekčního kroužku a butt plug na světě a vašeho dokonalého společníka pro nepřetržitou stimulaci! Vysoký komfort při nošení je zaručen, ať už Asslock používáte jen v přestávkách, nebo po celý den.

     

    Asslock je jedinečná erotická hračka speciálně navržená pro muže. Skládá se z análního kolíku a erekčního kroužku. Tato fantastická kombinace poskytuje nejen intenzivní stimulaci, ale také vícenásobnou stimulaci, což vede k většímu potěšení a silnějším orgasmům. Náš Asslock je tak všestranným doplňkem sexuálního života každého muže, který je otevřený anální stimulaci.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    Dvojitá stimulace: jeden Asslock stimuluje anální otvor i penis. Anální kolík Asslock se jemně zavádí do análního otvoru a stimuluje tam citlivá nervová zakončení. Kroužek zároveň obepíná penis a varlata, čímž zvyšuje průtok krve a posiluje erekci.

     

    Stimulace prostaty: Anální kolík Asslock se používá také ke stimulaci prostaty. Stimulace prostaty vede k velmi silným prostatickým orgasmům, které se liší od běžných orgasmů.

     

    Zlepšení erekce: Kroužek na penis Asslock pomáhá zvýšit průtok krve do penisu. To vede k delší a silnější erekci a oddaluje orgasmus.

     

    B-Vibe Snug & Tug Asslock kombinuje všechny tyto výhody v jednom kompaktním a důmyslném výrobku. Pohodlný erekční kroužek zajišťuje silnější a déle trvající erekci, zatímco těžký anální kolík stimuluje anální otvor i prostatu.

     

    Vychutnejte si jedinečný pocit plnosti a tlaku v análním kanálu s tímto velmi speciálním, extra těžkým análním kolíkem, jehož design vychází z naší oblíbené řady "Snug Plug". Váží přibližně 130 gramů a poskytuje intenzivní stimulaci a smyslný pocit plnosti, na který jen tak nezapomenete.

     

    Pohodlí je u B-Vibe Snug & Tug Asslock na prvním místě. Jeho štíhlý, ohebný krček a měkký, bezešvý silikon zajišťují maximální pohodlí, ať už budete Asslock používat jen v mezidobí, nebo po celý den.

     

    Stejně jako všechny výrobky B-Vibe je i B-Vibe Snug & Tug Asslock vyroben z vysoce kvalitního hypoalergenního silikonu bez obsahu latexu a ftalátů. Díky své neporézní povaze je Asslock také absolutně vodotěsný, což je ideální pro sexy chvilky ve vaně, sprše nebo sauně. Aby však nedošlo k poškození vysoce kvalitního materiálu, měl by se Asslock používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je například Aquameo. Čištění je snadné a nekomplikované. Protože je Asslock vyroben z vysoce kvalitního silikonu, lze jej čistit jemným mýdlem a teplou vodou nebo naším VERYCLEAN sprejem.

     

    B-Vibe Snug & Tug Asslock se dodává v diskrétním pouzdře, které je ideální pro cestování a diskrétní skladování.

     

    Další podrobnosti: V balení naleznete i příslušenství pro přípravu jídla a pití:

     

    • B-Vibe Snug & Tug Asslock
    • Kombinace análního kolíku a erekčního kroužku
    • Rozměry: Celková délka 10,7 cm, průměr 3 cm, zasouvací délka 9,4 cm
    • Materiál: silikon
    • Výrobky B-Vibe v internetovém obchodě MEO: Objevte další úroveň análního potěšení s prvotřídními análními vibrátory B-Vibe! Kombinace moderního designu, vysoce kvalitních materiálů a inovativních technologií zaručuje nesrovnatelný zážitek, který můžete prožívat znovu a znovu. B-Vibe a MEO jsou dvě známé značky ve světě erotických hraček, které se specializují na vysoce kvalitní anální hračky. B-Vibe je známá zejména díky své inovativní produktové řadě, která zahrnuje dálkově ovládané anální kolíky, anální kuličky a anální tréninkové sady. Společnost B-Vibe je celosvětově uznávaná pro používání vysoce kvalitních materiálů a silikonu šetrného k tělu při výrobě svých produktů.

    Stáhnout

    Kroužky na penis

    Jak nasadit kroužek na penis a jak vybrat správnou velikost kroužku na penis

    Stáhnout (1.21M)

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Miracle gadget

    An absolute top-tier sex toy! The quality and functionality are superb. It's user-friendly and consistently delivers an amazing experience. A must-have for anyone looking to spice up their sex life!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    B-Vibe Snug & Tug - Asslock

    B-Vibe Snug & Tug - Asslock

    Objevte B-Vibe Snug & Tug Asslock: nejpohodlnější kombinaci erekčního kroužku a butt plug na světě a vašeho dokonalého společníka pro nepřetržitou stimulaci! Vysoký komfort při nošení je zaručen, ať už budete Asslock používat jen v mezičasech, nebo po celý den.

    Napište vlastní recenzi

    22 další položky ve stejné kategorii: