Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Vibrátor na prostatu s funkcí šoku

Něco takového jste určitě ještě nezažili: hloubkovou anální masáž! Tento vibrátor na prostatu stimuluje pulzujícími a masážními vibracemi a poskytuje tak mnohonásobné orgasmy v superlativech! Dechberoucí erotická hračka pro muže, kteří chtějí plný výkon!

Více informací

2923/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Něco takového jste určitě ještě nezažili: tento vibrátor na prostatu stimuluje pulzujícími a masážními vibracemi a poskytuje několikanásobné superlativní orgasmy! Tato erotická hračka pro muže je přítlačný a pulzující vibrátor na prostatu s výkonným motorem. Má 7 různých pulzačních režimů a 3 rychlosti vibrací. Každý režim nabízí extrémně silné a hluboké vibrace a dechberoucí pulzující pohyby připomínající hloubkovou masáž! Všechny funkce lze ovládat přímo na zástrčce nebo pomocí dálkového ovládání.

     

    Co se nám líbí:

     

    Prostřednictvím dálkového ovládání lze stisknutím tlačítka aktivovat/měnit různé úrovně vibrací pro individuální stimulaci. Dálkové ovládání je tak malé a diskrétní, že anální kolík můžete nepozorovaně používat na cestách, v klubu, v práci nebo v posilovně.

     

    Co dělá vibrátor na prostatu?

     

    Vibrátory na prostatu jsou speciálně tvarované tak, aby stimulovaly prostatu a bod P. Prostata je u mužů mimořádně citlivý bod a je podobná bodu G u žen. Jeho stimulace během sexu nebo masturbace zvyšuje pocit rozkoše a orgasmu. Bod P je "mužský bod G", který se nachází asi 5 až 7 cm za vstupem do análního otvoru a při stimulaci naším vibrátorem na prostatu způsobuje intenzivní anální orgasmus. Dokonce jsou možné i "orgasmy bez použití rukou".

     

    Jak vibrátor na prostatu používat?

     

    Manipulace s tímto vibrátorem prostaty je ve srovnání s mnoha jinými stimulátory prostaty velmi snadná! Použijte trochu lubrikantu na vodní bázi Aquameo a zasuňte jej análně. Pulzování, vibrační režimy a úrovně vibrací pak můžete ovládat jednoduše stisknutím tlačítka na ovládacím panelu umístěném na spodní straně vibrátoru prostaty, případně pomocí dálkového ovládání.

     

    Co je na tomto vibrátoru na prostatu tak výjimečného?

     

    Vibrátor na prostatu má nádherně hedvábně jemný silikonový povrch pro velmi příjemný pocit na pokožce a těle. Široká základna vibrátoru na prostatu zajišťuje, že se můžete pohodlně usadit a užívat si, protože zabraňuje příliš hlubokému průniku. Tento vibrátor na prostatu se zaměřuje na váš bod rozkoše, prostatu! Stimuluje vás zevnitř a šťouchá přímo do vaší prostaty.

     

    Jak vibrátor na prostatu čistit?

     

    Vibrátor na prostatu jednoduše vyčistěte trochou teplé vody a jemného mýdla. Pokud dáváte přednost obzvlášť důkladnému čištění, doporučujeme použít náš sprej VERYCLEAN.

     

    Na co dalšího si musím dát pozor?

     

    Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikanty na bázi silikonu mohou poškodit povrch kolíku na prostatu. Náš oblíbený sprej Analforte uvolňuje konečník a usnadňuje zavádění.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Nabíjecí vibrátor na prostatu s USB kabelem a funkcí šoků.
    • S dálkovým ovládáním
    • 7 pulzujících režimů: Budete hlasitě sténat v extázi!
    • 3 síly vibrací od jemných po intenzivní
    • Se širokou základnou: zabraňuje příliš hlubokému proniknutí.
    • Materiál: silikon a ABS
    • Rozměry: Celková délka 14,5 cm, průměr 3,7 cm.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Incroyable pour le prix

    Très bon produit pour femme et moi même , emballage excellent, produit de qualité. Je recommande cette marque MEO est super!

      Hodnocení 

      Mai pensato che…

      Mai pensato che mi sarei divertita così tanto a far vibrare mio marito! Gliel'ho regalato per il suo compleanno e l'abbiamo usato la sera stessa: eccitantissimo e fenomenale.

        Hodnocení 

        Ein perfektes Toy

        Liegt gut in der Hand und macht einen soliden Eindruck. Fühlt sich gut an und die unterschiedlichen Vibrationen sind allesamt leise. Die Stoßfunktion ist allerdings das Beste und natürlich die Tatsache, dass man ihn auch tagsüber diskret tragen und benutzen kann. Da ist die Fernbedienung natürlich hilfreich.

          Hodnocení 

          If you like being fucked ...

          Nice size slips in easily. Remote control makes it great to use and choice of settings and intensity makes for an awesome experience. By shifting your body you can get some real amazing pleasure through the whole groin and beyond

            Hodnocení 

            Hi quality product,

            Hi quality product,- you pay for it - the vibe is serious on your delicate parts gentlemen, so go easy. Reaches the parts others don't :-)

              Hodnocení 

              Tolle Größe

              Für mich als Mann muss ich sagen das mir dieses Toy sehr gut gefällt und genau die richtige Größe hat. Nicht so groß und nicht so klein, zustoßen kann er auch gut und die Vibration ist auch nicht ohne. Besonders schön finde ich wenn meine Freundin die Kontrolle übernimmt und die Fernbedienung nutzt im Alltag.

                Napište vlastní recenzi

                Vibrátor na prostatu s funkcí šoku

                Vibrátor na prostatu s funkcí šoku

                Něco takového jste určitě ještě nezažili: hloubkovou anální masáž! Tento vibrátor na prostatu stimuluje pulzujícími a masážními vibracemi a poskytuje tak mnohonásobné orgasmy v superlativech! Dechberoucí erotická hračka pro muže, kteří chtějí plný výkon!

                Napište vlastní recenzi

                Ostatní zákazníci také zakoupili:

                30 další položky ve stejné kategorii: