Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Stimulátory prostaty

Zpravodaj

Stimulátor prostaty s funkcí šoku

Tajemství našeho stimulátoru prostaty: kromě klasických vibrací stimuluje dalšími nárazy, prakticky buší do prostaty. Zažijete prostatický orgasmus, jako by ejakuloval kůň! Všechny funkce lze ovládat přímo na stimulátoru prostaty nebo pomocí dálkového ovládání.

Více informací

2922/00

k dispozici na

    Více informací

    Tajemství našeho stimulátoru prostaty: kromě klasických vibrací stimuluje dalšími nárazy, prakticky buší do prostaty. Protože si můžete zvolit sílu, rychlost a vibrace mezi 7 + 3 režimy, jsou rázy mimořádně intenzivní. Zažijete orgasmus prostaty jako při ejakulaci koně! Všechny funkce lze ovládat přímo na stimulátoru prostaty nebo pomocí přiloženého dálkového ovladače.

     

    Co se nám líbí:

     

    Dálkový ovladač umožňuje stiskem tlačítka aktivovat/měnit různé úrovně vibrací pro individuální stimulaci. Dálkové ovládání je tak malé a diskrétní, že anální kolík můžete nepozorovaně používat i na cestách, v klubu, v práci nebo v posilovně.

     

    Co stimulátor prostaty umí?

     

    Stimulátory prostaty jsou speciálně tvarované tak, aby stimulovaly prostatu a bod P. Prostata je u mužů mimořádně citlivým bodem a je podobná bodu G u žen. Jeho stimulace během sexu nebo masturbace zvyšuje pocit rozkoše a orgasmu. Bod P je "mužský bod G", který se nachází asi 5 až 7 cm za vstupem do análního otvoru a při stimulaci naší prostatou způsobuje intenzivní anální orgasmus. Dokonce jsou možné i "orgasmy bez rukou" a orgasmy bez erekce.

     

    Jak stimulátor prostaty používat?

     

    Manipulace s tímto stimulátorem prostaty je ve srovnání s mnoha jinými vibrátory prostaty velmi snadná! Použijte trochu lubrikantu na vodní bázi Aquameo a zasuňte jej análně. Pulzování, vibrační režimy a úrovně vibrací můžete ovládat jednoduše stisknutím tlačítka na ovládacím panelu na spodní straně stimulátoru prostaty, případně dálkovým ovládáním.

     

    Co je na stimulátoru prostaty speciálního?

     

    Stimulátor prostaty má nádherně hedvábně jemný silikonový povrch pro mimořádně příjemný pocit na pokožce a těle. Široká základna stimulátoru prostaty zajišťuje, že se můžete pohodlně usadit a užívat si, protože zabraňuje příliš hlubokému průniku. Tento stimulátor prostaty se zaměřuje na váš bod rozkoše, prostatu! Stimuluje vás zevnitř a šťourá přímo do vaší prostaty.

     

    Jak stimulátor prostaty čistit?

     

    Stimulátor prostaty jednoduše očistěte trochou teplé vody a jemného mýdla. Pokud dáváte přednost obzvlášť důkladnému čištění, doporučujeme použít náš sprej VERYCLEAN.

     

    Co dalšího je třeba vzít v úvahu?

     

    Používejte prosím pouze lubrikanty na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikanty na bázi silikonu mohou poškodit povrch stimulátoru prostaty. Náš oblíbený sprej Analforte uvolňuje konečník a usnadňuje zavádění.

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další pomůcky, např:

     

    • Nabíjecí stimulátor prostaty s USB kabelem, vibrační a šokovou funkcí.
    • Stimulátor prostaty s dálkovým ovládáním
    • 7 pulzujících režimů: tvrdě buší do prostaty!
    • 3 síly vibrací od jemných po silné
    • Se širokou základnou: Zabraňuje příliš hlubokému průniku.
    • Materiál: silikon a ABS
    • Rozměry: Celková délka 15,5 cm, průměr 3,5 cm.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Tip top

    Au niveau de la matière il est pas mal et il se nettoie bien. Il y a deux modes différents (vibrations et mouvement de va et vient). Ce qui est pas mal c'est que tu peut choisir si tu veut les deux modes ou un seul des deux

      Hodnocení 

      Super

      Dimensioni adatte a beginner ma la vibrazione è una bomba

        Hodnocení 

        Strong vibrations

        Strong vibrations, one of the most powerful I have experienced.

          Hodnocení 

          Geiles Teil

          Funktioniert gut - schnell geliefert. Danke

            Hodnocení 

            Eigentlich sehr gut

            Eigentlich sehr gut. Alle Funktionen lassen sich entweder am Plug selber oder mit der Fernbedienung steuern. Das vibrieren ist auch sehr angenehm. Eigentlich alles perfekt allerdings könnte er nach meinem Geschmack etwas stärker zustoßen. Dafür ist ein Betrieb allerdings sehr leise. Man spürt es schon deutlich dass man was im Anus hat

              Napište vlastní recenzi

              Stimulátor prostaty s funkcí šoku

              Stimulátor prostaty s funkcí šoku

              Tajemství našeho stimulátoru prostaty: kromě klasických vibrací stimuluje dalšími nárazy, prakticky buší do prostaty. Zažijete prostatický orgasmus, jako by ejakuloval kůň! Všechny funkce lze ovládat přímo na stimulátoru prostaty nebo pomocí dálkového ovládání.

              Napište vlastní recenzi

              Ostatní zákazníci také zakoupili:

              30 další položky ve stejné kategorii: