Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Vibrátory

Zpravodaj

RIMMER ULTIMO - rotační a vibrační anální kolík

Dálkově ovládaná nadržená zábava s partnerem nebo bez něj. RIMMER ULTIMO je senzační anální vibrátor, který hýčká anální otvor při rimmingu a zároveň stimuluje prostatu.

Více informací

1961/00

99,90 €


-30,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Dálkově ovládaná nadržená zábava s partnerem nebo bez něj. RIMMER ULTIMO je senzační anální vibrátor, který při rimmingu potěší anální otvor a zároveň stimuluje prostatu.

     

    Velkolepá velikost, silné vibrace A rotace - RIMMER ULTIMO nabízí vše, co chcete zažít při orgasmu bez použití rukou. Zároveň anální otvor hýčká nádherným rimmingovým sexem.

     

    RIMMER ULTIMO je anální vibrátor dokonale přizpůsobený mužské anatomii. Je to jeden z nejlepších análních vibrátorů na světě s rotujícími kuličkami, které intenzivně stimulují růžek, zatímco vibrátor stimuluje prostatu až k orgasmu.

     

    Zasuňte hladkou bezešvou hřídel hluboko do análního kanálu a vyberte si z výkonných nastavení a pulzujících vibračních vzorů, které vám budou vyhovovat. Korálky rotují pod povrchem hřídele pro nezapomenutelné pocity.

     

    Přiložené dálkové ovládání usnadňuje anální potěšení a umožňuje požitek bez použití rukou. Pro obzvlášť vzrušující chvíle můžete dálkové ovládání přenechat partnerovi, aby ovládal stimulaci - a to nejen doma ......

     

    Anální vibrátor MEO® je vyroben ze silikonu, je neporézní a neobsahuje ftaláty. Nepoužívejte prosím s lubrikanty na bázi silikonu. Doporučujeme náš lubrikant na vodní bázi AQUAMEO. Vibrátor můžete snadno vyčistit jemným mýdlem, teplou vodou a naším sprejem VERYCLEAN.

     

    Další podrobnosti:

     

    • Rozměry: cca 18 cm celková délka, 14 cm zasouvací, 3,5 cm průměr.
    • Materiál: silikon, ABS plast
    • Nabíjí se přes USB. Součástí balení je lithium-iontový bateriový článek CR2032 pro dálkové ovládání
    • Bez ftalátů
    • Dosah až 10 metrů (dálkové ovládání)
    • 5 vibračních a rotačních vzorů s přídavným tlačítkem "TURBO BOOST"

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Fühlt sich echt geil an!

    Kann gar nicht mehr genug von dem Ding bekommen! Geiles Gefühl, perfekte Größe, tolles Material und einfach zu bedienen!!! Kann ich nur empfehlen!!!!!!!

      Hodnocení 

      Rimming

      Questo è piacevole ed è diverso dagli altri rimming plug perché è dritto, quindi è solo un po' più carino per i principianti per cominciare, avrei preferito una taglia più grande. A proposito, le rotazioni sono superbe, lo consiglio assolutamente!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Get a rim job while your asshole is stuffed!

      Prostate stimulation, bulbed ecstasy, and analingus? You can have it all!!!! This butt plug won't just fill you up, it also features beads that revolve around the stem to mimic the sensation of oral sex! Experiment with many speeds and various patterns of spiraling stimulation. Meanwhile, the plug will fill you with powerful vibration, giving you several intensity options and many modes of pulsation to choose from. Convenient for masturbation, and exciting for partner play, an optional remote control puts the power in your hands.

      • 2 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      RIMMER ULTIMO - rotační a vibrační anální kolík

      RIMMER ULTIMO - rotační a vibrační anální kolík

      Dálkově ovládaná nadržená zábava s partnerem nebo bez něj. RIMMER ULTIMO je senzační anální vibrátor, který hýčká anální otvor při rimmingu a zároveň stimuluje prostatu.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: