Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Realistická dilda

Zpravodaj

Realistické vibrační dildo 22 cm - dvojitá hustota

Díky svému hyperrealistickému tvaru, skvělému žilkování a vyboulenému žaludu je toto dildo každým coulem originální a při používání působí naprosto reálně. Silná přísavná základna přilne ke všem hladkým povrchům a zajistí, že při jeho používání budete mít obě ruce volné. Naše realistické dildo navíc zaujme 10 vibračními režimy!

Více informací

2928/00

k dispozici na

    Více informací

    Pokud máte v osamělých hodinách náladu na dokonalého milence, toto působivé dildo jistě obstojí a rozmazlí vás působivými 22 cm.

    Pokud máte v osamělých hodinách náladu na dokonalého milence, toto působivé dildo jistě obstojí a rozmazlí vás působivými 22 cm. Díky svému hyperrealistickému tvaru, skvělému žilkování a vypouklému žaludu je toto dildo každým coulem originální a při jeho používání působí naprosto reálně. Silná přísavná základna přilne ke všem hladkým povrchům a zajistí, že při jeho používání budete mít obě ruce volné. Naše realistické dildo navíc zaujme 10 vibračními režimy!

     

    Dokonalé dildo - existuje! S realistickými detaily - a to vše z materiálu, který je jednoduše geniální. Toto realistické dildo, které je zvenku úžasně měkké (jako skutečný penis) a zevnitř tvrdé, je nejen skvělé na dotek, ale s trochou lubrikantu se také mimořádně snadno zavádí análně. S tímto dildem si budete opravdu myslet, že držíte mužský vypouklý penis.

     

    Nejdůležitější vlastnosti:

     

    • Nabíjecí realistické dildo s bezdrátovým dálkovým ovládáním.
    • Hyperrealistický vzhled penisu: S vypouklým žaludem a výrazným žilkováním.
    • Dvojitá hustota: Vypadá jako skutečná kůže - a na dotek je přesně takový! Materiál dvojí hustoty ze silikonu dodává vibrátoru vzrušující pevnost a tvrdost bez ztráty pružnosti.
    • 10 vibračních režimů: Pro rozmanitou zábavu - pohodlně se ovládají přímo na vibrátoru stisknutím tlačítka.
    • Extra silná přísavná základna: Vibrátor přilne ke všem hladkým povrchům a umožňuje použití bez použití rukou.
    • Vhodný pro téměř jakýkoli strap-on.
    • Vodotěsný: Pro zábavu v bazénu, vaně nebo ve sprše.

     

    Jak realistický vibrátor používat?

     

    S tímto hyperrealistickým vibrátorem toho můžete dělat minimálně stejně, ale ve skutečnosti mnohem více než se skutečným penisem! Lubrikant jako Aquameo dodá další zábavu. Deset vibračních režimů můžete ovládat stisknutím tlačítka přímo na spodní části hřídele vibrátoru. Díky přísavné základně vibrátor také pevně přilne ke všem hladkým povrchům, takže ho můžete používat bez použití rukou. Vibrátor můžete také vložit do připínacího nebo postrojového pásu a intenzivně tak potěšit svého partnera. Stačí popustit uzdu své fantazii.

     

    Co je na tomto realistickém vibrátoru tak výjimečného?

     

    Tento vibrátor přesvědčí svou úžasnou přirozeností. Vzhled a dotek tohoto vibrátoru jsou neuvěřitelně realistické a jeho anální použití je prostě úžasné. Vibrátor je vyroben ze silikonového materiálu s dvojí hustotou, je extrémně pevný, ale zároveň příjemně ohebný. Vaše potěšení doplní 10 vibračních režimů. A to i ve vaně nebo ve sprše, protože vibrátor je vodotěsný. Pro více zábavy - o samotě nebo v páru!

     

    Jak realistický vibrátor vyčistit?

     

    Realistické dildo jednoduše očistěte vodou a jemným mýdlem. Pokud chcete dezinfekční čištění, použijte náš sprej VERYCLEAN.

     

    Co dalšího je třeba vzít v úvahu?

     

    Tento vibrátor s dvojitou hustotou by se měl používat pouze s lubrikanty na vodní bázi, jako je Aquameo. Lubrikanty obsahující silikon mohou poškodit vysoce kvalitní materiál!

     

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i jiné vibrátory:

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Parfait

    Article reçu dans les temps bien emballé. Matière super bonne , très douce. Pour un moment de plaisir il fonctionne super bien . Je suis satisfaite par le résultat. Je recommande.

      Hodnocení 

      Ottimo

      La ventosa è molto forte, magari non permette di usare il dildo come maniglia di sicurezza nella doccia, ma per un po’ di divertimento bagnato non scivolerà certo via. Si attacca molto bene a quasi tutte le superfici, basta che siano piane e un minimo lisce, quindi niente muri di casa (per la gioia dei vicini…) Ma veniamo al pezzo forte, il dildo è veramente realistico sia alla vista che al tatto, non duro stile vibratore in plastica ma morbido al punto giusto da simulare un pene in erezione, anche la gomma è di ottima qualità e con una texture molto realistica.

        Hodnocení 

        Geiler Dong

        Super Qualität, genau die richtige Größe und wirklich starke Vibration. Saugnapf funktioniert gut und die Fernbedienung ist ebenfalls top

          Napište vlastní recenzi

          Realistické vibrační dildo 22 cm - dvojitá hustota

          Realistické vibrační dildo 22 cm - dvojitá hustota

          Díky svému hyperrealistickému tvaru, skvělému žilkování a vyboulenému žaludu je toto dildo každým coulem originální a při používání působí naprosto reálně. Silná přísavná základna přilne ke všem hladkým povrchům a zajistí, že při jeho používání budete mít obě ruce volné. Naše realistické dildo navíc zaujme 10 vibračními režimy!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: