Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Realistická dilda

Zpravodaj

Realistické dildo s přísavkou 19 cm

Připravte se na dildo Alphamale - realistické dildo, které vše změní. Svým realistickým pocitem a vzhledem nastavuje nové standardy. Ať už jste začátečník nebo profesionál, toto dildo splňuje ty nejvyšší nároky!

Více informací

3619/00

Brzy k dispozici

    Více informací

    Realistické dildo s přísavkou 19 cm: mistrovské dílo svádění!

    Připravte se na dildo Alphamale - realistické dildo, které všechno změní. Svým realistickým pocitem a vzhledem nastavuje nová měřítka. Ať už jste začátečník nebo profesionál, toto dildo splňuje ty nejvyšší nároky!

    Naše realistické dildo, které je součástí naší exkluzivní řady vibrátorů a je k dispozici ve čtyřech velikostech (19 cm, 22 cm, 24 cm a 27 cm), překonává všechna očekávání, pokud jde o realističnost a autentičnost:

    Zažijte rozdíl mezi velmi dobrým a vynikajícím dildem:

    Toto dvouvrstvé dildo vyrobené z průlomového Liquid Silicone, nabízí zážitek, který je tak reálný, že se zdá téměř neskutečný. Díky technologii Always Up™ je dildo Alphamale vždy připraveno k akci, zatímco struktura s dvojí hustotou poskytuje bezkonkurenčně realistický pocit.

    Naše realistické dildo Alphamale nastavuje nová měřítka, pokud jde o realističnost: od vypouklého žaludu, který můžete intenzivně cítit při každém pohybu, až po působivě realistické žíly, které se táhnou podél celého dříku - každý detail je dokonalý. Silná, pečlivě vymodelovaná varlata jsou nejen další atrakcí pro oči, ale také poskytují realistický pocit, který dotváří celkový zážitek z tohoto dilda.

    Neodolatelně měkký povrch Flexiskin™: Dechberoucí!

    Díky jedinečnému materiálu Flexiskin™ je dildo Alphamale obzvlášť pružné a hedvábné. Tento materiál je nejen příjemný na dotek, ale je také hypoalergenní a neporézní, díky čemuž je obzvláště hygienický a bezpečný pro tělo.

    Realistický tvar a barva: Jako skutečný penis - jen lepší!

    Naše realistické dildo Alphamale se vyznačuje dokonale zakřiveným anatomickým tvarem s velmi velkými varlaty a silnou přísavkou, která je vhodná i pro strap-on. Realistické zbarvení z něj navíc dělá jedno z nejrealističtějších dild na trhu.

    Optimální velikost pro intenzivní potěšení: Ideální pro začátečníky i pokročilé!

    S délkou cca 19 cm a průměrem cca 4 cm má naše realistické dildo ideální velikost pro hluboké a naplňující zážitky, ať už anální nebo vaginální. Naprosto přesvědčivá je také zasouvací délka cca 13 cm.

    Silný výkon s výkonnou přísavkou:

    Vrcholem dilda je jeho výkonná přísavka, která otevírá spoustu možností. Díky robustní a spolehlivé přísavce můžete dildo připevnit téměř k jakémukoli hladkému povrchu - pro hands-free potěšení, kdekoli budete chtít. Ať už ho připevníte na zeď, podlahu nebo jiný hladký povrch, přísavka drží bezpečně a stabilně. Díky této flexibilitě je dildo Alphamale všestrannou erotickou hračkou pro kreativní a uspokojující sólo seance nebo jako vzrušující doplněk sexu s partnerem. Přísavka rozšiřuje vaše možnosti a posouvá vaše fantazie do nových dimenzí.

    Stabilita a trvanlivost: Toto dildo si budete užívat po celý život!

    Vrstva Flexiskin™ skrývá pevné silikonové jádro, které realistickému vibrátoru dodává potřebnou stabilitu a pružnost. Tato dokonalá kombinace materiálů zaručuje výjimečnou životnost.

    Optimální péče o dildo Alphamale: Lubrikant a čištění

    Doporučené lubrikanty: Abyste ze svého Alphamale dilda dostali to nejlepší, doporučujeme používat lubrikant na vodní bázi. Vyhněte se lubrikantům na bázi silikonu, protože mohou poškodit vysoce kvalitní silikonový materiál dilda. Naším nejlepším doporučením je lubrikant AquaMEO - dokonale sladěný s našimi výrobky pro přirozený pocit.

    Tipy na čištění: Čištění dilda Alphamale je nekomplikované a důležité pro dlouhou životnost. Dildo po použití jednoduše očistěte teplou vodou a neutrálním mýdlem. Pro důkladné čištění a optimální hygienu doporučujeme také náš speciální čisticí sprej VERYCLEAN. Je šetrný k materiálu a zajistí, že vaše Alphamale dildo bude vždy svěží a připravené na další dobrodružství.

    Objevte, proč naše realistické Alphamale dildo z Liquid Silicone není jen dildo, ale zcela nový, naprosto realistický zážitek.

    Více informací:

    • Realistické dildo s přísavkou a velkými varlaty
    • Délka: 19 cm
    • Zasouvací délka: 13,2 cm
    • Průměr: 4,0 cm
    • Materiál: silikon, bez ftalátů

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Größer wäre besser

    ich fände ihn länger besser

      Hodnocení 

      Geiles Erlebnis

      Die Anwendung dieses Dildos ist ein geoöes Vergnügen. Er gleitet leicht und sorgt für eine super Befriedigung. Die realistische Form stimuliert genau die richtigen Stellen und sorgt für ein unglaublich geiles Erlebnis.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Realistické dildo s přísavkou 19 cm

      Realistické dildo s přísavkou 19 cm

      Připravte se na dildo Alphamale - realistické dildo, které vše změní. Svým realistickým pocitem a vzhledem nastavuje nové standardy. Ať už jste začátečník nebo profesionál, toto dildo splňuje ty nejvyšší nároky!

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: